cbf 250 ön amörtisör yağ kaçırıyor
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Benim bildiğım kadarıyla o keçelerin amacı toz pislik girmesin diyedir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
-
keceler deişme zamnı gelmiş deiştinmi hiç bişi kalmaz
ben yaptırdım kecelerin ikisinide deiş iki si kacırmıorsa bile servise gidip keceleri aldıysan onlar hallaeder yagıda deişecek zaten mecbur
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mach1 adlı üyeden alıntı
Benim bildiğım kadarıyla o keçelerin amacı toz pislik girmesin diyedir
sökünce anlaşılır bakalım tozlukmu keçemi
-
40 ytl olması lazım tek kece
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
çiftine 100 ytl. dedi servis ama ben söküp piyasada daha ucuza bulacağıma inanıyorum ama sökmeden kesin birşey diyemiyorum
-
Yaaa harbiden yazıktır yaa ne bu resmen soygun 2 kece 100 ytl o zaman o Amortısoler 1000 ytl den fazladır yenısı....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Eğer aralarında fazla fark yoksa orjinal parçaları almanı tavsiye ederim.
Yan sanayi düşünürsen ; Aydın motorla irtibat kur, onlar kargoyla gönderiyor...
Geçmiş olsun
-
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Yaaa harbiden yazıktır yaa ne bu resmen soygun 2 kece 100 ytl o zaman o Amortısoler 1000 ytl den fazladır yenısı....
zaten öyle araçtaki en önemli şeydir amortisör amortisörler basit bişey gibi gözüküyo ama en önemli parçalardan biridir araçta
-
hondaRED adlı üyeden alıntı
zaten öyle araçtaki en önemli şeydir amortisör amortisörler basit bişey gibi gözüküyo ama en önemli parçalardan biridir araçta
Önemli olmasına önemlidir lakin bu fırsatçılığa dönüşürse ortaya böyle bir tablo çıkıyor. (keçe denilen şeyin kaçı kaç para ki sonuçta)
Piyasadan benzer birşey bulabilirsin arkadaşım.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Ben bisiklete kepçe körüğü takmıştım eskisi gibi oldu ama motosiklette olurmu bilmem
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Peki onu söküp takabilecekmisin?
İçine belli oranda yağ konuluyor amortisörlerin az yada çok olmamasıda önemli
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
böyle topikleri okudukca honda alma düşüncemden soğuyorum ya 2 keçe 100 ytl nedir bu ya
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim Suzuki GS 500 makinanında ön amortisör keçesi patladı..İstanbulda motomarketten yenisini getirttirip değiştirdim.yağda deyişti çok güzel oldu...Şunuda belirteyim tozluk ayrıdır,,,,, keçe ayrıdır...Tamamen birbirinden farklı ürünlerdir..Tozlu ön amortisörlerde yağ keçesinin üzerinde olur...
-
o keçeler toz keçeleridir asıl yağ keçeleri onların altındadır . yağ keçelerini sök sonra doğru karaköye istediğin her keçeyi bulabilirsin orda ve fiyatlarda gayet uygun 20 lirayı geçmiycektir saygılarımla =)
-
Arkadaşım bende değiştirdim İki keçeye 100 ytl verdim keçe resimde görünen plastiklerin altında bulunuyor ha bu arada ön iki amatösör komple 1470 ytl ucuz değilmi!!!!!!
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
Amortisörler şakaya gelmez 100 YTL ye kıy orjinal al işin ehline taktır öyle çok bi para değil yanlış bir iş yaparsan kaza yapmana neden olur yağ diski kayganlaştıra bilir eksilen yağ amotisörlerin sertlini kaybetmesine ve kazık fren yapmana neden olur vs.
-
madem ustasın ne diye başlık açıp soruyon. al yap. fakat sana bir tavsiye: ekmeği fırıncıya yaptır. senin resimde gösterdiklerin tozluğudur. asıl keçe içeridedir. ayrıca keçeleri sökmek alet ve biraz da ustalık gerektirir. alet işler el övünür yani. servisten ve orjinal parçadan şaşma. garantilidir nihayetinde. bende değiştirdim serviste. takılırken keçenin 1 tanesi zedelendi, tekrar yenisi ile değiştirildi. sen değiştirirken zedelesen tekrar 1 çift daha alman gerekecek. nerede kaldı bunun ekonomisi?
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler