pardon rot balanscıda yaptırdım deyince ne alaka motorla rot dedim yanlış anlama. vibrasyon o zaman tekerdenmi yani bendede titreme var o zman bende tekere balans yaptırayım. titreme balansör olursa az olur.
benim direksiyondada çok titreme var rahatsız edici bende gideyim sanayiye sorayim aklıma takıldı. inş olumlu olur nediyelim.
Çok ilginç en kısa zamanda bir kontrol ettirmek gerekir...
Saygılarımla...
bende topkapı tarafındayım YUKI kullanıyorum ve açıkçası buiş kafama yattı
olmassa bir rot balansçıya uğrayalım bişey kaybetmeyiz sonuçta ....
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
yaw ben balanscıya gittim makinaya girmez bu alet dedi yapamıyolarmış...telerini akord ettir dedi yaw...
vay be benim motor da ondan titriyor olmasın
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
bende gittim rot balanscıya hem 2 yere olmaz dediler senin motora, büyük motorlara yapılır dedi 1000 lik falan. parana yazık olur dedi eleman.
Yaa ilgilenmiyorlar motorları adam yerine koymuyorlar.Biliyorum makineye girmiyor yıllarca lastikbayiiliği yaptım bende Rot balans servisim vardı 2000 yılına kadar.
Bu sebepten dolayı arkadaşımın dükkanına gittim zaten.Uğraşmak zor geliyor ustalara sanki bedava yapacak.
Şöyle öncelikle motoru sehpaya kaldırmadan önce altına tahata takoz koyarak motoru o takozun üstüne kaldırdım ki yükselsin.Bak bakalım makineye giriyormu girmiyormu?(Ustalara söylüyorum).
Biraz uğraştırıyor fakat benim motorda sıfır olamasına rağmen bi dünya balans vardı.(ön tekerlekte,Arkaya makine harbiden zor olur)
Dünyanın kurşununu koydum ama değdi çok değişti motor.Arkadaş sağolsun bayağı uğraştık takoz falan.
Paylaşılmayan bilgi değersizdir.
yaw ömer geliyim ozaman arkadaşını yanına tabi uygunsa nekadara olur fiyatı taa gebzeden gelcem ha
soner_kep senin mondial in jantlar zaten telli onu akort ederler abicim balans çı yapmaz onu motocu söker tellerden ayarlanıyor o iş ama şunu söliyim motorun yenimi bilmem bi arkadaşımda var sık sık telleri koparıyo mct onun hatta arkayı komple 3 kere yaptırdı onda öle bi sorunvar kardeşim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
sagolaun arkadaşlar yarın bi bakıyım akord işine ama makinayı sıfır aldım 1000 km şuan
tamam ömer dediğin gibi olabilir birisi biz yapmıyoz karşı dükkana git dedi sanayide, belki uğraşmak istemedi.
Arkadaşlar bana da YUKI yedek parça lazım. Km Saati ve sağ sol kapaklar, ön ve arka çamurluk. Elinde temiz, çıkma olan varsa satın alabilirim.
Km Saatleri aynı zaten çamurluklar da aynı; Bisan, Salcano, Skygo, Truva sahibi olup da elinde çıkma Km Saati, ön-arka çamurluk olan varsa sizlerden de alabilirim.
Oturdum da Nemrut'un bahtsız tahtına,
Seyreyledim ziyaretçileri, Kör, ruhsuz, sağır ve etten,
Ve ruhum bin kıssa çıkardı, Bu negatif ziyaretten.
Hep aklıma takılmıştır titreşimle alakalı:Bu balans işini kranka yada debriyaj tasına uygulayamazmıyız.Zira bu tür motorlar boşta ,durdugu yerde de titreşim yapıyorlar.??????
uygulaman için blokta ona uygun yuvaların olması lazım balansörü direk takma gb bi olasılık olmaz konusmu yuvası cok önemli ybrlerde balansör egzantirik zinrinin vuruntusunu engelleyiyor bu ssayede titreşim min. düşüyor.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)