Yeni Bir Motosıklet Nasıl Açılır
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir Honda Cbf 150 Aldım Bazıları Motoru Açman Için Basmalısın Diyor Bazılarıda 60 Ila 70 Le 1000km Oluncaya Kadar Böyle Git Diyor Bu Konu Hakkında Bilgi Verebilecek Arkadaşlar Varmı Acaba şimdiden Tşk Ediyorum
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
yeni 1, yeni 2 yani sayı fark etmez. hepsi aynı açılır.
bunun için en iyisi servisinle görüş....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
max. tork devrini yüzde 30'dan fazla aşma, rodaj için yeterli.
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu konuyla ilgili formda rodaj başlığı altında çok güzel bilgiler var ordan görebilirsiniz.
-
-
Motorun sekmanında +1 tolerans vardır.Bu tolerans aşınır ve sekman, gömlekle tam -0- hale gelir, işte rodaj denen olay da bu.
Eğer, bu iş olurken, sen çok fazla gaz verir, gömlek yüzeyini çizdirirsen, motor yağ eksiltir, motordan verim alamazsın ve motor ömrü düşük olur.
İlk 500 Km de 60/70 Hm/h yi geçme, 1500 Km'ye kadarda 2 kişi binme, motoru çalıştırınca hemen yürütme, yaklaşık 1 dk. kadar motoru ısıt, bu arada, kartere süzülen yağ da yukarıya çıkmış olur.
Motorun hayırlı uğurlu olsun.
-
arkadaşlar konu açmaya değecek bi mesele değil
çünkü motorun kullanma kılavuzunda rodaj bilgisi var...
yanlışmı???
-
bildigim bu yeni cbf olsun ybr olsun onlarda rodaj yokmuş sadece yuksek devire cikma yeter
-
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
bende tırstım ilk başta, çünkü bismillah kontağı çalıştırdık 80 km hıza 2 kişi çıktık 12 km falan gittik. Ama bişey olmaz dediler
Motorun kullanım kitapçığında yazar 1000 km ye kadar gazı 2/4 oranında çevirin, bakımdan sonra 1600 km ye kadar 3/4 oranında, sonrasını saldır istediğin kadar diye
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)