araba yardımıyla motor çalıştırma!!!
Reklamlar
-
150cc scooter motorumun marş dişlileri dağılmış durumda akü bitik arabanın çakmaklığından nasıl çalıştırabilirim yani araya sigorta felan takılıyormuş kaçlık bu sigorta? biraz yardım lütfen
1) motorun aküsü bitik el marşı çalışmıyo
2)ayak marşının dişlileri kırıldı
Reklamlar
-
geçmiş olsun kardeşim yardımcı olan cıkacaktır
-
halilihsan adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim yardımcı olan cıkacaktır
EYW SAĞOLASIN ALLAH kimsenin başına vermesin
-
takviye kabloları ile aynı arabalardaki gibi
(akülerin kutupları irtibatlandırılarak) yapılabilir heralde ama marş dişlileri dağıldıysa akü olsa neye yarayacakki . .
-
Amacın ne anlamadım valla ? tümünü kombine ettim bir soru cümlesi çıkmadı?
-
aküden ara kablosu çekip çalıştırabilirsin ama marş dinamosunun dişlileri kırılmışsa olmaz
bağlantıyı sağlayıp ayak marşı ile dene
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Amacın ne anlamadım valla ? tümünü kombine ettim bir soru cümlesi çıkmadı?
ya ben şimdi motora bi çakmaklık (dişi) aldım taktım aküye bağlamak için araya sigorta konuluyormuş kaçlık o sigorta? amacım arabanın çakmaklığına erkek soket takmak ordan motorun aküsüne elektrik sağlamak..
ayrıca ayak marşı dişlileri sorunlu marş dişlileri değil
-
Ne sigortası takviye desene şuna,al eline kalın takviye kabloları yok mu onunla yapacaksın çakmaklıkla olmaz o yakarsın sigorta tablonu arabanın. Bulmaca gibi yazmşsın ayrıcaayak diye yeni gördüm. ' aküyü birleştir takviye yap çalışır.
-
Ne sigortası takviye desene şuna,al eline kalın takviye kabloları yok mu onunla yapacaksın çakmaklıkla olmaz o yakarsın sigorta tablonu arabanın. Bulmaca gibi yazmşsın ayrıcaayak diye yeni gördüm. ' aküyü birleştir takviye yap çalışır.
iide arabanın aküsü motorun aküsüne fazla gelmez mi?
-
sigorta ile ne yapabilirsin ki çakmağın 12 v ile akünün 12 v u farklı mı?
Çalışır ama zorlama fazla motor çalışmazsa soğusun 12v dan 6v 'a bindrme yaparsın tabii.
-
sigorta ile ne yapabilirsin ki çakmağın 12 v ile akünün 12 v u farklı mı?
Çalışır ama zorlama fazla motor çalışmazsa soğusun 12v dan 6v 'a bindrme yaparsın tabii.
eyw hocam. benim sorma sebebim geçen gün bi siteden bi arkadaş yazmış telefonu şarj etmek için taktım sigorta attım yolda kalırsam arabalardan yardım alırım felan diye o yüzden
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
loveliness adlı üyeden alıntı
eyw hocam. benim sorma sebebim geçen gün bi siteden bi arkadaş yazmış telefonu şarj etmek için taktım sigorta attım yolda kalırsam arabalardan yardım alırım felan diye o yüzden
Ben gine bişey anlamadım ya hadi hayırlısı olsun, sonuçta anlaştıysak no problemo
-
ya ben bu motoru nasıl çalıştırcam kafayı yicem anlaşamıyoruz heralde ben şimdi napıım?
motorum çalışmıyo
1)aküm bitik aküyü şarj ettirebilecek yerim yok yakınlarda
2)ayak marşı dişlileri kırık
valla en açık şekilde yazdım
-
akünü ısıt belki toplar soğukta akü kapasitesi düşük olur.
Hem arabanın hem motorununun aküsünü şarj et.
http://urun.gittigidiyor.com/AKU-SAR...QQidZZ14642421
-
yani motosikletin marş motoru kaç amper akım çeker diye soruyor , ona göre sigorta takacak arkadaş . .
çakmaktan alacağına takviye kablosu ile niye doğrudan arabanın aküsünden almıyon anlamadım . . .
-
elektrik elektronik mağazalarında satılan kuru tip aküler var.
20-25 tl arası akünün yerine en uygun olanını bulursun.12 V 9 AH işini görecektir.
sadece kutup başı bağlantılarına fişli kablo eklersin. hem çok ucuz bu tip aküler hemde çok daha uzun ömürlü.
çakmakla aktarma kablosu tertibatı yapmaya uğraşma.sağlıklı değil.
-
arabadan takvıye yapıcaksan al bır tane takvıye kablosu (+)(+),(-)(-)bagla bas marja motor calısınca sok kutup baslarını motor ısınana kadar gaz ver motor kendını sarj edıcektır zaten eger akun saglamsa hıc ugrasma cakmaktan soket fılan akım fazla gelıcek ama sen uzun sure baglamıcaksın marj yap sok kutup basları hatta marj yaparken farları fılanda ac akımı farklı yonlere ceker
-
Elektronik öğretmeni olmama rağmen yazılanları sonuna kadar okuyuncaya kadar bende bir şey anlamamıştım
Belki hala anlamamışımdır.
1. arkadaşımın aküsü bitik, arabadan çakmak girişine takacağı kablo ile takviye yapmak istiyor, araya kaç amper sigorta bağlamam gerekir diyor
2. Ayak marşının dişlisi kırık, ayak marşıyla çalıştıramıyorum diyor.
2. maddeyi hala anlamadım. Bu motorda marş butonu var mı yok mu? Varsa ayak marş dişlisine gerek yok zaten. Yoksa eğer, o zaman çalıştıramazsınız gibi geliyor bana.
Off kafam karıştı...
Mesut KORKMAZ
05324625892
www.mesutkorkmaz.com
-
Yeni Akü Al Hocam
MARŞ GEBERİKSE MARŞI YENİLE KENDİNE BİR İYİLİK YAP YENİ AKÜ AL
ÖYLE KABLO MABLO UĞRAŞMA YA ARABANIN ÇAKMAK SİGORTASINI ATTIRIR YADA ÇAKMAK KABLO HATTINI VEYA ARA KABLONU YAKARSIN TAKVİYE YAPACAKSAN SAĞLAM OKKALI TAKVİYE KABLOSUYLA YAPILMALI Kİ YÜKE BİNİNCE KABLOLAR ISINIP GERİLİM KAYBI OLMASIN TAKVİYEDE SAĞLIKLI OLSUN EĞER EL MARŞIYLA ÇALIŞMIYORSA ISRAR ETME AYAYKLA VUR SONRA AKÜ VE MARŞI KUCAĞA ALIRSIN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler