Bu da benim icadım... Aynalarda görüş açısını artırma
-
Reklamlar
-
-
Pulların üzerinede birşeyler uydursaydın daha estetikolurdu
-
vida çapına uygun plastik boru bulabilirsin. kenarlarını düzgün kestiğinde çok daha düzgün ve profesyonel bir görüntü oluşturacağından eminim. hem değişik renklerde de bulabilirsin. kırmızı siyah beyaz mavi mor yeşil vs. vs.
aynı şekilde vida çapına uygun alüminyum boru da çok rahat bulabilirsin. paslanmaz boru da bulabilirsin. her türlü bu pullardan daha iyi duracağı kanaatindeyim.
-
Pulların yerıne Kırmızı Parlak Yay da koyabilirdin Pul yerine
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Cıvatalar yerine uzun bağlantı demiri daha mantıklı, ama DIY projen için tebrikler
-
biraz amatörce olmuş o kadar pula ne gerek var yahu ben atölyede çalıştığım için imkanım var ama sizlerin olmayabilir
ben ona tornada güzel bir boru çıkartırım vidası va kendinden olur tabiiki güzelcene de parlatırım tek parça portatif güzel bişey olur
tabii sizin içinde boru kullanmanızı tavsiye ederim
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
) civataya bir suru pul koyacagina cift somun kullan daha mantikli..)biri disarda biri icerde kontra yaparsin...ama bence hicte mantikli degil cunki bu sefer aralara giremeyeceksin saga sola surekli carparsin aynalari kirilir aynalarin yani ...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
hevesini kırmak istemem ama arkadaşlarda açıklamışlar, daha estetik bişeyler yapılabilirdi. hayır motora yazık yani. güzelim vfr ye yakışmamış.
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
vida çapına uygun plastik boru bulabilirsin. kenarlarını düzgün kestiğinde çok daha düzgün ve profesyonel bir görüntü oluşturacağından eminim. hem değişik renklerde de bulabilirsin. kırmızı siyah beyaz mavi mor yeşil vs. vs.
aynı şekilde vida çapına uygun alüminyum boru da çok rahat bulabilirsin. paslanmaz boru da bulabilirsin. her türlü bu pullardan daha iyi duracağı kanaatindeyim.
Boru mantıklı gerçekten 18mm çapında en az 5mm et kalınlığına sahip siyah boru bulmak gerek. Bunu nereden bulabileceğimi bilmiyorum gerçekten. Bilen varsa söylesin lütfen. Gerçi benim gözüme hoş gözüktü bunlar, siyah bantla saracam zaten ama uğraşmak çok zevkli, bir de boru işine girerim.
gazman adlı üyeden alıntı
) civataya bir suru pul koyacagina cift somun kullan daha mantikli..
)biri disarda biri icerde kontra yaparsin...ama bence hicte mantikli degil cunki bu sefer aralara giremeyeceksin saga sola surekli carparsin aynalari kirilir aynalarin yani ...
4cm bir uzama 2 somunla sağlamak mümkün değil. Ayrıca somunların ayrı ayrı sıkılık ayarını tutturmak gerekir.
Süvarİ adlı üyeden alıntı
biraz amatörce olmuş o kadar pula ne gerek var yahu ben atölyede çalıştığım için imkanım var ama sizlerin olmayabilir
ben ona tornada güzel bir boru çıkartırım vidası va kendinden olur tabiiki güzelcene de parlatırım tek parça portatif güzel bişey olur
tabii sizin içinde boru kullanmanızı tavsiye ederim
Ben sana gerekli parçayı 3 boyutlu modelliyeyim, hatta CNC tornada yapacaksan nestinglerini de yolliim. Bana kargoyla gönderiver parçaları, sana dua ederim.
draggy adlı üyeden alıntı
Cıvatalar yerine uzun bağlantı demiri daha mantıklı, ama DIY projen için tebrikler
O uzun bağlantı demiri ne tarz bişey?
cmüco adlı üyeden alıntı
Pulların üzerinede birşeyler uydursaydın daha estetikolurdu
Önce bant saracam, güzel durmazsa spreyle boyarım. Ama bu şekliyle de hoş durdu bence.
Lebowski adlı üyeden alıntı
bence vfr ye yakışmamış
Bence yakıştı. Motorun üstünde tasarımı bana ait bişey var ve işe yarıyor. Bu duyguyu yaşamayan bilmez.
Sizin gibiler oldukça da Türkiye'de icat micat yapılmaz. Japonun, almanın malına muhtaç yaşamaya mahkumuz.
