Krank Dağıldı Yardımm..??
Reklamlar
-
10 Aralık 2008, 20:33
saol dostumm bakıcam siteye baktımda şimdii birazz.... ölee tadımm tuzumm kaçtıki....
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
nasıl vericeksin ki... yag göstergesıne hiç bakmadın mı ? hergun ben bakardım hyo varken bende..
valla çok üzüldüm... en az bin ytl gider yani...
o motorr geri giderr o en az 1.000 ytl masraf cıkarsa....
Reklamlar
-
10 Aralık 2008, 20:34
geçmiş olsun dostum sana bişey olmamasına sevindim
diğer topiclerde de yazmıştım hyo gt250r modelleri sıkıştırmaya gelmez gerçi tüm hyosunglar için geçerli bu makineler zorlanmaya gelmiyo grankları çok zayıf masrafın 1000 ytl ye mal olabilir.
-
10 Aralık 2008, 20:34
megadeth adlı üyeden alıntı
diğer topiclerde de yazmıştım hyo gt250r modelleri sıkıştırmaya gelmez gerçi tüm hyosunglar için geçerli bu makineler zorlanmaya gelmiyo grankları çok zayıf masrafın 1000 ytl ye mal olabilir.
maalesef kardeşim amaa 1.000 ytl ödeyemem benn bu motora.... geri gitmek zorunda....
-
10 Aralık 2008, 20:40
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
yokk hacı be ne zorlaması bı kacc kere redlıne gırdım oda 11 12 bin devir onuda gorunce hemenn dusurdum devrii bilinçlide yapmadım yani.... motoru daha yeni aldım sahibi bakımm falann yaptırmışş ölee diyo yağını suyunu falanını filanını al benzin koyy binn dedi ee ölee yapalımm dedimm bindimm şu anda motorun yağı yokk.. sanırsam yağsızlıktan kırıldı krank.... motoru geri vermeyi düşünüyorum....
geçmiş olsun hiç aklına gelmedi yani yagına bakmak he
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
10 Aralık 2008, 20:42
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
hiç aklına gelmedi yani yagına bakmak he
Ağzımı naapıyım artıkk bilmiyorumm hakkaten yağını bugünn yada yarınn degıstırcektımm olan oldu tabı kaldımm ölee maltepede.... küçükyalıya kadar tabana kuvvet....
-
10 Aralık 2008, 20:49
megadeth adlı üyeden alıntı
dostum insanları yanıltmaya gerek yok.250GT-GTR dan başka krank kıran hyo modeli gösterebilirmisin bana???
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
GÖRÜCEZ.. =)
Hangi servislerde varr kardeşş o pertler :(:(
Hyosung resmi sitesinde illerdeki yetkili servisleri tek tek arayın.Bildiğim kadarıyla Ankaradaki serviste kazalı toplanılamayan bir GTR vardı.kargoyla adrese gönderilir bu şekilde daha ucuza kapatmış olursunuz.:( Geçmiş olsun.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
10 Aralık 2008, 20:53
mrock adlı üyeden alıntı
dostum insanları yanılmaya gerek yok.250GTR dan başka krank kıran hyo modeli gösterebilirmisin bana???
hyo 125 carıon hyo gt650 gv 650 ben kimseyi yanıltmıyorum gördüklerimi burada herkezle paylaşıyorum.
-
10 Aralık 2008, 20:56
mrock saol abii eyvallah..
ve arkadaşlar tartışmayın ya zatenn üzülüyorum fazlasıyla sizz ölee atışmayınn bide =(
-
10 Aralık 2008, 20:59
taylan geçmiş olsun . yarın motoru ismailin oraya getir bi bakalım ... ne gerekirse soyler sana
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
10 Aralık 2008, 21:00
bur-k@ adlı üyeden alıntı
yurt dışından parçalarını getirtip burdan da toplayabilirsin ...
ilkay madem söylentiler öyle st grup bu motoru dünyadan toplatması lazımdı ..
