hoş ve zarif olmuş.
emek vererek yapmak hazır almaktan daha insana hoş geliyor demi
hoş ve zarif olmuş.
emek vererek yapmak hazır almaktan daha insana hoş geliyor demi
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
tabiki inan daha çok heeves geliyor insana
Eline sağlık güzel olmuş, merak ettim pleksiglası
nasıl ısıtıp büktün?
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık...
Üç boyoz bir kola
TÜRK yaratıcılığı bölye bişey işte eline emeğine sağlık kardeşim süper olmuş keşke bizde böyle yetenekli olabilsek kazasız sürüşler.
süper düşünce kendin pişir kendin ye
acıda olsa kendin yaptın
tebrikler
Yeni yapılan çalışmalarında fotoğraflarını görmek isteriz..Ellerine sağlık..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Ellerine sağlık bence de çok güzel olmuş..
Aynen bende de YBR var ki böle orjinal bir cam ttakmak motora değişik bir
şeyler katıyor.
Amma bir arkadaş soru sormuş. Ya kaza anında kopup jilet gibi kesmesin diye.
Sence firin nedir bu olaya ??
eline emeğine sağlık arkadaşım. çok da güzel olmuş. elinden geliyorken daha yaratıcı işler yapman dileği ile, kolay gele
iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...
El Emeg,i Göz Nuru...
teşekkürler
eline sağlık,daha özgün çalışmaları da bekliyoruz
güzel olmuş.
çok sağol teşekkürler
vallahi süper olmus ben seklınden işlerlıgınden zıyade montaj yerlerıne hayran kaldım.
dahıce olmus gercekten pıyasada unlu bılındık markaların camları genelde 2 tane alumınyum ayakla gıdona tutturularak sabıtlenıyor sık sık ta sorun cıkartıyor vıdalarından dolayı guzel bir dusunce olmus gercekten bır tas sıcraması darbe v.s olmadıkca bende kolay kolay kırılacagını sanmıyorum elinize ruhunuza ve emeğinize saglık 10 uzerınden 20 )))))
güzel duruyor...insallah saglam baglamıssındır motora ... yoksa rüzgardan cıkıyor ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)