yamaha xt660'ıma hein gericke'den elcik ısıtma aldım, kış geldi ve bunu takmak istiyorum, acaba kendim becerebilirmiyim? yoksa kime yaptırmalıyım? daha önceden tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim, teşekkürler.
yamaha xt660'ıma hein gericke'den elcik ısıtma aldım, kış geldi ve bunu takmak istiyorum, acaba kendim becerebilirmiyim? yoksa kime yaptırmalıyım? daha önceden tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim, teşekkürler.
http://www.canyonchasers.net/shop/ge...-grips-alt.php
burada resimlerle montajı anlatmış.biraz ingilizce,biraz elektrik bilgisi il bu işi yapabilirsin.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
link için teşekkürler, benim aldığım elcik ısıtmaların kontağa bağlanması gerekmiyormuş, açık unutup gitseniz bile voltaj düşünce otomatik kapanıyormuş, bağlantı şeması gayet basit, elcikleri söküp bakıcam umarım geri toplayabilirim
evet arkadaşlar, pazar günü hotgrip'lerimi monte ettim, sandığımdan çok daha kolaydı, hani birgün birisi alırda monte etmek isterde bu konuyu bulursa, bi zahmet hortlatsın ben ona yardım ederim ) bu arada çok süper bi olay herkese tavsiye ederim, sanıldığı kadar pahalı bir olayda değil hani, 25 euroya bile alınabilecek modeller var..
keşke resimde çekseydin takarken ..bölece çok faydalı bir başlık olurdu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eller kir pas içinde fotoraf çekememki, başka biri olsa o çekseydi olurdu ancak ama çekecek kimsede yoktu o anda, ama zaten fotoğraflıkta çok bişey yok, elcikleri söküyosun ısıtmalıları takıyosun, elektriğini bağlıyosun, kumandayı bağlıyosun, herşey hazır zaten, biraz eliniz yatkınsa 2 saatte hazır..
elcik demırıne o ısıtıcıları takınca ustune elcık plastıgı nasıl sığıyokı .S
ısıtmanın plastıge zararı olmuomu ?,
birde satılan yerın lınkını alabılıkrmıyım?
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)