zn 125 aydınlatma sistemini değiştirecem yardım
-
30 Ağustos 2008, 02:01
zn 125 in aydınlatmasını yeterli bulmuyorum 35/35 ampul var.Bu sitemei çıkartıp güzel kit takacam hangi modeli önerirsiniz.Farın içi cok ısındığı için erir dediler artık onuda renault toros farı uyuyormuş oyle yapacam orta bi sistem önerin önümü göreyim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
-
30 Ağustos 2008, 02:22
ucuz yada çıkma bi zenon kiti alırsan sorunun çözülür..
-
30 Ağustos 2008, 02:29
bende asya 150t1 imin farlarını 55/60w ampullerle değiştirmiştim.ama bizim farlar çift olduğu için 110/120w ediyor toplamda hal boyle olunca şarj sistemim akuyu yterınce şarj etmedi ve aku bitip duruyordu sonunda 35/35w taktım ha akuyu büyüt diyeceksin onuda yapmıştım orjınali 7ah ben 14ah takmıştım yine kar etmedi aku boşalıyordu.bilgine.
-
30 Ağustos 2008, 02:52
everlasting adlı üyeden alıntı
bende asya 150t1 imin farlarını 55/60w ampullerle değiştirmiştim.ama bizim farlar çift olduğu için 110/120w ediyor toplamda hal boyle olunca şarj sistemim akuyu yterınce şarj etmedi ve aku bitip duruyordu sonunda 35/35w taktım ha akuyu büyüt diyeceksin onuda yapmıştım orjınali 7ah ben 14ah takmıştım yine kar etmedi aku boşalıyordu.bilgine.
üretim düşük olduğu için büyük ampul takmak çözüm olmaz, akü illaki boışalır yani yeterince şarj olmaz..
en mantılısı zenon
-
30 Ağustos 2008, 03:12
Senin de söylediğin gibi, bu motor için en iyi çözüm Renault Toros farı diye biliyorum. Bu farın iç aksamı, motorun dış far kabına uyumlu ve mercek açısı ile ampulü de güçlü olduğu için, uygulayan arkadaşlar memnundu sanırım. Mondial 125ZN topiğine bir uğramanı tavsiye ederim.
-
30 Ağustos 2008, 04:18
kardeş ne takarsan tak 55-60w halogen takacaksın torof farı dedikleri kısalarda H4 uzunlarda H1 dir sana uyacaken güzel far xenon gerisi yalan halogen takarsan akünü bitirirsin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
30 Ağustos 2008, 05:56
sana bi tavsiye motorun hemen 2-3 metre önünü aydınlatıyo uzunlarda Zn kullanıcı olarak buna ÇÖzüm = Hemen oto yedek parca ve Far lamba satan 1 dükkana gidiyosun kndine akünün zorlanmıyacaGı 2 adet Sis farı alıyosun ve montajını yaptırıyosun öle çokta pahalı bi yol değil bana bedavaya mal oldu ama normalde en fazla 50,oo YTL dir Fotoğraf Eklicem yarın fotosunu cekeyim hem gece hem gündüz
.
-
30 Ağustos 2008, 13:49
Peki tesissatı nerden çekiyoruz,fotoğrafı varsa koyabilirmisin.
http://urun.gittigidiyor.com/INCA-PR...12092801#kargo
mesela bu sistem olurmu birde benim motorda tek ampul var diğer arkadasımdada vespa var ortak alcaz bu set 2ye bölünürmü
Drift Religion
-
30 Ağustos 2008, 14:35
mach1 adlı üyeden alıntı
zn 125 in aydınlatmasını yeterli bulmuyorum 35/35 ampul var.Bu sitemei çıkartıp güzel kit takacam hangi modeli önerirsiniz.Farın içi cok ısındığı için erir dediler artık onuda renault toros farı uyuyormuş oyle yapacam orta bi sistem önerin önümü göreyim
as 125t motora sadece h4 ampül takarak aydınlatmayı yeterli hale getirebilirsin.
2 yıla yakın bu şekilde kullandım,aküye de bir zararı olmadı ve üstelik iki adet 55 wattlık sis farı da takmıştım.
1 yıldan fazla oldu satalı alan arkadaş hala ne aküyü değişmiş ne farı
maliyeti 5 ytl önce dene
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
30 Ağustos 2008, 16:09
lwbyoyo1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım kimsin sen?
Bu arada Xenon far olmaz o makinaya konnektor yakarsın ikide bir illede istersen konnektor sarj vs.. bir suru parca deismesi lazım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
30 Ağustos 2008, 16:13
h4 alacam gece önümü zor görüyorum çukurlara gire çıka bitiriyor gece
Drift Religion
-
30 Ağustos 2008, 20:34
dostum simdi iniyorum motora foto cekicem sana özell acıklamada yapıcam ayyrıntılı
Saat 20.53 resimleri siteye upload ediyorum sonra buraya koyucam
Bu ilk resim görünüşü
[IMG][/IMG]
-
30 Ağustos 2008, 22:39
Bu sisfarından sanayide bulamadım artık h4 yapacam.
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)