Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Subap Ayarını Adam Gibi Yapacak Bi Usta ..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    arkadaşlar biraz önce bi motor servisi isim vermek istemiyorum subapları şıkırtılı çalışan motorumun subap ayarını yaptı ve bilin ne oldu daha berbat oldu inanılmaz bir ses var sorduğumda da bu modeller böyle gibi şeyler saçmalaadı bende daha fazla kurcalamasını istemediğim için konuyu kapatıp motorumu hemen aldım ordan.izmirde bildiğiniz sağlam bi usta varsa yardımcı olursanız sevinirim motorum tvs apache. şimdiden teşekkürler.
    BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Alıntı enzo35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar biraz önce bi motor servisi isim vermek istemiyorum subapları şıkırtılı çalışan motorumun subap ayarını yaptı ve bilin ne oldu daha berbat oldu inanılmaz bir ses var sorduğumda da bu modeller böyle gibi şeyler saçmalaadı bende daha fazla kurcalamasını istemediğim için konuyu kapatıp motorumu hemen aldım ordan.izmirde bildiğiniz sağlam bi usta varsa yardımcı olursanız sevinirim motorum tvs apache. şimdiden teşekkürler.
    benm ustamda öle dedi hala ses geliyo benim Apache'den sorun olmuyo ama adamı deli ediyo çıtır çıtır bişiler çarpıyo motorun içinde ama şöle bişi de war ben daha önce yaptırdım ses gitti aradan 3 4 hafta sonra yine başladı özetle TVS Apache subap (sibop ) ayarı tutmuyor bide bende şöyle bir sorun var 5. vitesle dip gaz giderken gazı bırakıp birden diplersem bi kesilme oluyo sanki boğulur gibi o subap ayarıyla alakalı olabiler mi?
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    büyük ihtimal alakalı çünkü bende de var o problem bugün ön dişliyide değiştirdim 14 yaptım fark etti baya tavsiye ederim.

Motosikleti
    Alıntı enzo35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimal alakalı çünkü bende de var o problem bugün ön dişliyide değiştirdim 14 yaptım fark etti baya tavsiye ederim.
    max hız arttmıştır ama hala seri mi motor yanı hızlanması iyi mi hala

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    seriliğinden bişey kaybetmedi emin ol öndeki dişliyi gören ustalar bile çok komik buldu çünkü 13 dişli.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    ya benim apachede 5500 bakımda sibop vuruyodu şıkır şıkır belirttim onada bakın diye motoru teslim aldım baktım ses dahada artmış sonra bizim yan dükkan motorcu abim sagolsun aldı eline 2 dakkada yaptı sesi solugu kesildi cok sıkılmasıda cok zararlı bunu ii bi ustanın yapması şart tvs apahce zaten çok güclü motor sibop ayarı pek tutmuyo işimiz zor yani inşallah saglam bi usta bulursun.ben motora 14 ön dişli ve hoysong egsoz taktırdım seste tatminim ama hala vites gecişleri kısa arka dişliyi ufaltıcam müsait bi günümde xenon fln da takıcam bu motor hak ediyo birazda boyu büyük olsa hiç fena olmazdı

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    enzo slm sana bir tel vereyim bence izmirdeki en iyi usta odur ki kendisiyle gürüş yerini tarif eder sana telden alsancak stadyum una yakın metin usta 0532 3161253
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    arkadaşım çok teşekkür ederim ilgine yarın ararım kısmetse sağol.

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    benim motorumunda sübap ayarına ihtiyacı var.
    3500 kmde mondial 100 kh.(yardımcı olursanız memnun olurum)
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya benim apachede 5500 bakımda sibop vuruyodu şıkır şıkır belirttim onada bakın diye motoru teslim aldım baktım ses dahada artmış sonra bizim yan dükkan motorcu abim sagolsun aldı eline 2 dakkada yaptı sesi solugu kesildi cok sıkılmasıda cok zararlı bunu ii bi ustanın yapması şart tvs apahce zaten çok güclü motor sibop ayarı pek tutmuyo işimiz zor yani inşallah saglam bi usta bulursun.ben motora 14 ön dişli ve hoysong egsoz taktırdım seste tatminim ama hala vites gecişleri kısa arka dişliyi ufaltıcam müsait bi günümde xenon fln da takıcam bu motor hak ediyo birazda boyu büyük olsa hiç fena olmazdı
    xenon takma ben taktım şarj dinamo yetmiyor.. çok sıkıntı çekersin ben otobanda farsız kaldım... çok zor döndüm eve çok sıkıntı çektim ve aküyü de yedi 60 liraya akü aldım 100 lira vermiştim xenona bi de o kadar sıkıntı çektm yani taktım ve elime geçen tek şey 160 lira zarar ve bi dünya sıkıntı oldu..

