Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

vites kolu problemi

REKLAM ALANI
    jedimaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 comet
    herkese selam,
    Son zamanlarda, belli bir hızı veya devri geçince ayaklığıma sanki çekiçle vuruluyormuş gibi darbeler oluyor ve çat çat diye ses çıkıyor. önce zincir vuruyor zannettim ama sonradan vites kolu ayaklığa bağlı olduğu için vites kolundan geldiğini düşündüm. Acaba şanzuman veya dişlilerle ilgili bir sorun mu var. 80 km nin altında olmayan bu olay her hızlandığımda olmaya başladı. Servise gideceğim ama böyle bir olayla karşılaşan veya bilen olabileceğini düşündüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kazasız ve keyifli günler.
    \"Hep denedin, hep yenildin, tekrar dene, tekrar yenil, daha iyi yenil...\"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu tip bi olayla karsılasmıstım... Çamurlu yola girdikten sonra olmustu iyice yıkayınca gecti.. Senin sorununu çözemedm !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Asya AS 200 GY-2
    motoru nasıl kullandın biras sert kullandıysa dşlilerde problem olabilir..
    ama benim makinede 80 ni gecince gaz kesiyo bi anlık yığılma oluyo motorda ve benim problemim karbüratörle ilgili...
    vites oldugundan eminmisin bence servisle konuş bi o iyisini bilir.
    [B][COLOR="Red"]Gitmediğin [/COLOR][COLOR="Cyan"]Yer[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]Senin[/COLOR] [COLOR="Lime"]Değildir...[/COLOR][/B]:queen::queen::queen:

jedimaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 comet
    Motoru dün servise bıraktım. Ama devamlı aynı şeyi yapmadığı için tespiti zor olacak arızanın. tecrübe eden varsa çözümü daha kolay olur. Bu arada ben zaten çok sert kullanmam motoru ama çok nadir herkes kadar sert kullandığım olmuştur. Zannetmiyorum kullanımdan olacağını.
    \"Hep denedin, hep yenildin, tekrar dene, tekrar yenil, daha iyi yenil...\"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)