şu foruma bak yarabbim. kalite kallavi, fiyat miyat yok.... emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür, ve tabii forumumuzun kıymetini bilelim...
değil mi?
şu foruma bak yarabbim. kalite kallavi, fiyat miyat yok.... emeği geçen geçmeyen herkese teşekkür, ve tabii forumumuzun kıymetini bilelim...
değil mi?
haika olmuş eline salık ve bilgi için teşşekürler
konuyu faydalı bilgilere aldım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
nasıl istersen ok
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
çok güzel bir başlık ve konu emeğine sağlık
Emeğine eline sağlık çok saol paylaşım için...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Emeginize saglık gecekten gzüel calışma olmuş. Linki kopyaladım herzaman elimin altında tutacam....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Çok güzel vede faydalı bi başlık olmuş emeği geçenlere tşk.
İnsan motoru biraz daha açıklayıcı olabilirmi
paylaşım için teşekkürler
Yanılmıyorsam yeni nesil common rail dizel motorların yakıt pompaları da bu tarz bir yapıda. Opel CDTİ ve Fiat MultiJET motorlarında var...
Güzel paylaşım.. bnm motorlara karşı aşırı bi ilgim var kendim çizimler yapıyorum bazen sıralı 4lü v motor boxer motor qibi wankel motorlarlada yakından ilgileniyorum.. aklımdan bütün herşei planlayıp kağıda döküyorum ama arkadaşlarıma anlattığımda hepsi bön bön suratıma bakıo çoğu zaman dediklerimden sadece mühendisler anlıyor..
bu arada http://www.obitet.gazi.edu.tr/animasyonlar/yildiz/1.htm bu yıldız motor çeşidi biraz tuaf :D pistonlar mil le bağlantılı deil nedense xD
pardon benim pc nin aksamasından kaynaklanıyormuş mil le piston zamanlamaları farklı ve bağlı değillerdi ilk baktığımda =)
Tekbir R1 No1 Denizli. .
Magneto bilgiler için teşekkürler. Ben de 2001 Gazi Otomotiv Öğretmenliği mezunuyum biz başlattık bu Obitek bilgi platformunu CVT şanzıman da var arkadaşlar siteden bakabilirsiniz. Burayı yeni keşfediyorum görüşmek üzere.
üçgen piston şeklini ilk defa gördüm baya ilgi çekici teşşekürler en kötü performans vereni yıldızdır herhalde :S
Geçen günlerde Wankel motorlarla ilgili bir video izlemiştim.. Hintli bir şirket şu an motoru geliştiriyor ve geliştirdikleri motoru şu an delta kanat uçurmak için kullanıyorlar. Fakat videoda bu motorun düşük yakıt tüketimi sağlayacağından bahsediyordu..
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
Emegine SaglıK GüzeL Paylaşım
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)