Hyosung Gt250r K6 Baştan Tırnağa Modifiye!(resimli)
Reklamlar
-
Hakikaten çok iyi olmuş.. Ellerine sağlık..
Bilmeyene 2007 model diye satabilirsin hatta
Düzeltmeden edemeyeceğim , "baştan tırnağa" diye bir deyim yok , "baştan ayağa" ya da "tepeden tırnağa" diye kullan.
Hayırlı uğurlu olsun motorun , kazasız sürüşler..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Reklamlar
-
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
=vioLence;1412790]abicim sen usta falanmısın :D yani ne bileyim öyle tıkır tıkır söküp taktın helal olsun cok güzel yaptın sıfırdan hiç bir farkı kalmadı renk seciminde qüsel kazasız belasız sürüşler
Hayıröğrenciyim.
Ümit adlı üyeden alıntı
Hakikaten çok iyi olmuş.. Ellerine sağlık..
Bilmeyene 2007 model diye satabilirsin hatta
Düzeltmeden edemeyeceğim , "baştan tırnağa" diye bir deyim yok , "baştan ayağa" ya da "tepeden tırnağa" diye kullan.
Kardeş burası Antep.olacak artık o kadarama haklısın.
Ve diğer arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
-
Güzel Olmuş... Emegine Sağlık.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Valla cok guzel olmus Hyo ya gıden bence tek rengı secmıssın turuncu sıyah mukemmel olmusss Güle güle kullan..Maşallah...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
güzel olmuş güle güle nice kmlere
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
-
-
-
işçilik iyide motorsikletin rengi değişmiş.ruhsatta sorun olmasın
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
gerçekten cok ugraştıgın ortada.. cok da güzel olmuş.. emeğine sağlık.. güle güle kullan...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
poyraz010 adlı üyeden alıntı
süper olmuş bi gün benimde olacak bi GT250 R 'm
(İnşallah)
teşekkür ederim.Nasibinde varsa olur.
playboy_77 adlı üyeden alıntı
işçilik iyide motorsikletin rengi değişmiş.ruhsatta sorun olmasın
boyacıdan fatura aldım.sorun olmaz inşallah.
msoysarac adlı üyeden alıntı
gerçekten cok ugraştıgın ortada.. cok da güzel olmuş.. emeğine sağlık.. güle güle kullan...
sağolun.
-
Motosiklet resmen kimlik değiştirmiş, tebrikler eline sağlık.
-
hocam kızıcaksın ama bunda ki tek mod xenon oda mod sayılmaz öncedendi bence sen başlığı baştan tırnaga yenileme ve renk değişimi olarak değiştir bu arada çok güzel olmuç eline ayağına sağlık inş. o grenajlar bidaha çizilmez Allah kaza bela vermesin
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Valla 2008 model gibi oLMus
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
bu motor naked iken daha güzel hiç olmasa bi tavrı var ama grenajlı hali yok abi kusura bakmayı şahsen benim olsa bi xenon takar orj halinde binerim yanıma bi gsxr yanaşsa ışıklarda tabi istanbulda gaziantebi bilmem kıpkırmızı olurum heralde utancımdan haa emek güzel ayrı konu uğraşmışsın ama senin yanına duran gsxr emeğinemi sağlık diyecek gülecek geçecek
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
ya iyide hersey guzel ellerine saglikda modifiye neresinde?yeniden boya atilmis???Elestiri oklari yoneltmeyinde boyamakla modifiye ayni sey degilki....renk degisimi desek daha iyi ve uygun....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
ıyı ama bu modıfıye etmek dııl sadece bakım yapmıssın ama boya burdan gorundugu kadarıyla gayet basarılı olmus
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
clemenze adlı üyeden alıntı
Motosiklet resmen kimlik değiştirmiş, tebrikler eline sağlık.
teşekkürler!
anılyuksel adlı üyeden alıntı
hocam kızıcaksın ama bunda ki tek mod xenon oda mod sayılmaz öncedendi bence sen başlığı baştan tırnaga yenileme ve renk değişimi olarak değiştir bu arada çok güzel olmuç eline ayağına sağlık inş. o grenajlar bidaha çizilmez Allah kaza bela vermesin
sağol.Haklısın ama başlık değiştirilmiyor.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Valla 2008 model gibi oLMus
Sağol Cako.
satoyama adlı üyeden alıntı
bu motor naked iken daha güzel hiç olmasa bi tavrı var ama grenajlı hali yok abi kusura bakmayı şahsen benim olsa bi xenon takar orj halinde binerim yanıma bi gsxr yanaşsa ışıklarda tabi istanbulda gaziantebi bilmem kıpkırmızı olurum heralde utancımdan haa emek güzel ayrı konu uğraşmışsın ama senin yanına duran gsxr emeğinemi sağlık diyecek gülecek geçecek
Yani şimdi bu motora binmek ayıp mı???
deli_mavi adlı üyeden alıntı
ya iyide hersey guzel ellerine saglikda modifiye neresinde?yeniden boya atilmis???Elestiri oklari yoneltmeyinde boyamakla modifiye ayni sey degilki....renk degisimi desek daha iyi ve uygun....
sağol.haklısın yenileme oldu bu.
jackaan adlı üyeden alıntı
ıyı ama bu modıfıye etmek dııl sadece bakım yapmıssın ama boya burdan gorundugu kadarıyla gayet basarılı olmus
sağol.
-
gerçekten harcadığın zamana ve emeğe deymiş
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
satoyama adlı üyeden alıntı
çok yanlış bir düşünce bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler