Arkadaşlar....
Aşağıdaki link de BMW markalı motorlarınızın elektronik katalog ve parça fiyat bilgileri mevcutdur.
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp
Arkadaşlar....
Aşağıdaki link de BMW markalı motorlarınızın elektronik katalog ve parça fiyat bilgileri mevcutdur.
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp
[B]O en sevdiklerime, o en sevip de yeterince söyleyemediklerime, o en çok söyleyip de yeterince sevemediklerime selam olsun...[/B]
paylaşım için tşkler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Teşekkür ediyorum ihtiyacım olan parçaları uçuk fiyatlarla alabilirim artık
Arkadaşlar,
Parça gerektiği zaman gerek referans numarası gerek se katalog görünümün den faydalanıp bilinçli araştırma yapalım diye bunu paylaştım.
Fiyatlar çok yüksek bunun farkındayım almalık değil bakmalık fiyatlar birde parça sorununu halledemedin makina yatıyor işte o zaman ucuzuna pahalısına bakmazsınız.
Teşekkürler
[B]O en sevdiklerime, o en sevip de yeterince söyleyemediklerime, o en çok söyleyip de yeterince sevemediklerime selam olsun...[/B]
Arkadaşım cevabıma alınma lütfen lafa teşekkür ederek başladım zaten. 50 yaşın üstündeki BMW ye dışardan parça getirmek mümkün ama fiyatlar nedeniyle akıl kârı değil. Yurtiçinde iyi kötü işimiz hallediyoruz parça sıkıntın olursa haber verebilirsin. Sana parça bulunan ustaların adlarını veririm.
Bilgi için teşekkürler arkadaşım..
Mesaj yazmamın amacı konuya üye olmaktır..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
BMW motosiklet kullanan ve servis hizmetini kendi imkanlarıyla yapan arkadaşlariçin çok faydalı ve el altında olması geren bir link,teşekkürler paylaşımınıza..................
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ankaradan Ünal ustanın telefonu ve adresini aşağıdaki linkte vermişim.
aşğıdaki link
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)