merhaba arkadaşlar 2001 cbr 600f türkçe kullanma kılavuzu varmıdır web i altüst ettim bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim herkeze kazasız belesız sürüşler
merhaba arkadaşlar 2001 cbr 600f türkçe kullanma kılavuzu varmıdır web i altüst ettim bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim herkeze kazasız belesız sürüşler
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
kontagı cevir run ı devreye sok .. vitesi boşa al . marşa bas.. çalışsın .. isinmasını bekle .. debriyajı çek vitesi bire at .. yavaşça debriyajı bırakıp stabil gaz ver :D :D :D
kullanma klavuzu dedigin .. owners manual olarark geçer .. türkçe bulurmusun bilemem ama bide oyle aramayı dene ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kullanma klavuzu dedigin .. owners manual olarark geçer .. türkçe bulurmusun bilemem ama bide oyle aramayı dene ..[/QUOTE]
ingilizcesi var ama türkçe yok malum ingilizce % 4.5 bende
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
neye bakacaksan soyle ben yardımcı olurum . kullanma klavuzunda aradıgın şey ne ?
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
evet aradığın çeyi sorarak daha rahat yardım alabilirsin, tükçesini bulman biraz zor..
GKN MOTORS
http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual
ingilizce ama işini görür
Türkçe olmasının pek bir önemi yok, ingilizcesi sana yeter. Nihayetinde elektronik bir alet değil bu her özelliğini öğrenmek için sayfa sayfa okuman gereksin.
Kılavuzda sana gerekli olan şeyler yağ değişim km leri, zincir bakımları vs. gibi şeylerdir. Bunlarda rakamla yazılıdır ingilizce bilmene gerek yok
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Drift Religion
cbr 600 f gibi motorum olcak ilk yapacagım şey kontagı açıp motoru çalıştırmak ve ik 10 dk sesini dinlemek :D:D daha sonra caddeler beni bekler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)