hahhaha
ii bakalım
Nort_ mesajlarinin sonuna neden " ! " isareti koyuyorsun ?
Folyo iyi fikre benziyor.
First Day Of My Life
rica ederim akıl akıldan üstündür...
kardeşş o öyle senin dediğin gibi ooo bakayım ooo sayayım ooo falan filan değil
ben baktığım şeylerin ayrıntılarına dikkat ederim..
sen bu mantıkla motosikleti kullanıyosan kaza yapma ihtimalin yüksek
trafikde seyrederken arabalara araba gözüylemi bakıyosun
ben içindeki insanlara dikkat ederim acaba trafik kazası yaptıracak potansiyel varmı diye
motorcu adam trafikde biraz paranoyak olmak zorundadır
ayrıca senin yukarıda vermiş olduğun atasözü örneği,benim mesajıma alıntı yapılacak türden değil ,,,buraya yakışanı ben yazayım
''GÖZ VAR BAKAR GÖZ VAR GÖRÜR ''
Sana aynen senin yazdığın gibi, bana göre "mahalle ağzıyla yazmak" yakışır ama gerek yok. Demek istediğimi bilmem anladınmı ama açıklayayım. Kimsenin o kaskdaki zedelenmeye bakarken senin gibi üzerine vuran görüntüyü incelediğini sanmıyorum. Bakış acın garip geldi bana, kısacası absürt geldi. "Aman neresi absürt geldi?" dememen için yine açıklayayım, başlıkda açık açık "zedelenme için yardım" ifadesi belirtilmesine rağmen senin yaptığın ilk izlenimlerin absürt geldi. İfade ettiğim şey budur. Ama anlayan zaten ilk yazımdan konuyu hemen anlamıştır. Açıklamalarım bile bazılarını sıkmıştır.O üstdeki lafıda anlamadınsanırım. Kiminin gözü "yardım amaclı" bakar cevap yazar. Kiminin gözü başka şeylere dikkat eder,, senin gibi. "GÖZ VAR BAKAR (Çözüm arar) GÖZ VAR GÖRÜR (eksik yakalar)"
Bu konuda burada kapansın. Herkese saygılar. Kusura bakmayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)