Krank Dağıldı Yardımm..??
Reklamlar
-
10 Aralık 2008, 23:18
mehmet senin motora ne oldu ya o defteri dürdüm demişsin :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
10 Aralık 2008, 23:20
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
yokk hacı be ne zorlaması bı kacc kere redlıne gırdım oda 11 12 bin devir onuda gorunce hemenn dusurdum devrii bilinçlide yapmadım yani.... motoru daha yeni aldım sahibi bakımm falann yaptırmışş ölee diyo yağını suyunu falanını filanını al benzin koyy binn dedi ee ölee yapalımm dedimm bindimm şu anda motorun yağı yokk.. sanırsam yağsızlıktan kırıldı krank.... motoru geri vermeyi düşünüyorum....
Ahh be kardeşim, çok geçmiş olsun. Keşke alır almaz baksaydın motorun yağına.
Acı bir tecrübe olmuştur maalesef bu sana, bundan sonra 2. el yeni motor alır almaz herşeyine baktırırsın mutlaka..
-
10 Aralık 2008, 23:28
dreamdark adlı üyeden alıntı
Ahh be kardeşim, çok geçmiş olsun. Keşke alır almaz baksaydın motorun yağına.
Acı bir tecrübe olmuştur maalesef bu sana, bundan sonra 2. el yeni motor alır almaz herşeyine baktırırsın mutlaka..
O garanti artık ve çokk saoll çokk teşekkür ederimm çokk acıı bi tecrübe olduu hemdee =(
-
10 Aralık 2008, 23:32
bence motoru topla iyi bi rodaj yaptır ve sat benim fikrim bu yönde daha sonra üst modelinden al derim aynı motorun daha iyi durumda olan
-
10 Aralık 2008, 23:40
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bence motoru topla iyi bi rodaj yaptır ve sat benim fikrim bu yönde daha sonra üst modelinden al derim aynı motorun daha iyi durumda olan
bakalımm bi fiyatt cıksındaa dostumm.. ondann sonraa rodajını uzun yoldaa da yaparımm benn guzell guzell..
-
10 Aralık 2008, 23:51
Motoru alır almaz redline yapmak nasıl birşey acaba? Üstelik yağına filan bakmadan... Tabii yağına bakmayan adamın lastik havalarına, süspansiyonun, gidonun, jantların, zincirin sağlamlığına bakmasını da beklemiyoruz...
Motosiklet kanımca daha ciddiye alınacak birşey...
Yine de geçmiş olsun. Kaza yapmaman bir mucize senin...
Üç boyoz bir kola
-
10 Aralık 2008, 23:54
Rigel adlı üyeden alıntı
Motoru alır almaz redline yapmak nasıl birşey acaba? Üstelik yağına filan bakmadan... Tabii yağına bakmayan adamın lastik havalarına, süspansiyonun, gidonun, jantların, zincirin sağlamlığına bakmasını da beklemiyoruz...
Motosiklet kanımca daha ciddiye alınacak birşey...
Yine de geçmiş olsun. Kaza yapmaman bir mucize senin...
saol ağzıma yuzume sevgii yağdırdınn.. nerden biliyosun yağına bakmadığımı?? alıcaktımm hattaa yasinn abiyle konuştukk Castrol tri zone 10-50 al dedı tamamm dedımm ertesı gunn oldu aksamm arkadasımı alcamm snra evee doncemm motorr kıtlendı krank dagıldı..
-
11 Aralık 2008, 00:33
saol ağzıma yuzume sevgii yağdırdınn.. nerden biliyosun yağına bakmadığımı?? alıcaktımm hattaa yasinn abiyle konuştukk Castrol tri zone 10-50 al dedı tamamm dedımm ertesı gunn oldu aksamm arkadasımı alcamm snra evee doncemm motorr kıtlendı krank dagıldı..
Testi kırıldıktan sonra nasihat veren çok olur, ama biraz araştırıp girseydin ya bu işe arkadaşım ben şu an kullandığım motosiklet yok iken senin motosikletinden almayı planlıyor idim fakat distribütör davaları yüzünden bu markadan soğudum ve uzaklaştım iyikide böyle yapmışım. Neyse olan olmuş artık umarım fazla masraf açmadan bu işten kurtulursun yaptırdıktan sonra bile hayır geleceğini sanmıyorum. Yaptırdıktan sonra sat diyeceğim ama alana da yazık geçmiş olsun tekrar.
-
11 Aralık 2008, 00:41
Hocam motor şanzıman dağıtmış olamazmı.Motor olduğu yerde çalışmoyormu.Eğer çalışmıyorsa krakdır ama çalışıyor arka teker kitlenmiş ise şanzıman kitlemiştir.Sen motor yürümüyor yazmışsın ama çalışmıyo yazmamışsın.Bi sorayım dedim.Neyse çok geçmiş olsun olan olmuş.
