senin farlarının içinde mercek varmıki ona far değil farın içindeki mercek lazım ama h4 alıcağınıza bence h7 alın arkadaşlar ama enginogurlu arkadaşım gibi gidipde nadir olan pahalı araçların merceğini almayın yoksa en ufak ampülü bile böyle 50 ye 100 e almak zorunda kalırsınız bence alın normal bir h7 mercek takın 150 milyona güzel bir xenon ok dir işde..
bilmiyorum mercek işi xenon için yapılır yoksa bir anlamı olmaz merceğin normal ampülde mercek yapıcaksan xenon farda takmalısın merceğin amacı odur yani
Bakın alttaki resimde merceğin farkı işde arkadaşlar
üstteki resimde merceksiz bir farda xenon görüyorsunuz göğü aydınlatıyor yani o duvarın bir araba olduğunu düşünün adamın gözlerinin içine ışığı sokarsınız yani öpersiniz adam önünü göremez
Alttaki resimde de mercekli farlı xenon far var görüyorsunuz yeri yani önünüzü aydınlatıyor
işde merceğin faydası budur arkadaşlar mercek bu işe yarıyor...
logaritma resimli acıklaman için teşekkür ederim
değişik bi far sistemi
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
arkadaşlar daha motora takamadım motor talaşlar içinde marangozhande yatıyor ondan gidipte motor üstünde deneme fırsatım olmadı ama evin içinde epeyi denemeler yaptım
Kısa farlar
Uzun farlar
Bunlarda acılarla cekilmiş fotolar
havalar bida güzel olursa motorun üstüne takıcam arkadaşlar
yav arkadaşlar yeni resimleri nasıl buldunuz
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
keşke benim windy 125 ede takılsa..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
poyraz olmıcak diye bişe yok yapmak iste yeter el becerin varsa
super olmus cok sekıl
sistem çok iyi elim yatkın değil kendime güvensem yapmak isterdim ama herkesin
merakla beklediği gibi motor üzerinde görmek isterim. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...resimleri.html
arkadaşlar motor üstündeki resimlerinide cekip baska konu acmıstım eğer admın abilerim uygun görmüyorsa birleştirebilirler
şimdi sırada vize var bakalım nasıl geçeceksin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
vizeden mercekli far geçer hatta tüv e uygundur özellikle xenon için mercek uygulaması şart zaten o açıdan da sorun çıkıcağını sanmam
engin biz seninle tanışmıştık galiba ben kemal 150 zatçı hani şu motorunda tesisat olan o benim kırmızı zat en son seninle ehliyet sınavında görüşmüştük o mercekleri nerden aldın bende isterim
benim motoru asilsoy34 motorum bölümünde görebilirsin yazarsan sevinirim msn veya cep numaranı
ne oldu bu projenin son hali. konu 2009 da kalmış öyle bir hortlatayım dedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)