burayı bilen varmı? (kadıköy fikirtepe)
-
aS_Ya adlı üyeden alıntı
Arkadaşımda da Daelim S2 250 var. Fikirtepe-Kadıköy de bi servise götürüyor sanırım (ASYAMOTOR-ÇELİK MOTOR servisi)Hamdullah usta isminde bi ustaları varmış ve süper ilgileniyormuş. Öyle çok yüksek fiyatda istenmemiş bakımı kontrolü için. Açıkcası çok memnun oldugunu soyluyor anadolu yakasında iseniz ugrayabilirsiniz bence eger iyi bi ustanız yoksa... Ben kullanabilsem motor hemen alıcamda cesaret yok
aS_Ya nickli arkadaş daelim topiğinde böyle bi servis ve ustadan bahsetmiş kendisine ulaşamadım acaba bu yerin adresini bile referans verebilecek bir arkadaş varmı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
-
Orada Servis Ve motorcu Çok özellikle net bilmiorum...
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
-
hatırlar gibiyim
rapertuar ın da dediği gibi orda servisler var gidersen bi sor
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
true love..
Drift Religion
-
bulunmuştur arkadaşlar sağolun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
bulunmuştur arkadaşlar sağolun
bizede yazarsan eger tahmin ettigim seyse ayrıntılı acıklarım sana
true love..
Drift Religion
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
bizede yazarsan eger tahmin ettigim seyse ayrıntılı acıklarım sana
kardeş özel mesaj at bekliyorum açıklamayı zaten ordaki yazı tamaiyle reklam mış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)