Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Egsoztdan gelen ses yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM
    Arkadaşlar merhaba mondial 150zc kullanıcısıyım...

gaz verdiğimizde egsozdan bir metal sesi gibi bişi geliyor zııt mıt diye sanki bişi sallanıyor içinde eksoza ayağımı değip gaz verince susuyor ayagımı cekıp gaz verıyorum gene otuyor napmam lazım bir ustaya goturdum eksoz ıcınde susturucudan geldıgını soyledı eksoz degısıceksın dedı napmam lazım?

Motor 2300km de...

Yardımlarınızı bekliyorum...
    BEKIR ACAR bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    egsost vıdalarını sıktır ayagını koyuyorda ses kesılıosa ya vıdalar gevsemiştir baglantı noktalarına dıkkat yada egsostunda kırık , catlak wardır

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    ayaginla bastiginda ses gidiyo yazmasan perdeleri parcalamis derdim ama bu durumda sorun baglanti noktalarinda. tum saplama ve somunlari kontrol et ve kaynak noktalarida saglammi diye bir defa bak .
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    SYM
    samunlu vidalar vardı onlara tek tek bakdım sıkılı gibiydi arkadaşlar ya bu sorun yapılırmı yani eksozmu değişmek gerekir yoksa bugün bi usta eksoz değişicen dedide...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayaginla bastiginda ses gidiyo yazmasan perdeleri parcalamis derdim ama bu durumda sorun baglanti noktalarinda. tum saplama ve somunlari kontrol et ve kaynak noktalarida saglammi diye bir defa bak .
    yukarda smırnoufunda bahsettıgı benımde soledııgm gıbı ıyı bı anahtar al sık baglantı noktaları egsost en son motorun altına ıner en alt kısıma ıyı bak genelde ordan kopar

Alıntı Lucifercod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    samunlu vidalar vardı onlara tek tek bakdım sıkılı gibiydi arkadaşlar ya bu sorun yapılırmı yani eksozmu değişmek gerekir yoksa bugün bi usta eksoz değişicen dedide...
    kardeşim koptuysa bıle kaynak yaptırırsın 5liraya egsost deıstırmene gerek yok 3senedır egsostum 50kere elımde kaldı ses cıkarmayı gectım yerınden koptu yere dustu o derece kırıldı ben gene kaynak yaptırdım egsostun somunlarıda saglam dıosan bı yerden kırılmıstır

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla bu Çin egzozlarını tanıyorsam Egzoz ıcınden dagılmıstır !!
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

susturucudan oluyodur bence cunku.kademe kademe susturucular var egzosun ıcınde,onlardan bır koptuysa az bısey oynar o da ses yapar..ayak koyunca kesılmesıde egzosla ayak temas halındeyken ayagın tıtresımı alır ondan ses kesılebılır.

Motosikleti
    SYM
    ustada susturucu dedi başka yerede götürücem fakat o susturucu olsa bile değişmezmi içi?

birde egsoz değişicekse fiyatını bilen varmı mondial 150zc lerin??

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Garantisi devam ediyormu motosikletin aynı olaydan benim arkadaş garantiden degiştirdi...

Motosikleti
    SYM
    sadece ilk bakımını mondialde yapdırdım diğerlerini dışarda yapdırmışdım ondan devam ediyormu bilmiyorum... şuan 2300de

Motosikleti
    kangda 250 cc
    diğer bakımlar dışarıdaysa garantin bitmiştir arkadaşım benim sana tavsiyem mondialede bir göster yada başka ustalara banada eğsozun dışından yani bağlantı noktalarından falan geliyor gibi geldi

Motosikleti
    yani sattı :D
    bende de var aynı sorun ama bi kere egsozu söktüm salladım tıkır tıkır bi ses geldi sanki bi metal veya taş gibi bişi var içnde ama ayağımı koyunca ses kesilio nasıl iş anlamadım bende ustaya götrdm egsoz değişçek dedi bende hiç uğraşmadım ztn satıcam motoru

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Egzoz içinde petekler var Onlar kesinlikle onlardan biri kırılmıştır yapman gereken egzozu güzel bi egzozcuda yardırıp içini güzelce kaynatmak sonra geri kapattırıp tak ama senin egzozunda komple nikelaj nikelajdada kaynak izi çok çirkin durur sen bence parana kıy git yeni bir egzoz al
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    SYM
    kaç paradır arkadaşlar sizce bu egsoz?

Motosikleti
    kanuni popcorn
    bence egzos vidaları gevşektir yada egzosun içi dağılmıştır egzosu değiştir
    KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
    BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:

Motosikleti
    SYM
    evet arkadaşlar sorunu 7-8 ustaya gosterdıkden sonra bir tanesi çözdü vidadanmış şimdi düzeldi çoook mutluyum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)