Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

motorum 9,000 devirden sonra sürekli tekleme yapıyo

Motovento
    REKLAM ALANI

mrb arkadaslar benim suzuki 750 srad makinam war bunun bakımları yeni yapıldı bakımdan cıktıktan sonra 2-3 ay kullandım hiç bi problrm yok mermi gibi makina yalnız su günler 9,000 devirden sonra makina kesiciye girmiş gibi motor hız kesiyor hırlamaylama beraber cok kötü kerkiniyor makinam 13,500 de kesiciye giriyor bunuda göz önünde bulundurun cok can sıkıcı bi mesele basına gelen yada arızasını vilen warmı aramızda yardımcı olursanız cok sevinirim........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Buji,bobin,karburatör 3ünden biridir
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    yav bu kesici dedikleri ne acaba bilen varsa açıklarmı. nasıl bi alettir. çalışma prensibi nedir
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    srad kaç model, enjeksiyonlumu?

Alıntı stunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav bu kesici dedikleri ne acaba bilen varsa açıklarmı. nasıl bi alettir. çalışma prensibi nedir
    kısaca beyine ek bi devredir, motor redline a girdiği zaman aşırı yüklemeden patlamasın die gazı keser, ve o devrin üstüne çıkmamasını sağlar
    GKN MOTORS

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    yusufburak arkadaşın arızası bu parçadan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

Motosikleti
    R1
    Alıntı stunc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusufburak arkadaşın arızası bu parçadan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
    yok, b, ç.ok sebebi olabilir.. ateşleme, bujiler, subaplar, akışmetre, emme boğazları, tps sensörü vs.. vs..
    biraz kendi motorundan bahsetsin çözeriz muhtemeelen
    GKN MOTORS

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yukarıda söylenenlere ek olarak problem hava filtresindede olabilir .. eğer filtre kirliise bellibir devir üstünde besleme yapamaz .. buda motorun teklemesine neden olur hava filtresinide bir temizlemekte fayda var
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    R1
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yukarıda söylenenlere ek olarak problem hava filtresindede olabilir .. eğer filtre kirliise bellibir devir üstünde besleme yapamaz .. buda motorun teklemesine neden olur hava filtresinide bir temizlemekte fayda var
    abi tek hatta çift silindirli(kiçik cc) motosikeltde dediğin mümkün, ama 4 silindirli büyük makinalarda devri düşürmesi yani 90000 lere kadar düşürmesi mümkün deil.. makinada inanılmaz bi kompresyon mevcut çükü..

ama msjın dan aklıma gelen bişey;
    hava filtre kutusunun içinde filtre kelebeği mevcut altındaki akışmetre sayesinde açılıp kapanıyor.. onu da bi kotrol etmeli

bu arada; motosikletin bu 9000 devri geçmemeye başadığından beri yakın tüketiminde bi artış oldumu_?
    GKN MOTORS

arkadaslar hava filtresini sıfır taktım bujiler irudyum buji zaten bakımdan cıkalı cok olmadı 2ay kadar bi zaman oldu srad 96 model karbiratörlü makina benimde aklıma gelen elektrik arızası oluyor acaba diyorum beyindemi bi problem war yoksa bi yerden sase alıyor ondan mı yapıyor dediğiniz gibi cok teferruatlı bi mesele heryerden yapabilir üzerinde calısıyorum sizinde yardımlarınızla çözer çözmez bilgilendirecegim

Motosikleti
    cbr 600f (tweety)
    arkadaşım büyük ihtimal karbüratörde problem var...% 90

oh be diye baslamak istiyorum sözlerime 2 gündür motorun basındayım gecem gündüzüme karıstı kurdalamdıgım sökmedigim parcası kalmadı ama buldum sonunda
    9000 devirden sonra elektrigi kesiyormus motor oda ayakcak müşüründen yapıyormus icine biraz yag gelmiş havayla üflettim üfletirken gördüm bi vidası düsmüs vida düşünce belli bi hızdan sonra sarsıntı cogalıyor buda ayakcaga deyiyor ve elektrigi kesiyor ben anladıgım bu oldu müşürü güzelce temizledim bi tanede vida sıktım canavar gibi oldu makinam hepinize ilgilerinizden yardımlarınızdan dolayı cok tesekkür ediyorum deneyim sahibi olduk hep beraber kazasız belasız sürüşler arkadaslar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler