Arkadaşlar scooterıma performans kiti taktırmak istiyorum galiba duyduğum kadarıyla 50 liraya çip gibi bişey takıyorlarmış nereye takıyorlarsa böyle bişey varmı varsa nasıl olcak bilen varsa lütfen yazsın.
Arkadaşlar scooterıma performans kiti taktırmak istiyorum galiba duyduğum kadarıyla 50 liraya çip gibi bişey takıyorlarmış nereye takıyorlarsa böyle bişey varmı varsa nasıl olcak bilen varsa lütfen yazsın.
cın motorlarına taktırılıyormu acaba.:D
http://www.partsforscooters.com/Acce...erformance_GY6
soyle bır sıte buldum. bı bak ıstersen
Valla bunlarda ogle elektronık beyınler ECU mu denıyor tamda bılmıyorum ogle seyler olmadıgı ıcın Chıp falan olmaz herhalde yanılıyorda olabılır ama..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Valla bu kadar karmaşık bir sistem olarak duymadım benim duyduğum şey küçük bir parçaymış ve motor gücünü 3-4 beygir arttırıyormuş.
elektronik beyin olmasına gerek yokmuş galiba elektronik ateşleme olması yetiyormuş.
Valla bılmıyorum bılen bırı yazaar ama 50 TL ye motorum 9 bg den 12 bg cıkacaksa hemen takarım...Ama neresınden cıkarcak o kadar bg bılmıyorum...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ateşleme sistemine takılıyor diye duydum bir araştırma yapacam bulursam bilgilendirirm.Bilen bir arkadaş çıkar paylaşırsa çok memnun olurum.
yok yaw varsaa öyle bişi ne güzel
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
hiç duymadım neye yarıo motorun performansınmı arttırıo
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
senin scooter kac kubik?
normalde bunlar icin pek performans arttirici birsey yok silidiri degisince gücünü arttirabilirsin gercekten
ama eksoz u degisebilirsin spor takabilirsin vario yu degisebilirsin karburatoru degisebilirsin ama hicbiri senin istedigin performansi saglamaz ugrasma derim
selamlar.
minimum cc kaç oluyor ? hangi tarz motorlara uyuyor bunlar önemli.
böyle bişey olamaz yaa...mesela 10 bg lig motoru %40 arttırıp 14 bg mi yapıcak...yoktur böyle bişey
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)