Hocam ben de böyle bi siperlik yapmaya yeltenmiştim pleksiglasın pahalı oldugunu görünce vazgeçtim
Önerim var biraz daha estetik durması için ısıtıp kavis verebilirsen daha güzel durur bu arada pleksiglassı kaça aldınız
Hocam ben de böyle bi siperlik yapmaya yeltenmiştim pleksiglasın pahalı oldugunu görünce vazgeçtim
Önerim var biraz daha estetik durması için ısıtıp kavis verebilirsen daha güzel durur bu arada pleksiglassı kaça aldınız
bi arkadaşımda var ybr daha önce düşündük yapmayı ama meziyet lazım.
hele bunu görünce kanaat ettim ki boşa kürek çekecekmik.harika olmuş.işin üstadısın valla
bursaya göndersen mi acaba bitane yapıp
emeğe saygıda kusur olmaz ;)
plexglass biraz sert olmaz mı?
yani şekil verme açısından
unutmadan
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...ellikleri.html
[B][COLOR="Red"][I]En Büyük Aşk ALLAH'a,En Büyük Sevda VATAN'a Olandır!!![/I][/COLOR][/B]
valla ne yalan söyliyim isterim.
yakın zamanda doğum günü.el emeği böle bi hediye çok güzel olur.
[B][COLOR="Red"][I]En Büyük Aşk ALLAH'a,En Büyük Sevda VATAN'a Olandır!!![/I][/COLOR][/B]
abcreklam@gmail.com detayları anlatırım
harika bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşım emeğine sağlık öncelikle ama benim motorumun orjinalinde de rüzgarlık var yaklaşık senin rüzgarlık kadar süratli gittiğin zaman rüzgarı göğsüne ve suratına vurduruyo keşke biraz daha büyük yapsaydın derim ben ama emeğe saygım sonsuz güle güle kullan
üretmek kadar zevkli bir duygu var mı..elinize sağlık,hafif siyah bir film iyi gider gibi
·sevgi eylem ister·
Orjinal kafa ruzgarlıktan bin kat guzel olmuş hende naden havasını bozmamış yok gibi olmuş cok zarif ellerine saglık ama ben nerden tuturdun destek alıyor anlamadım :S
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
çok teşekkürler bu güzel yorumlarınız için zaten amacım rüzgarı engellemek değil güzel bnir görüntü sağlamak bunuda başardığıma eminim benim çok beğenerek motoru kullanmamı sağladı. nereden tuturduğuma gelirsek ön farın tutturulduğu 2 civataya aparat yapıp vidaladım ilginize teşekkürler
Harika bi çalışma bence.Elinize emeğinize sağlık hoş olmuş
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
walla reklamcı olmak bi ayrıcalık bence hertürlü şeye bişiler uydurabiliosn eline sağlık kardeşim
plexi glass ın 50x30 cm si 30 ytl gibi bi rakam kardeş
tabi 3 mm bu bnm dediğim mm arttıkça fiyatta ona göre artar en fazla 5-10 lira artar ztn
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
arkadaşım eline sağlık güzel olmuş ama biraz dik durmuyor mu ?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
yorum yokmu
Güzel olmuş...Eline sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Desteği attın mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)