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Kendi farı H4 olduğu için philips motovision ampul var takarsan onu tak diğer H4 lere oran baya iyi gösteriyor.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

privateblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS__APACHE
    arkadaşlar bende de apache var motordam memnunum şu an 4300 km de ilk zamanlar daha iyidi 2000 küsürde kartal yolunda 140 ı gördüm hemde hiç zorlanmadan gideğim yere varmasam eminm 150 de olcaktı o derece daha sonra on dişliyi 14 yaptım vites geçişleri kısalsın seri olsun bi de vibrasayonu azalttığını solediler yaptırdım bunlar oldu fakat 3200 km de filan servis motoya sübap ayarı çekti şimdi motor zor zahmet 120 e geliyor işin tuhafı 4 le 5. vites aynı hız servise bi ayar daha yaptırdım durumu anlattım dişiliyi tekrar 13 yaptı bundan olabilir dedi fakat durum hala aynı zorla 120 km. bu neden olabilir??
    Motosiklet Pilotu:bounce:

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xenon takma ben taktım şarj dinamo yetmiyor.. çok sıkıntı çekersin ben otobanda farsız kaldım... çok zor döndüm eve çok sıkıntı çektim ve aküyü de yedi 60 liraya akü aldım 100 lira vermiştim xenona bi de o kadar sıkıntı çektm yani taktım ve elime geçen tek şey 160 lira zarar ve bi dünya sıkıntı oldu..
    benmı yanlıs bılıyom yoksa xenon ampuller normal ampullerden daha cokmu akım cekıyo

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    beyler tvs nin ön dişli orj 13 mü 14 mü =?

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o ses bendede var. ısınınca rolantide çıt çıt ses geliyo, metale vurur gibi. yanılmıyorsam süpap sesi. bende ayar yaptırcam.

ön dişliye gelince apache de 13 lik dişilmi var. bende 15 vardı 17 yaptım gayet iyi seri değilsede bağırma ve titreme azaldı. 150cc motor.

hegemonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    xenon'dan korkmayın, bi-xenon(uzun kısa) sistem takarsanız 35W 3A nominal değerlerle canavar gibi kullanırsınız. dikkat etmeniz gereken tek nokta motoru calıstırdıktan sonra farı açmanız.

6 ay önce aldım aşağıdaki adresten hiç bir sorun olmadan 200'luk çinli krosumda kullanıyorum.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BI-XE...Q5fAccessories

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süpapdan başladık ampuldeyiz. bakalım konu nereye gidecek.

adam süpap demiş arkadaşlar.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    En iyi usta sensin, makina da senin bence kendin yap

Motosikleti
    o arkadaşa yardımcı oldular bi numara vermişlerdi lütfen yukarda yazılanları okuyalım..
    hegemonya bendeki H1 6000K xenon'du ondan olabilir mi acaba benim çektiğim sıkıntı?? yani H4 şart mı?

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm çok saol artık hayatta takmam ya farım hep tepeyi gösteriyo bunu nası yapcaz yolu göstermiyo sordum servise hepsi böle dediler

Alıntı privateblue adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende de apache var motordam memnunum şu an 4300 km de ilk zamanlar daha iyidi 2000 küsürde kartal yolunda 140 ı gördüm hemde hiç zorlanmadan gideğim yere varmasam eminm 150 de olcaktı o derece daha sonra on dişliyi 14 yaptım vites geçişleri kısalsın seri olsun bi de vibrasayonu azalttığını solediler yaptırdım bunlar oldu fakat 3200 km de filan servis motoya sübap ayarı çekti şimdi motor zor zahmet 120 e geliyor işin tuhafı 4 le 5. vites aynı hız servise bi ayar daha yaptırdım durumu anlattım dişiliyi tekrar 13 yaptı bundan olabilir dedi fakat durum hala aynı zorla 120 km. bu neden olabilir??
    ben 14 dişli kullanıyorum hala motorun devri tavan yapıyo herkez 15 tak yada arkayı kücült diyo motor cok fena ivmeleniyo 13 dişliyi ben hayatta takmam seninki sübob ayarından usta sibobları fazla sıktıysa motor devirlenince kasar pistonları saglam bi ustaya yaptır

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler tvs nin ön dişli orj 13 mü 14 mü =?
    orj 13

Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süpapdan başladık ampuldeyiz. bakalım konu nereye gidecek.

adam süpap demiş arkadaşlar.
    apache bu nereye gidecegi belli olmaz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)