Slm arkadaşlar en az yakıt harcayan 600 cc motorsiklet hangisi....
Slm arkadaşlar en az yakıt harcayan 600 cc motorsiklet hangisi....
XT660 er6f-n f650GS
benim aklıma ilk bunlar geldi...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ne Yaktığını da söyleyin canım öle resim le olmuor =D
Vur pırangalar ayaklarıma Yaklaşmasın sana bedenim tutma ellerimi tenim tenini
hissetmesin bakma Gözlerime yağmur buLutuna döneseler bile Silme defterinden beni silmeki
sana vurulan kaLbim aşkına mahsur kıLınsın ...
f650gs dir. çünkü tek silindir + enjeksiyonlu.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Fazer cimde az yakar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ben 2 silindirli olanlar az yakıyor dıye bılıyordum
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
kimin ne kadar yakacağını bilmiyorum. Ama keşke marka belirten arkadaşlar 1 lt ile ne kadar gittiğini veya 100 km ye ne kadar yaktığını belirtselerdi. Dikkat km ye ne kadar yakıyor demiyorum benzin maşallah borsa gibi. Çoğunlukla artıyor azda olsa azalıyor.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Hangi 600 cc makina 100 km de ne kadar yani kaç litre yakıyor belirtilse çok daha aydınlarıcı vede faydalı olur....
Kawasaki ER6N , 100 km / 4.7 lt ortalama , şehir içi şehir dışı karışık...
2008 600rr cidden az yakıyor
imzam yok ama çok isterseniz parmak basarım
evet sakin kullanımlarda 5 lt felan yakıyor ama ona egsoz bide hava filtresi tak bakalım neler oluyor sonra :D içiyormu kokluyormu arkadaşım aldı fuardan egsosu hiç ses vermiyor nerdeyse yüksek hızlarda kornayı duyuramadığın gibi gaz çekip yolda isteyemiyorsun mecbur değiştirdi bide hava filtresi yaktı şimdi kamışla içiyor biraz benzini haberin olsun :D
performansıda bi değişiyor hayli bunlarla oda başka bi konu...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
otobanda 90-120 km aralığında 5000 d/dk sabit 100km de 4.3 lt TA dan beklemezdim
şehir içinde 100km de 6 lt
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Hava filitresini bilmem ama performans egsozundan dolayı yakıt tüketiminin artışını engelleyebilirsiniz. Power commander hem yakıt tüketimini normal düzeye indirken motosikleti yapılan modifiyelere karşı uyum sağlatarak performansın artmasına neden oluyor. Tabiki bunlar benim okuduklarım. Bu power commander'i kullanan arkadaşımız varsa onun bilgi vermesi daha sağlıklı olur.
Bu arada okuduklarıma göre motosiklete takılan performans egsozları power commander veya dynoda motosikletin programında bir takım degişiklik yapılması motosikletin performansında düşüse neden oldugu,çalışmasının düzensizleştigini söylemişlerdi. Buna neden olarakta performans eksozunun takılması ile motosikletin motorundaki hava ve benzinin karışım onlarlarının degişmesi demişlerdi.
f650gs, yamaha xt660 gibi tek silindirler tabiki en az yakıtı yakar, ş.dışı kullanımda 3.5 lt'lere bile düşürebilirsiniz. Çift silindirlerde Kawa er6, Suzuki Vstrom son derece ekonomiktir. Ş.dışı tüketimleri 4 lt'dir
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
tek silindir f650
2 silindir er6
4 silindir cbr 600f
not: bir de siradisi vtec vfr var o da sakin kullanimda az yakiyormus
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
2006 yılında motosikletimi yıkmacıda yıkarken yanıma bi kawasaki R6N geldi elemanla sohbet ettik ozaman benzin 2.6 ytl civarıydı moor çok güzel fakat çok yakıyor satıcam demişti ben şaşırdım 270ykr yakıyor demişti sonra ben yine bu elemanı kawasaki servisinde gördüm motoru satmıştı :D eğer r6n yada f az yakıyorsa 3.9lt gibi süper ama şu var bence sakin kullanırsan hepsi az yakar bide herkes hayalindeki motorun az yaktığını kabullenirmiş
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Yamaha XT660, Aprilia Pegaso ve F650GS en az yakan 600cc'lik (hatta 650) makinelerdir.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)