rektefiye isteyen motora parcalar?
Reklamlar
-
Arkadaslar motorumda su anda cok az da olsa yağ yakma var ve ben ilerisi için parca almaya baslıcam. ne parca gerekir motor isteyen motosiklet için.motorum 150lik scooter. piston, segman, gömlek başka? bi liste oluşturalm hem ilerde motor yaptırmak isteyenler için iyi bi parça kaynagı olur...
Reklamlar
-
-
31.000 km de. 40.000 kmyi gorur fakat ben parcalarını şmdiden elimde para varken alayım diyorum ilerde sıkısma olmasın bi işcilikle işimi gorurum...
-
Dogan88 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar motorumda su anda cok az da olsa yağ yakma var ve ben ilerisi için parca almaya baslıcam. ne parca gerekir motor isteyen motosiklet için.motorum 150lik scooter. piston, segman, gömlek başka? bi liste oluşturalm hem ilerde motor yaptırmak isteyenler için iyi bi parça kaynagı olur...
Arkadaşım bir kazalı trafikten men Presto bulacaksın en basiti bu yenileştirme falan tuzlu olur.
-
şimdi silindire bakmak lazım, eğerki düzgünde sadece yeni piston ve segmanla işi çözersin, eğerki aşında zedelenme varsa bide yeni silindir alırsın..
şökmüşken sübaplara ve üstkağaga bi bakarsın, söker bi temizler krumlarını alırsın..
30.000 deyse eğer tavsiyem bide egzantrik zinciri ve otomatik gergi almandır..
tabi silidiri almışken elinle krak kolunda herhangi bi boşluk olup olmadığınada bakman gerekir..
bunarın tamamını yaptıktan sonra motoruna baş paşa binebilirsin..
hee bu arada, 30 ytl pisyon segman, 70 ytl, silindir.. 25 ytl egzantrik zindici, bi okadar otomatik gergi..
-
listeyi yapıom;
Piston
Segman
Gömlek
subaplar
egzantrik zinciri
otomatik gergi
krank kontrol edilecek gerekirse değişcek...
Başka???
motor acılmısken hepsi değişsin ya üçe beşe bakamıcam
-
yağ pompasınıda ekle oda benden olsun
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
yağ pompası motor sokükken mi değşio sadece sonradan değişemio mu?
-
Motorun dışındanda sökülüyor.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
-
komple krank değişimi ugrastırır krank bozulcak bişi değil zaten belki onu almaya bilirim. başka bu kadar parça yeterli olur mu?
-
çin menşeili scooterlarda krank ve kol bütün satılıyor. Bir şekilde bulsan bile eğer ustan iyi değilse balans yapma ve motorun tekrar bozulma riskin var. bu da önemli dikkate al bence.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Mersin İl Temsilcisi
şaka yapmıyonuz di mi?
bisiklet değil bu, motosiklet yaw. o kilometreye gelmişse ön/arka lastik de ister, gaz, feren teli. hem açmışken yağ değiştirecen bir de.
yaz 150ytl de benden olsun :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ARBETUS adlı üyeden alıntı
çin menşeili scooterlarda krank ve kol bütün satılıyor. Bir şekilde bulsan bile eğer ustan iyi değilse balans yapma ve motorun tekrar bozulma riskin var. bu da önemli dikkate al bence.
haklısın krank işine girmeyim orjinali kalsın.
ön arka lastik değiştirdim zaten pirelli aldım ikisi 150 ytlye geldi durolar vardı tanesi 45 ytl pirelli 45 € du pirelli olsun dedim artık ...
-
Dogan88 adlı üyeden alıntı
listeyi yapıom;
Piston
Segman
Gömlek
subaplar
egzantrik zinciri
otomatik gergi
krank kolu
Başka???
motor acılmısken hepsi değişsin ya üçe beşe bakamıcam
piston tamam ,segman tamam , gömlek eğer aşınmışsa oda tamam , subablara ne gerek var ki subab dediğin hemen aşınan bir şey değil egzantrik zinciri çok çalıştığı için ömrü bitebilir , otomatik gergi buna bir şey diyemiyorum . krank kolunu kontrol et gkn ın dedıgı gıbı bosluk varsa vs vs vs varsa değiştir . arbetusun da dedıgı gıbı krank ve kolları genelde takım halınde oluyor çekik gözlü arkadaslarda
aslında iyi arastırıp . eğer pert olmuş motor varsa motor bölümüne bak sağlıklı ise değiştiriver
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
subaplar bi sure sonra ayar tutmuyormus lastiklerimi ne eskiyormus dedim onlarda değişsin subap ayarsızlıgıda kotu bişi...
-
Bornovadaki bayisine git sana neler gerek söylesin belkide hepsine gerek kalmaz
-
GKN adlı üyeden alıntı
şimdi silindire bakmak lazım, eğerki düzgünde sadece yeni piston ve segmanla işi çözersin, eğerki aşında zedelenme varsa bide yeni silindir alırsın..
şökmüşken sübaplara ve üstkağaga bi bakarsın, söker bi temizler krumlarını alırsın..
30.000 deyse eğer tavsiyem bide egzantrik zinciri ve
otomatik gergi almandır..
tabi silidiri almışken elinle krak kolunda herhangi bi boşluk olup olmadığınada bakman gerekir..
bunarın tamamını yaptıktan sonra motoruna baş paşa binebilirsin..
hee bu arada, 30 ytl pisyon segman, 70 ytl, silindir.. 25 ytl egzantrik zindici, bi okadar otomatik gergi..
arkadasım burda otomatik gergi dedigin nedir? nerde bulunur ne yapar?
-
Hocam, benimde bi ince duman çıkıyo egsoz dan, acaba yağ mı yakıyodur, hiç hayra alamet değil, gerçi çok az bakarak çok zor anlaşılıyor, rektefiye gerektirirmi acaba ?
-
Motor açıldımı usta sana söyler ne gerektiğini bence ezbere alma derim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)