Aprilia RS50'ye 80 cc piston
-
Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım bi arkadaşımda aprilia rs50 motoru var üzerine şu anda marka ve modelini tam hatırlamadığım 80cc bi motorun pistonunu taktı. bende 2zamanlılara karşı özel bi ilgi duyduğum için almaya karar verdim. daha önce açtığım bi konuda resimleri olan motosikletime takmayı düşünüyorum. çok fazla bi performans beklemiyorum ama acaba üzerine 80cc piston takılmış bi rs50 motorundan ne derce bi güç ve tork alırız. Biliyorum biçoğunuz dene gör diceksiniz ama bu motoru benim şaseye oturtmak için şasede baya bi oynama yapmam lazım. Şaseyi bozupta performans alamicaksam gerek yok bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Reklamlar
-
iyide motoru mu takıcan pistonu mu?... Pistonu takıcaksan şaseyle ne gibi bir alakası var?..
50 cc ye 80 cc lik pistonu nasıl takıcan?
Rs 50 den daha fazla performans beklemen bile hata....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
iyide motoru mu takıcan pistonu mu?... Pistonu takıcaksan şaseyle ne gibi bir alakası var?..
ya anladıgım kadarıyla ilkönce motora takıcak 80 lik pistonu ondan sonrada şaseye takcak motoru... bunu düşünüo acaba alsam mı almasam mı ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
O motoru sımdıkı sahıbıne ben satmıstım
Rs50 birçok 125 ccyi peşinden koşturur performans beklemekte hata olmaz
Üzerindeki piston honda kinetic pistonudur krom sekmanları sayesinde iyi performans verir
tieyennar adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra yeniden burdayım bi arkadaşımda aprilia rs50 motoru var üzerine şu anda marka ve modelini tam hatırlamadığım 80cc bi motorun pistonunu taktı. bende 2zamanlılara karşı özel bi ilgi duyduğum için almaya karar verdim. daha önce açtığım bi konuda resimleri olan motosikletime takmayı düşünüyorum. çok fazla bi performans beklemiyorum ama acaba üzerine 80cc piston takılmış bi rs50 motorundan ne derce bi güç ve tork alırız. Biliyorum biçoğunuz dene gör diceksiniz ama bu motoru benim şaseye oturtmak için şasede baya bi oynama yapmam lazım. Şaseyi bozupta performans alamicaksam gerek yok bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Taner o motorun tek bir sorunu var
Fazla benzın yakıyor
Ama gidiyoda
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
ya anladıgım kadarıyla ilkönce motora takıcak 80 lik pistonu ondan sonrada şaseye takcak motoru... bunu düşünüo acaba alsam mı almasam mı ?
50 cc lık sılındıre gömlege 80 cc lık pıston nasıl sıgar ki ?
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
rs50 motosikletinin motoru var elimizde komple motosiklet değil yani. kendi pistonu baya kötü durumdaydı üzerine 80cc lik bi piston taktık. şimdi o motordan acaba nasıl bi performans alırız diye merak ediyorum.
-
valla ne bileyim bi bildiği vardır herhalde :p FAntezi Bİraz ama :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Saol emrah bu gün hakanla konuştum işte takçaz ama düşündük acaba bayırda kasarmı diye
-
-
-
tamam o zaman yarın ben hakanı baya bi sıkayım yarın sınavımda yok işyerindende izinliyim öğlene kadar necdetin minsk le uğraşıcaz gerçekten çok ayıp oldu adama sonrada o pistonu traşlatıcam sanayide. şaseye eklemeyi nasıl yapalım ?
valla kardeş emrah performans alırız diyosa alırız
-
Pistonu götür eski piston kadar eteklerinden aldır çünkü aldıgınız piston biraz uzundur gerisi aynen kalsın
Pistonu takarkende iyi bak sekman tırnakları eksoz tarafına gelmesin yoksa tırnaklar portlara takılır ve sekman kırar ki gömleğe yazık olur.
Gerisini hakan yapar zaten şaseye koyarsınız fakat radyatöre iyi bak ufak bi delik olabilir yada hortumlardanda olabılır en son onu sökerken kaçırıyo gibi gelmişti bana
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
tieyennar adlı üyeden alıntı
tamam o zaman yarın ben hakanı baya bi sıkayım yarın sınavımda yok işyerindende izinliyim öğlene kadar necdetin minsk le uğraşıcaz gerçekten çok ayıp oldu adama sonrada o pistonu traşlatıcam sanayide. şaseye eklemeyi nasıl yapalım ?
valla kardeş emrah performans alırız diyosa alırız
Kardeş.....
O zaman neden topic açıp soruyon bizi meşgul ediyon?.....
-
tamam aga tahmini kaç hp alırız ondan ? bide eski pistonu hakandamı onun ?
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
kol standart mı ?
evet kol standart benim az şüphem vardı ama emrah olur dedi ya tamam içim rahat şimdi tek korkum yokuşta bayılırsa diye bide 13hp nin altında güç almak
-
GKN adlı üyeden alıntı
kol standart mı ?
Herşey orjinal gökhan sadece piston etekleri uzun geliyo onuda tornacıda alsınlar tamamdır
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
e bunun silindir krom deilmi?
-
-
başlığı görünce ne oluyor dedim yaa,50 lik motora nasıl 800lük piston takılır dedm ama,bi yanlışlık varmış 80 lik olacak..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)