CBX 750P kullanıcısı arıyorum
Reklamlar
-
yeni motorum cbx'te marş motoru problemi var.
Ama problemin kesinlikle marş motorundan kaynaklandığını teyit etmem lazım.
bu nedenle istanbul anadolu yakasında oturan ve cbx 750 kullanan motosiklet.net uyesi varsa biraz zamanını rica ediyorum.
aktif halde, kendi motorunda çalışan marş motorunu bir turluğuna ödünç alacağım. çünkü benim motorda marş motoru soğukken problemsiz çalışıyor. ama motoru biraz ısıttıktan sonra çalışmamakta direniyor.
böyle küçük bir test için yardımcı olacak bir cbx kullanıcısı var mı? veya tanıyan var mı?
Reklamlar
-
Ben tanımadığı birine marş motorunu verecek biri olduğunu pek sanmıyorum ama neyse. Servise götürmeyi denemelisin bence.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
aslinda haklisin, basta oyle gibi geliyor.
ama bu olayi Pendik'te taninan ve bilinen motosiklet servisinde yapacagiz. Yani dukkan garantisi olacak. Her turlu garantiyi vermeye ve hakli olarak olusan soru isaretlerini yok etmeye kararliyim
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Ben tanımadığı birine marş motorunu verecek biri olduğunu pek sanmıyorum ama neyse. Servise götürmeyi denemelisin bence.
birden fazla motosiklet sitesine uyeyim ve motosiklet.net'ten once o siteye yazmistim. buraya eklerken degistirmeyi unutmusum. Pardon...
mourndare adlı üyeden alıntı
özellikle motovirus üyesi mi arıyorsun :S
-
Umarım bulursunuz aradığız parçayı. Servislerde belki vardır yine bir bakın derim
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
sagolsun erkan usta motorun mars motorunu halletti. mars motoru sorunsuz calisiyor.
cevap yazanlara tesekkur ederim.
-
Marş motorunun leyimleri çatlamıştır hafif yük binince tak kalır
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler