Güzel bilgiler için teşekkürler.Ama ben motoru görünce içim gidiyor
Üşüsem bile biniyorum.İhtiyaç gibi artık.Titreye titreye biniyorum işte binecem ulan
Güzel bilgiler için teşekkürler.Ama ben motoru görünce içim gidiyor
Üşüsem bile biniyorum.İhtiyaç gibi artık.Titreye titreye biniyorum işte binecem ulan
paylasım ıcın tesekkurler..benımde motorun kullanıcı kıtabında hemen hemen aynı bılgıler yazıyor.
Don't Drink & Drift! :bounce:
eline sağlık kardeş.üşenmeden yazdığın için.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------
arkadaşlar sizden ricam.yuki 250 choperr kullanan varsa bana nasıl bir motor olduğunu yazabilirmi?dış görünüm fena değilde kullanılan aksam nasıl? bir de çekişi iyimi ? üstünde 2 kişi varken tabii.yarın teslim alıcam da içime pek sinmedi.bütçemiz malum işte....
topik hortlatıldığına göre
bişi soryım bende karbüratörü ve benzin borularının temizlenmesini sağlayan katkı maddesi nedir ve nereden temin edilebilinir
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Peki ybrler için de bu benzin olayını yapacakmıyız malum 30-40 lira para az değil, kullanmayacağımız benzine para verip sonra yaz sezonunda beklemiş benzini ne yapacağız ? aklıma takıldı..
Konuyu faydalı olduğu için hortlattım.. malum havalar bozuyor, önümüz kış.. Bilgilerin faydalı olduğunu düşündüm
Önümüz kış, tatlı su motorcuları motorlarını kaldırsın bi kenara gerçek motorcular yaz-kış biner, hem bana göre kışın motor sürmek daha zevkli.
mengü bin KIŞin romatizma ol
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
olsun KIŞin binilmez gerçi her yer burası gibi kar buz ayaz değil
termo içlik al
Benimde anlamadığım bu sezon olayı.Sezon olayına girenlerde hep hali vakti çok çok yerinde olan ve pahalı motosiklet kullanan insanlar genelde.Yani her türlü kışlık ekipmanı alabilecek güçte insanlar.Neden motosiklet tutkunuzu 2-3 aya sığdırmaya çalışıyorsunuzki onu bi türlü anlayamıyorum.Cahilliğime verin artık.
Arkadaşlar 6 hafta olayını anladım ama, mesela haftada bir çıkartacağım motoru. Bu gibi durumlarda özel bir şey yapmak gerekir mi? Yağmursuz, karsız olduğu zaman kesin binerim diyorum ben kşlık ekipmanla.
bu dönemlerde üstte olması gereken bi yazı
Ocak-Şubat ayları için acaba kapalı bir garaj mı araştırsam, yoksa branda ile sokakta bırakmak problem yaratmaz mı diye araştırmalara girmiştim de. Bunu da güncellemiş olayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)