Sen bir Kawasaki bayine uğra senin özel yapım zx6r'ın zincirine baksınlar belki zincirin değişmesine gerek yoktur.
Not: Şöyle Kızıl metalik bir renge boyansaydı en azından daha özgün olurdu, tabi bu benim görüşüm.
motor gt 250 r
kawasaki değil :D
hemde çok para bayılmak istemiyoruzfiyat konusundada ort. bişeler yazarsanız sevinirim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
sana tavsiyem git bir ucuz motor parçası satan biyere, planet zinciri iste,şu kayıklı motorlar vardı ya eski o zincirlerin olması lazım,çünkü ben gs 500 e takmıştım hiçbir sorunda yaşamadım çünkü çok sağlam gs500 ü rahat taşıdıysa gt250 yi hayli hayliye taşır,fiyatıda 20 25 lira gibi ucuz bişey
ön dişliyide gıda makinası üreten bi fabrikada bulmuştum 30 liraya hallettim ikisi 50 lira tutmuştu orjinali 300 400 dolardı ve orjinalinide hiç aratmadı
sanayiye git isveç malı zincir satan bir yer bul oringli zincirini al gorereceksin fiyatı hem yarı yarıya olacak hemde çok daha sağlam olacak şimdiden iyi günlerde kullan
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
motoru kawa zannettin ilk bakışta. sen mi boyattın dostum onu.? ama harbi tatlı durmuş.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Çekoslovak malı zincirler sağlam ve ucuz,işini görür
Hele sükür beniim derdimin Baslığı açılmış.. Ben de zincir ve dişli takımını deiştireceğim.. Bakalım artık... Motorum CBR 125 R !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeş ben 14000Km de değiştirdim. Sanayiden kestir bayaa ucuz olur demişlerdi. Kesilen zincirler origli değil. Orjinal paketinde almak zorunda kaldım. Başka bir yerde de bakla sayısı sayılıp ayar yapıldı ve takıldı. Usta pek takmak istemedi aldığımı.Kilit yeri dışarıdan mekanikti.Yüksek hızlarda bu açılabilir keşke X model alaydın demişti.O modelide tam anlamadıydım o zaman açıkçası.Sen araştırabilirsin. Ama öyle 30-40YTL ye de bitmiyor bu iş. Çakma zincirde almayasın,kazası kötü olur.Ben zincire dart kopar 95Ytl,takılmasına da 25 YTL ödedim. Şimdilik sorun yok. Zaten 700Km de bir bakım yapmazsan en iyisi 4000Km sonra gene pert oluyor..
Birde çok tartışıldı eğer zincir dişlilerin aşınmamışsa asla ustaların oyununa gelipte güzelim setini söktürme. Yeni dişlileride çok iyi iteliyolar.Bana yaptılar ama yemedim.Şimdi tam tahmin ettiğim gibi arıza ve sorun yok.Bayaaa bi felaket senaryosu anlatmışlardı...
Bu arada benim motorumda 250R.
Benim eski GT250R' ın zincir değişimi geldiğinde ben de hesaplı bir zincir aramıştım, çünkü orjinali ve D.I.D gibi markalar çok pahalı.
Sana tavsiyem, Sirkeci' den istediğin zinciri bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam GT250R için uygun zincir: 520 HO veya 720 HO ölçüsünde O-Ring zincir olması lazım. Hatta mağaza olarak da TÜMOPARSAN isimli dükkanda bu tip (uygun fiyatlı), her türlü yedek parça mevcut. Emin değilim ama, ben 70-80 YTL gibi bir para vermiştim galiba.
Hocam renk çok yakışmış yaaaa.....
walla arkadaşlar roni did aldı motoruna birazda zevk için aldı almışken iyi bişey olsun sağlam olduğunu bileyim diye
km sensörümüz bozuktu onuda başka bi yerde hallettik yeni sensör almaya gerek kalmadı 160 milyon parça sadece garantiside yok çok sinir bozucu bi durum sensörün beyne giden kablolarından biri kopmuş açtık kabloyu bağladık bi daha yeni bie koruma kablosuna geçirip eski haline getirdik ve süper çalışıyor servisler baya kazık açıkçası istanbul motor hiç acımıyorda olmaz diolar herşeye bakın olmazı nasıl oldurduk işte bi arkadaşın tanıdığı bi motor tamircisinde 30 kaada halettik
gerçi isimle gitmesem yapmazdıda adam ama saolsun...
karaköy'de perşembe pazarındada var,
tünelin 10 mt sol kısmında içeride kalıyor,
sorarsan söylerler,
O ringlı zincir var orada,
ispanyol var çekoslavak var çin var,
ne istersen var,
istedıgın ebatlarda hemde,
sen baklanı sayıyorsın ve alıyorsun,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Benim motorda CBR-125 ve benimde zincir hatta gerekirse dişli takımı ile beraber zincir değişmem gerekecek daha önce CBR-125 e ucuz ama salam zincir yada zincir+dişli takımı takmış olan varmı ?
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
VaLLa Karadeniz de parca sıkıntısı oldukça fazla.. Bugün bi ustaya gittim ; adam sana zincir ayarlarım ben dedi.. Dişli deişmeye gerek yok dedi.. Pazartesiyi bekliyorum arkadaşlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla öyle git dışardan bul daha iyi
Arkadaşım motor senn galiba çok güzelmiş valla.. kawa görünümlü hyo
zincir konusunda hiç bi bilgim yok. ama orjinalle 2. el arasında bi fark yok bence. biraz şans işi.
adamların arabasına 0 bi malzeme takıoz adam 1 hafta sonra gelıo bozuldu die. ama biz kendi arabamızda 2. el çıkma kullanıoz genelde hiçde bi sorunumuz yok vala..
yani bu insanların orjinale çok saglammış sanki hiç bişey olmazmış gibi bakmasını anlmaıorum ben..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)