Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Tigrina Hakkında !

REKLAM ALANI
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu gün 2.el kanuni tigrina aldım.Tabi ikinci elde her zaman olduğu gibi ufak tefek masraflar var.Ben motorun komple yenilemek istiyorum yani ne diyorsunuz ona panzot muydu neydi dış aksamını komple değiştiricem bu kaca mal olur?Bir erif cahil galiba depoya yağ koymus (öyle dedi yalanmı doğru mu) Motor duman atıyor neden?Motor hakkında bilgim olmadıı için size danısmak istedim birde bu motorlarda alarm sistemi varmı?Teşekkürler

Bir Yardım!!

Help me!....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süvarİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TvS_ApAChE
    kardeşş eminimki motor bayağğıı bi iine yarııyacaktıır aldukca sağğlamdıır dıışş aksamıınıı deişştirirsen yepyeni olur zaten görünen heryerini değiştirmiş olursun
    duman atııyorsa yağ konulmuş olabilir elbette orjinalini bilmiyorum bende 2. el almıışştıım alarmıı var şu anda
    motor gayet güçlü ve dayanııklııdıır 4. viteste kalkıışş denemelerim bile oldu tek kişşiyken okey iki kişşiyken tavsiye etmem

3 kişşi iken bile performansı çok iyi
    iki kişi iken yanılmıyorsam 85-90 gibi bi hızyaptım

benim her ihtiyacıımıı fazlasııyla görüyor 2 yıla yakıın bir süredir hiç servise gitmedi ama hiç bi sorun yok
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Alıntı Süvarİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşş eminimki motor bayağğıı bi iine yarııyacaktıır aldukca sağğlamdıır dıışş aksamıınıı deişştirirsen yepyeni olur zaten görünen heryerini değiştirmiş olursun
    duman atııyorsa yağ konulmuş olabilir elbette orjinalini bilmiyorum bende 2. el almıışştıım alarmıı var şu anda
    motor gayet güçlü ve dayanııklııdıır 4. viteste kalkıışş denemelerim bile oldu tek kişşiyken okey iki kişşiyken tavsiye etmem

3 kişşi iken bile performansı çok iyi
    iki kişi iken yanılmıyorsam 85-90 gibi bi hızyaptım

benim her ihtiyacıımıı fazlasııyla görüyor 2 yıla yakıın bir süredir hiç servise gitmedi ama hiç bi sorun yok

Birde abicim gösterge tablosunda vites tablosunun tam üstünde yanan kırmızı ışık nedir ve ben bu motorun alarmlı olduğunu nasıl anlayabilirim ? Motorun üretim tarihi 15/08/2005 acaba 2005 te Alarm sistemi yaygın değilmiydi bu seride?Bende babam ile iddalasıyorum o var diyor ben yoktur diyorum olsa adam uzaktan kumandasını falan verirdi öyle değil mi

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Alıntı halilihsan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde abicim gösterge tablosunda vites tablosunun tam üstünde yanan kırmızı ışık nedir ve ben bu motorun alarmlı olduğunu nasıl anlayabilirim ? Motorun üretim tarihi 15/08/2005 acaba 2005 te Alarm sistemi yaygın değilmiydi bu seride?Bende babam ile iddalasıyorum o var diyor ben yoktur diyorum olsa adam uzaktan kumandasını falan verirdi öyle değil mi
    arkadaşım baştan başlayayım,
    anladıgım kadarı ile motordan siyah duman cıkıyor dıyorsun,
    satan adam eğer üç keğıtçı değilse depoda yağ olabılır ama temizleyebilirsin,
    kolay o iş,
    eğer öyle değilse motorun yağ yakıyor demektir,
    buda motorunun yağ eksiltmesıne neden olur ve motorun yağsız kalır ise yatak sarar.

motorun etrafındakı plastık parçaların ismi ise,
    GRENAJ'dır.

bıldıgım kadarı ile senın mootorunda alarm yok,
    ve senın anlamadıgım nedeni ise,
    senın motorda telefonun çaldıgı zaman yanan bir lamba var kırmızı,
    sanırım o dur o,
    arızalanmış olabılır,

o motorlar saglıklı dıye duymustum bende fakat kımsenın ne konularda doğru söylediği TARTIŞILIR...

Şimdiden hayırlı olsun,
    Allah Kaza Bela Vermesin...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım baştan başlayayım,
    anladıgım kadarı ile motordan siyah duman cıkıyor dıyorsun,
    satan adam eğer üç keğıtçı değilse depoda yağ olabılır ama temizleyebilirsin,
    kolay o iş,
    eğer öyle değilse motorun yağ yakıyor demektir,
    buda motorunun yağ eksiltmesıne neden olur ve motorun yağsız kalır ise yatak sarar.

motorun etrafındakı plastık parçaların ismi ise,
    GRENAJ'dır.

bıldıgım kadarı ile senın mootorunda alarm yok,
    ve senın anlamadıgım nedeni ise,
    senın motorda telefonun çaldıgı zaman yanan bir lamba var kırmızı,
    sanırım o dur o,
    arızalanmış olabılır,

o motorlar saglıklı dıye duymustum bende fakat kımsenın ne konularda doğru söylediği TARTIŞILIR...

Şimdiden hayırlı olsun,
    Allah Kaza Bela Vermesin...

İnsallah kaza bela olmaz.Demişsiniz ki o lamba kırmızı arızalanmıstır o telefon ısıgı değil telefon ısığı sağ alt köşede onunla bir alakası yok diye düşünüyorum

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız binmek nasip olsun.
    kara duman olayına baktır derim. bendede var hiç öyle bişey olmadı. motor güzeldir, idare eder. ben 100-110 gördüğüm oldu. silindir piston değişti şuan gayet iyi. satıcam nasipse.
    dış parçaları sonra değiştirirsin önce motor aksamına ve önemli yerlerine baktır.

Sağol ustam motorunu bayrama kadar göstermem lazım insallah bir sorun cıkmaz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)