Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150cc ile yolda kaldım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 cc xt150-8
    arkadaşlar bende 150cc scooter var bugün akşam üzeri rampadan çıkarken motor birden durdu tekrar çalıştırıyorum biraz gaz verince motor yine duruyor rampayı motoru itekleyerek çıkardım o gün akşama kadar motor çalışıp gazı verince duruyor ertesi gün motoru tekrar çalıştırdım eksozdan beyaz duman çıkıyordu ve motorun çekişi baya bi düştü acaba sorun motorun neresindedir göstergeler falan normal servise götürücem ancak bulunduğumuz yerdeki en yakın tamirci 5 km uzakta giderken yolda kalmaktan korkuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Beyaz duman su soğutmalıda görülür.Gece baktın,duman mavi senin kafa kıyak beyaz duman görüyosa ve km yüksekse segman-silindir aşıntın vardır kardeşim, yağını kontrol et gideceğin yere kadar git yağa bakmak şartıyla her 10 km de kontrol-yağ ekleme hadi geçmiş olsun ben çıktım.

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Motorunun karburatöründe pislikte olabilir benim motorumdada aynı sorun vardı çalışıyordu ama azıcık gaz verince hemen sönüyordu karburatörune bi baktır derim ama sen yinede tamirciye giderken yanına başka bi motosikletli arkadaşını al nolur nolmaz yolda kalırsan itekler
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    Mondial Hs150
    seste bi anormallik varmı patlak ekzos gibi bi ses yada fıs fıs fıs hava sesi eğer öyleyse emme manifoltu patlamıştır gaz verince oradan alıyo havası benzin çekemiyo karbüratörden sonra fosss. ben dört kez değiştim o emme manifoltunu hbire gidiyo namussuz bi kalitelisini bulamadım orjinalı 10000 km dayandı sonradan aldığım rialli marka olanlar her 1500 km de bir gidiyo benzin gibi sarf malzemesi oldu benim için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler