NeO-SouL, 100 de 100 haklısın zamanında akıl edemedik tam kaskı...
NeO-SouL, 100 de 100 haklısın zamanında akıl edemedik tam kaskı...
anti fogda fayda etmiyo yaaa altlarda biraz buhu yapiyoo
abi bu vazelin de her derde deva wallaprifo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 50 ytl ye alınan kask buğuda yapar kazada.)
kaliteli bir kask alın ne buğu kalsın nede bişi.markaları kötü olan kasklar gündüz kaskı.ve çoğunda gece ve yağmurda kullanılmaz yazıyor.o yüzden fiyatları düşük.bence daha dikkatli ürün almalıyız.
buğu için bir bezi nemlendirin.hafifçe sabun sürün sonra cama uygulayın.o yağmur geçene kadar buğu falan kalmaz.arabada hep öyle yapardım.
..:: KEEWAY ARN 125cc ::..
Weight:105KG-Single Cylinder,4Strokes,Air Cooling-Compression Ratio:9.5:1-Power:6.2 KW/7500R/MIN 8,4 hp-Ignition Mode : CDI-Clutch:Dry Shoe,Acentric-Front:Disk/ABS,Rear:Disc/Drum-Alarm, Foldable remote Control
aynı dert ben de de var ben maske takıyorum agız kısmı kapalı bayagı çözüm oldu
benzinliklerde satılan "araba camı için buğu önleyici" sıvılar var... alın kullanın - ben aldım - kesin çözümdür arkadaşlar...
fiyatlar
3 milyon - buğu önleyici
2,5 milyon - yağmur kaydırıcı
gibi bişeydi
aynen şişelerin üzerinde yazdığı gibi uygulayın ikiside işe yarıo.....
kolay ulaşabileceğiniz kesin bir çözüm işte size...
en iyisi koruyucu gözlük tak
merak ediyorum ! tavsiyelerde bulunduğunuz ürünleri v.s. test ettiniz mi? 3 günden bu yana bende nette araştırıyorum vardığım sonuçların en iyisi bu geceden sonra hemen deneyeceğim.
1. yöntem saf gliserin.
eğer tatmin olamazsam
2. yöntem "pinlock" buğu önleyici taktıracağım ama ne yazık ki bu 2. yöntem 65 ytl .
sçs_alara
Traş köpüğü işe yarıyor.
https://youtu.be/-XeKbXehYK0
Arkadaşlar az evvel şu traş köpüğü işini denedim harbiden işe yarıyor ama etkisi ne kadar bilemem
Tek adamakilli ise yarayan cozum pinlock. Alin, kurtulun.
http://billyscrashhelmets.co.uk/pinl...crash-helmets/
Ulen üşenmedim denedim ama traş köpüğü ile traş jeli değil.
Ve sonuç hüsran.
Sanırım illaki traş jeli olması gerekiyor.
Köpükle değişen bi şey olmuyor. :(
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Amaç camın üzerinde ince bir katman oluşturmak ve soğuk havanın cama temasını önlemek. Traş jelini uyguladıktan sonra cama dokunmamak gerekir. Dokunursak katman kaybolur ve bulaşır daha çok leke yapar.
Bu tıraş köpüğü gerçekten güzel bir yöntem olmuş.Film kaplayanlar da var benim cam hiç buğulanmıyor.Ağız tarafındaki havalandırma hep açık ve nefesi burnumdan veriyorum
Bu işin %100 çözümü pinlock'dur. Kendinize traş köpüğü, hacı şakir felan aksiyon yaratmayın sevgili dostlarım Kaskın içerisinde öksürüp tıksırın, hapşurun gerekirse sorun yok.
Icon alliance kullaniyorum, vizör fog free, şimdiye kadar bir kez bile bugu yaptığı olmadı.
vizörü yarım parmak açık bırakın yeterli köpükle möpükle uğraşmayın yahu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)