Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Krank Dağıldı Yardımm..??

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    saol dostumm bakıcam siteye baktımda şimdii birazz.... ölee tadımm tuzumm kaçtıki....

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl vericeksin ki... yag göstergesıne hiç bakmadın mı ? hergun ben bakardım hyo varken bende..

valla çok üzüldüm... en az bin ytl gider yani...
    o motorr geri giderr o en az 1.000 ytl masraf cıkarsa....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    geçmiş olsun dostum sana bişey olmamasına sevindim
    diğer topiclerde de yazmıştım hyo gt250r modelleri sıkıştırmaya gelmez gerçi tüm hyosunglar için geçerli bu makineler zorlanmaya gelmiyo grankları çok zayıf masrafın 1000 ytl ye mal olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı megadeth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer topiclerde de yazmıştım hyo gt250r modelleri sıkıştırmaya gelmez gerçi tüm hyosunglar için geçerli bu makineler zorlanmaya gelmiyo grankları çok zayıf masrafın 1000 ytl ye mal olabilir.
    maalesef kardeşim amaa 1.000 ytl ödeyemem benn bu motora.... geri gitmek zorunda....

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokk hacı be ne zorlaması bı kacc kere redlıne gırdım oda 11 12 bin devir onuda gorunce hemenn dusurdum devrii bilinçlide yapmadım yani.... motoru daha yeni aldım sahibi bakımm falann yaptırmışş ölee diyo yağını suyunu falanını filanını al benzin koyy binn dedi ee ölee yapalımm dedimm bindimm şu anda motorun yağı yokk.. sanırsam yağsızlıktan kırıldı krank.... motoru geri vermeyi düşünüyorum....
    geçmiş olsun hiç aklına gelmedi yani yagına bakmak he
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun hiç aklına gelmedi yani yagına bakmak he
    Ağzımı naapıyım artıkk bilmiyorumm hakkaten yağını bugünn yada yarınn degıstırcektımm olan oldu tabı kaldımm ölee maltepede.... küçükyalıya kadar tabana kuvvet....

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    dostum insanları yanıltmaya gerek yok.250GT-GTR dan başka krank kıran hyo modeli gösterebilirmisin bana???

Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GÖRÜCEZ.. =)

Hangi servislerde varr kardeşş o pertler :(:(

Hyosung resmi sitesinde illerdeki yetkili servisleri tek tek arayın.Bildiğim kadarıyla Ankaradaki serviste kazalı toplanılamayan bir GTR vardı.kargoyla adrese gönderilir bu şekilde daha ucuza kapatmış olursunuz.:( Geçmiş olsun.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum insanları yanılmaya gerek yok.250GTR dan başka krank kıran hyo modeli gösterebilirmisin bana???
    hyo 125 carıon hyo gt650 gv 650 ben kimseyi yanıltmıyorum gördüklerimi burada herkezle paylaşıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    mrock saol abii eyvallah..

ve arkadaşlar tartışmayın ya zatenn üzülüyorum fazlasıyla sizz ölee atışmayınn bide =(

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    taylan geçmiş olsun . yarın motoru ismailin oraya getir bi bakalım ... ne gerekirse soyler sana
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurt dışından parçalarını getirtip burdan da toplayabilirsin ...

ilkay madem söylentiler öyle st grup bu motoru dünyadan toplatması lazımdı ..
    bu dediğim sadec 2006 modeller içinde hyo 2007de renk olarak değil motor olarakta revize edildi bundan dolayı motor parçaları birbirlerine uymuyor
    2007 ve sonrasında genel olarak sorun yok
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    taylan geçmiş olsun . yarın motoru ismailin oraya getir bi bakalım ... ne gerekirse soyler sana
    abii cok saoll amaa motorr yurumuyo :(:(

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    hyo 125 carıon hyo gt650 gv 650 ben kimseyi yanıltmıyorum gördüklerimi burada herkezle paylaşıyorum.
    Siz hyo servislerinin dahi bu kadar göremeyeceği kadar olaylara şahit olmuşsunuz.K.bakma o zaman doğrudur valla nediyim. Ah şu hyolar yok mu al birini vur ötekine!!
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    opsiyonel devir kesici satsinlar bari
    bircok insan zorluyor yada yag koymuyor...

gerci yag yoksa dkesici olsada farketmez

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Yazık Ya... Tipine Bakan Bişeye Benzetiyor... Krank Kırıyorsa Ne Işe Yarar..........

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Bence eski sahibi biraz hor kullanmış olabilir,bence kranktan başka parçalarıda hasar görmüş olabilir
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    kol piston hepsi bi arada değişiyor saten sadece krank tek değişmez

motor yeniden rodaja girecek parça değiştirdiğin için
    motorun rodaj süresinde ilk sahibi dikkatli kullanmamışsa sen ne yapsanda pek fark eden bişe olmaz
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş,

Geçmiş olsun, kalbin kırıktır tahmin edebiliyorum

Bendeniz buraya birşey eklemek istiyorum. Hyo lardan birine sahip bir kardeşim de Krank Kesmişti? Çok zorladım utana sıkıla sonunda söyledi: motorun yağı kalmamış, o da farkına varmamış. Aksi taktirede motorun krank kesmesi gerçekten çokk zor bir ihtimaldir. Ama yağsız kalan her motorun hazin sonu da bu olur, marka farketmez.

Benim merakım şu, bu motorlar çok hızla mı yağ eksiltiyorlar? ya da yağ hazneleri çok mu küçük ki yağ eksilttiği ve yağlamayı kesebileceği farkedilemiyor?
    Poturdak

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Ey gusel kardesım sana daha bır kac gun once msn'de acele etme ve paranı bıraz daha bırıktır tanıdıklardan sana bır hyo buluruz demedımmı nıye acele edıp senın elındekı paraya motor verenden alıyosun.Ana olabıleceklerıde anlatmıstım oysaki...Bır arkadasımız daha ıkı hafta once kırdı krankını su an parcalar geldı toplanıyor su ana kadar cebınden parca ıcın cıkan para 1500 ytl.Kusura bakma ama satan kişi o motoru gerı almaz ben sana saglam verdım kontrol edıp aldın bısey yoktu satış yaptık mal senın dıyecektır ve kanunende haklıdır.Cok gecmış olsun artık kendın toplayacaksın...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş,

Geçmiş olsun, kalbin kırıktır tahmin edebiliyorum

Bendeniz buraya birşey eklemek istiyorum. Hyo lardan birine sahip bir kardeşim de Krank Kesmişti? Çok zorladım utana sıkıla sonunda söyledi: motorun yağı kalmamış, o da farkına varmamış. Aksi taktirede motorun krank kesmesi gerçekten çokk zor bir ihtimaldir. Ama yağsız kalan her motorun hazin sonu da bu olur, marka farketmez.

Benim merakım şu, bu motorlar çok hızla mı yağ eksiltiyorlar? ya da yağ hazneleri çok mu küçük ki yağ eksilttiği ve yağlamayı kesebileceği farkedilemiyor?
    hemde ne biçimm kırıkk be abii =( of of of of çok saol abii ayrıca teşekkür ederimm çokk şeyy yazmakk isterimm amaa anla noolur :(:(

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Büyük geçmiş olsun dostum.Motoru almadan serviste iyice kontrol ettirmeli, yağına, tuzuna baktırmalıydın.Ama neyse artık olmuş olan.Noter satışı yapıp adama parasını da verdiysen geri alması da zor olur.Herşeye iyi taratından bak ama ya çok yüksek hızlarda olup da başına o an gelse napardın?
    Tekrar geçmiş olsun
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)