-
overrider adlı üyeden alıntı
Boru mantıklı gerçekten 18mm çapında en az 5mm et kalınlığına sahip siyah boru bulmak gerek. Bunu nereden bulabileceğimi bilmiyorum gerçekten. Bilen varsa söylesin lütfen. Gerçi benim gözüme hoş gözüktü bunlar, siyah bantla saracam zaten ama uğraşmak çok zevkli, bir de boru işine girerim.
4cm bir uzama 2 somunla sağlamak mümkün değil. Ayrıca somunların ayrı ayrı sıkılık ayarını tutturmak gerekir.
Ben sana gerekli parçayı 3 boyutlu modelliyeyim, hatta CNC tornada yapacaksan nestinglerini de yolliim. Bana kargoyla gönderiver parçaları, sana dua ederim.
O uzun bağlantı demiri ne tarz bişey?
Pullar yerine takılabilecek değil de, ayna kütüklüğünü motordan ayırmadan, aynanın bağlantı aparatını uzatmak, bu çok daha kolay olmaz mı?
-
1-) aynalar üzerine oto küçük dış bükey aynacıklardan yapıştırabilirsin.
2-) Aynaların düz ayna ise sanayilerde bu işleri yapnalara komple dışbukey ayna yaptırabilrsin
-
draggy adlı üyeden alıntı
Pullar yerine takılabilecek değil de, ayna kütüklüğünü motordan ayırmadan, aynanın bağlantı aparatını uzatmak, bu çok daha kolay olmaz mı?
O nasıl olacak ortadan kesip çubuk kaynatmak lazım, sonra boyamak lazım. Birsürü iş, hem geri dönüşü olmaz...
agokce adlı üyeden alıntı
1-) aynalar üzerine oto küçük dış bükey aynacıklardan yapıştırabilirsin.
2-) Aynaların düz ayna ise sanayilerde bu işleri yapnalara komple dışbukey ayna yaptırabilrsin
Aynalar düz, dışbükey ayna güzel olurdu ama benim için özel olarak yapacak olurlarsa en az 100 lira isterler.
Ufak aynaları biliyorum ama onlar hiç hoş olmuya ayna üzerine yapıştırınca. Gözü rahatsız eder, hangisine bakacağını şaşırırsın bence. Kamyonum olsatakardım belki ama zaten ufacık aynamı bölmek istemem. Tavsiyen için sağol
-
pulları vs. geçtim bi VFR'a bu toz yakışmamış hemde o pulların grenajı çizme tehlikesi yokmu?
[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
-
yiit10 adlı üyeden alıntı
pulları vs. geçtim bi VFR'a bu toz yakışmamış hemde o pulların grenajı çizme tehlikesi yokmu?
Bikaç saat yağmurda gezdim, sağdan soldan sıçrayan çamur onlar. Gelir gelmez de fikrimi uygulamaya geçirdim, yarın sabah yine yağmur, yine yollardayım. O yüzden temizlemeden çektim reismleri kusura bakmayın arkadaşlar.
yiit10 adlı üyeden alıntı
Çizmez altında lastik contalar var...
-
bence gayet güzel olmuş
anladığım kadarıyla bu projeyi ilk uygulaman ve oldukça başarılı
hani dikkat ederseniz motorun sadece o tarafında uğraşılmışlık var
geri kalan her yer fabrikasyon ve düz
-
kayhan icadın kullanış açısından mantıklı olabilir yanlız şöle bir şey söz konusu (benim görüşüm)pulların yerine daha uygun bir malzeme kullansan daha estetik dururdu bence...bakıldığında sanki bir mobilete sonradan takılmış stop lambaları gibi sırtmış...işlev olarak işe yarıyor olabilir, birazda estetik lazım bence...wesselam.saygılar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
-
Bende pek estetik bulmadım. daha hoş birşeyler yapılabilirdi. Ama emeğin için tebrikler
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
Burhansefa adlı üyeden alıntı
bence gayet güzel olmuş
anladığım kadarıyla bu projeyi ilk uygulaman ve oldukça başarılı
hani dikkat ederseniz motorun sadece o tarafında uğraşılmışlık var
geri kalan her yer fabrikasyon ve düz
Çok teşekkür ederim. İlk uygulamam ve 4 aylık motorcu olarak kendi çapımda faydalı bir iş yaptığımı düşünüyorum.
Estetik olarak tabii ki tartışılır fakat güvenlik açısından gerçekten çok faydası oldu. Belki bu uygulamam önümüzdeki seneler içinde birkaç hayat kurtarır diyerek paylaşmak istedim.
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Bende pek estetik bulmadım. daha hoş birşeyler yapılabilirdi. Ama emeğin için tebrikler
Teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler