Arkadaşlar şu anki aydınlatma bana pek yeterli gelmiyor mondial,monero gibi motorlardada balon ampul mevcut ve xenon kiti bu tür motorlara uymuyormuş sizce görüşleriniz nedir ve takanlarınız varmı ?.
Arkadaşlar şu anki aydınlatma bana pek yeterli gelmiyor mondial,monero gibi motorlardada balon ampul mevcut ve xenon kiti bu tür motorlara uymuyormuş sizce görüşleriniz nedir ve takanlarınız varmı ?.
uymuyor diye bişey yok!! takacak adama bağlı balon dediğin ampul 35-35w uzun kısalı ampul türü(biz traktör ampulu diyoruz) H4 ampul (55-60w) ağır geldiği için bu ampul kullanılır genelde ve malesef iyi aydınlatmaz ama senin duyların diblerine H4 dipli xenonlardan oturduğu için takabilirsin yani gidip H4 xenon deyip alacaksın genelde takmasınada para almıyorlar 200 ytl civarı (ben alıp taktım büyük nimet
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bayramdan sonra taktırmayı düşünüyorum bi bilginizi alayım dedim bide ben farlarım hep açık dolaşıyorum ampullerin üstünde kavisli plastik eriyerek düz oldu xenon kit aldığımda yeni komple far almayı düşünüyorum xenon taktığımdada eritirmi acaba ???
hayır xenon normal ampuller kadar ısınmıyor 35w olduğu için o konuda hiç korkma
Ramzey 125 cc scooter
benim motorda angel eye var ama ben kendim yaptım tabi piyasada birsürü satılıyor ama dikkat et derim kalitesizleri çok çabuk patlıyabiliyor
bunların hazırlarını bağlamak o kadar büyük problem yaratmaz sadece farın içinin sökülmesi dağıtılması konusunda problem yaşarsın onun dışında parklardan eletrik alıp artısını eksisini bulup kabloları bağlıyacaksın ama eğer elektrik işinden anlamıyosan bu işi iyi bir oto elektirikçisi bulup yaptırmanı tavsiye ederim.
http://img378.imageshack.us/img378/9597/dsc01123mw9.jpg
Ramzey 125 cc scooter
pahallı geldi xenon bana güzel aydınlatma için ideal bence ama 200 ytl de çok para
ucuz yollu bişey de yok pek piyasada . .
Osram ın +30 fazla ışıklı 4000Kelvin H4 ampullerinden görmüştüm. Dış rengi çok güzel gelmişti ama kullanan bi arkadaşım olmadığından pek bi bilgi sahibi değildim fiyatıda 24.90 dı 3-4 gün önce... Bulabileceğin yerlerde kitle pazarlama işi yapan büyük marketler...(reklam olmasın diyerekten böyle yazdım) Saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)