o akü bittiği zaman vitesteyken yan sehpayı açık unutup çalıştırmayı denemiş olabilirmisin, ben bazen unuturum da gerçi 2 3 denemede çalışmadığında yan sehpadan oldugunu hatırlayıp sehpayı kaldırıyorum sonra çalışıyor...
o akü bittiği zaman vitesteyken yan sehpayı açık unutup çalıştırmayı denemiş olabilirmisin, ben bazen unuturum da gerçi 2 3 denemede çalışmadığında yan sehpadan oldugunu hatırlayıp sehpayı kaldırıyorum sonra çalışıyor...
sereye, hocam aynen dediğin gibi
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
HAVA FİLTRESINI KIŞLLIK POZİSYONUNA GETIR SUBAP AYARLARINI GÖZDEN GEÇİR 05-08 ARASI YAZLIKTIR VE SÜPER BENZİNLE ÇALIŞTIR. MOTOR FAZLA HAVA ALDIĞI İÇİN YAPIYOR
HAVA FİLTRESINI KIŞLLIK POZİSYONUNA GETIR SUBAP AYARLARINI GÖZDEN GEÇİR 05-08 ARASI YAZLIKTIR VE SÜPER BENZİNLE ÇALIŞTIR. MOTOR FAZLA HAVA ALDIĞI İÇİN YAPIYOR.05-05 OALRAK AYARLATTIR ARKADAŞIM
Arkadaşlar benimde bi sorunum var, motorumu yaklaşık 2 haftadır çalıştıramıyorum.Bana yardımcı olurmusunuz.
Nasıl yani çalıştıramıyorsun? Vurdurunca da mı çalışmıyor? Motosiklet Modelleri bölümünden Mondial 250 Mct sayfasına gidip orada bir arama yaptırmanı öneririm zira orada sorununun nereden kaynaklandığını anlayabileceğin geçmiş olaylardan edinilen tecrübeler mevcut..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Hortlak topic. Çalışmıştır o dert etmeyin.Benimki saat gibi mesela...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Ben mct 250 kullanıyorum böyle sorunlar yaşamadım.belki de
adana sıcak memleket ondanmı?
Kolay çalışıyor.
Fakat servis işine gelince
iki haftadır bir hafta sonraya randevu veriyorlar.
Bir yağ keçesinin değişimi için benden 80tl para istediler
.dışarda yaptırdım 20 tl verdim.
üstelik motorum ilk bakıma girmedi.daha400 km yol yaptı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)