-
11 Aralık 2008, 00:48
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Testi kırıldıktan sonra nasihat veren çok olur, ama biraz araştırıp girseydin ya bu işe arkadaşım ben şu an kullandığım motosiklet yok iken senin motosikletinden almayı planlıyor idim fakat distribütör davaları yüzünden bu markadan soğudum ve uzaklaştım iyikide böyle yapmışım. Neyse olan olmuş artık umarım fazla masraf açmadan bu işten kurtulursun yaptırdıktan sonra bile hayır geleceğini sanmıyorum. Yaptırdıktan sonra sat diyeceğim ama alana da yazık geçmiş olsun tekrar.
tekk sözümm iyikide almamışşın.. kawasaki aldığın için tebrik ederim
haso4747 adlı üyeden alıntı
Hocam motor şanzıman dağıtmış olamazmı.Motor olduğu yerde çalışmoyormu.Eğer çalışmıyorsa krakdır ama çalışıyor arka teker kitlenmiş ise şanzıman kitlemiştir.Sen motor yürümüyor yazmışsın ama çalışmıyo yazmamışsın.Bi sorayım dedim.Neyse çok geçmiş olsun olan olmuş.
yokk kardeşş hiçç çalışmıyo.. giderkenn tekeri kitledi zatenn daha çalışmadı
-
11 Aralık 2008, 00:51
gecmıs olsun kardesım amma cok konusuldu bu krank sorunu kardes senın bır ıkı kez redlıne yapmanla bırsey olmaz mal saglam degıl olay bu ben hergun kopek gıbı basıyorum motoruma sukur bırsey olmadı daha yagıda cabuk eksıltıyorsa eksıkse yag yakıyor anlamına gelır oda problemlı motor demektır ama sen rahat ol kendınde kabahat pek arama yalnız guvenlıgın ıcın ıkı tekere bınıyorum dıye kontrol et herzaman urunu getırenler de yapanlarda satanlarda hıcmı kabahat yok turkıye gerceklerı bozuk mal dolu etraf alan pısman ama satacagı ıcınde kımse soylemez kotulemez malını ne gunlere kaldık neyse gene gecmıs olsun arkadaslar yazmıs zaten yapılacak olanları ıyı aksamlar
-
11 Aralık 2008, 00:55
xterkan adlı üyeden alıntı
gecmıs olsun kardesım amma cok konusuldu bu krank sorunu kardes senın bır ıkı kez redlıne yapmanla bırsey olmaz mal saglam degıl olay bu ben hergun kopek gıbı basıyorum motoruma sukur bırsey olmadı daha yagıda cabuk eksıltıyorsa eksıkse yag yakıyor anlamına gelır oda problemlı motor demektır ama sen rahat ol kendınde kabahat pek arama yalnız guvenlıgın ıcın ıkı tekere bınıyorum dıye kontrol et herzaman urunu getırenler de yapanlarda satanlarda hıcmı kabahat yok turkıye gerceklerı bozuk mal dolu etraf alan pısman ama satacagı ıcınde kımse soylemez kotulemez malını ne gunlere kaldık neyse gene gecmıs olsun arkadaslar yazmıs zaten yapılacak olanları ıyı aksamlar
oh be cokk saol abıı vallaa harbii rahatladımm hanı motorr ıcın cozumm olmasanda benımm psıkolojık beynımı ufakta olsa dinlendirdin birazz=) çokk teşekkür ederimm bu arada ne kadarr zorlasanda o bi SHADOW
-
11 Aralık 2008, 00:57
geçmiş olsun...umarım ufak bir masrafla eski sağlığına kavuşturursun motorunu ...
-
11 Aralık 2008, 00:59
valla masrafın en ucuzuna kaçmaya calısıorum doal olarakk amaa bakalımm ne cıkıcakk.. teşekkür ederimm ayrıca dostum saoll
-
11 Aralık 2008, 01:12
yagsiz kalan her motor krank kirar yada motoru dagitir..
bu motorun diil bakimsizligin sorunu bence..
thaii_vtec seni suclamiyorum kesinlikle ama motora solenicek fazla soz yok bu seferlik..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
11 Aralık 2008, 01:30
valla masrafın en ucuzuna kaçmaya calısıorum doal olarakk amaa bakalımm ne cıkıcakk.. teşekkür ederimm ayrıca dostum saoll
dostum çok geçmiş olsun,
allah beterinden skınsın,
peki bu şekilde bi alıcı bulupta satmayı denesen,
masrafın dışında,
500,1000 lıra aşağı vermeyı dene derim ben...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
11 Aralık 2008, 10:59
mehmet senin motora ne oldu ya o defteri dürdüm demişsin :D
Sattım hacı.Şu İstanbul trafiğinde de kolay kolay binmem daha gibi geliyor ama belli de olmaz hani
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
11 Aralık 2008, 13:26
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
dostum çok geçmiş olsun,
allah beterinden skınsın,
peki bu şekilde bi alıcı bulupta satmayı denesen,
masrafın dışında,
500,1000 lıra aşağı vermeyı dene derim ben...
çok saol dostum amaa yaptırıp rodajını güzell bi şekilde yapmayı düşünüyorum.. motorun yağını güzelce değiştirip sağlığına kavuşana kadarr satmamayı düşünüyorum.. satarsam başkasının başını yakarım çünküü.. can sıkıntısı kötü bişeyy bi kaçç gündürr biliiyorumm bunu....
-
11 Aralık 2008, 13:38
çok saol dostum amaa yaptırıp rodajını güzell bi şekilde yapmayı düşünüyorum.. motorun yağını güzelce değiştirip sağlığına kavuşana kadarr satmamayı düşünüyorum.. satarsam başkasının başını yakarım çünküü.. can sıkıntısı kötü bişeyy bi kaçç gündürr biliiyorumm bunu....
taylan geçmiş olsun artık yapıcak bişe yok olan olmuş seninde az dikkatsizliğin olmuş ama denicek bişe yok olan olmuş dediğim gibi
dilin yeterince yandı sanırım bi daha bu konuda hiç bi hata yapacağını sanmam
-
11 Aralık 2008, 14:09
taylan geçmiş olsun artık yapıcak bişe yok olan olmuş seninde az dikkatsizliğin olmuş ama denicek bişe yok olan olmuş dediğim gibi
dilin yeterince yandı sanırım bi daha bu konuda hiç bi hata yapacağını sanmam
aynenn ölee bi daha bu konuda hata yapcağmı sanmıyorum dilimm fena yandıı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)