bu dediğim sadec 2006 modeller içinde hyo 2007de renk olarak değil motor olarakta revize edildi bundan dolayı motor parçaları birbirlerine uymuyor
2007 ve sonrasında genel olarak sorun yok
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
10 Aralık 2008, 21:00
jesse adlı üyeden alıntı
taylan geçmiş olsun . yarın motoru ismailin oraya getir bi bakalım ... ne gerekirse soyler sana
abii cok saoll amaa motorr yurumuyo :(:(
-
10 Aralık 2008, 21:01
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
10 Aralık 2008, 21:08
opsiyonel devir kesici satsinlar bari
bircok insan zorluyor yada yag koymuyor...
gerci yag yoksa dkesici olsada farketmez
-
10 Aralık 2008, 21:25
Yazık Ya... Tipine Bakan Bişeye Benzetiyor... Krank Kırıyorsa Ne Işe Yarar..........
-
10 Aralık 2008, 22:14
Bence eski sahibi biraz hor kullanmış olabilir,bence kranktan başka parçalarıda hasar görmüş olabilir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
10 Aralık 2008, 22:19
kol piston hepsi bi arada değişiyor saten sadece krank tek değişmez
motor yeniden rodaja girecek parça değiştirdiğin için
motorun rodaj süresinde ilk sahibi dikkatli kullanmamışsa sen ne yapsanda pek fark eden bişe olmaz
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
10 Aralık 2008, 22:21
Arkadaş,
Geçmiş olsun, kalbin kırıktır tahmin edebiliyorum
Bendeniz buraya birşey eklemek istiyorum. Hyo lardan birine sahip bir kardeşim de Krank Kesmişti? Çok zorladım utana sıkıla sonunda söyledi: motorun yağı kalmamış, o da farkına varmamış. Aksi taktirede motorun krank kesmesi gerçekten çokk zor bir ihtimaldir. Ama yağsız kalan her motorun hazin sonu da bu olur, marka farketmez.
Benim merakım şu, bu motorlar çok hızla mı yağ eksiltiyorlar? ya da yağ hazneleri çok mu küçük ki yağ eksilttiği ve yağlamayı kesebileceği farkedilemiyor?
Poturdak
-
10 Aralık 2008, 22:46
Ey gusel kardesım sana daha bır kac gun once msn'de acele etme ve paranı bıraz daha bırıktır tanıdıklardan sana bır hyo buluruz demedımmı nıye acele edıp senın elındekı paraya motor verenden alıyosun.Ana olabıleceklerıde anlatmıstım oysaki...Bır arkadasımız daha ıkı hafta once kırdı krankını su an parcalar geldı toplanıyor su ana kadar cebınden parca ıcın cıkan para 1500 ytl.Kusura bakma ama satan kişi o motoru gerı almaz ben sana saglam verdım kontrol edıp aldın bısey yoktu satış yaptık mal senın dıyecektır ve kanunende haklıdır.Cok gecmış olsun artık kendın toplayacaksın...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
10 Aralık 2008, 22:58
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Arkadaş,
Geçmiş olsun, kalbin kırıktır tahmin edebiliyorum
Bendeniz buraya birşey eklemek istiyorum. Hyo lardan birine sahip bir kardeşim de Krank Kesmişti? Çok zorladım utana sıkıla sonunda söyledi: motorun yağı kalmamış, o da farkına varmamış. Aksi taktirede motorun krank kesmesi gerçekten çokk zor bir ihtimaldir. Ama yağsız kalan her motorun hazin sonu da bu olur, marka farketmez.
Benim merakım şu, bu motorlar çok hızla mı yağ eksiltiyorlar? ya da yağ hazneleri çok mu küçük ki yağ eksilttiği ve yağlamayı kesebileceği farkedilemiyor?
hemde ne biçimm kırıkk be abii =( of of of of çok saol abii ayrıca teşekkür ederimm çokk şeyy yazmakk isterimm amaa anla noolur :(:(
-
10 Aralık 2008, 23:09
Büyük geçmiş olsun dostum.Motoru almadan serviste iyice kontrol ettirmeli, yağına, tuzuna baktırmalıydın.Ama neyse artık olmuş olan.Noter satışı yapıp adama parasını da verdiysen geri alması da zor olur.Herşeye iyi taratından bak ama ya çok yüksek hızlarda olup da başına o an gelse napardın?
Tekrar geçmiş olsun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)