benim öncatalındaki omortisörün bir tanesinden yağ cıkıyor ne oldu acaba problem yapar mı
benim öncatalındaki omortisörün bir tanesinden yağ cıkıyor ne oldu acaba problem yapar mı
Problem yapar mı ne demek Zaten problem durumda şu an. Hemen servis, hemen ... Amortisör gün be gün yumuşar ve yol tutuşun, frenlemen olumsuz yönde etkilenir vs vs. Sorun büyümeden halletmen lazım.
Levsy sana aynen katılıyorum sen biran önce servise bi ugra.Büyük ihtimal hortumlarında çatlak falan vardır.Çok büyük masrafta açmaz zaten ihmal etme derim....
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
Arkadaş,
Amortisördeki ''O-Ringler'' kaçırıyor demektir. Motorunun markasını ve özelliklerini bilmiyorum ama bu durumda Amortisör tamiri yapıp, o ringleri değiştirip yağını tamamlayanlar var. Ben tavsiye etmem Kaliteli bir motorun amortisörü kaçırmaya başladımı değiştirilir. Ama Amortisör kalitesi düşük bir marka ise, zamanından önce Neopran veya Teflon malzemeden olan Oringler bozulmuş ise, değiştirilip tamir edilmesi sonuç verebilir.
Geçmiş olsun şimdiden, sonucu bizlerede bildirirsen seviniriz
Poturdak
benim motorumdada acaba ölebi sorunmu var bende ön freni sıktığım zaman motor ön kafa sağ kayıyor gidon sağa çekiyor? sebebi nedir beyler
amortisör keçeleri patlamış değiştirilebilir
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
amörtisöre yağmı konuluor yaa
Arkadaş,
Kullan-At amortisörlerde prensip olarak yağ koyulmaz, Atılır!
Ancak, uygun biçimdeki amortisörlerde Keçe de denilen sızdırmazlık Elemanları gereğinden erken bozulmuş ise, bu elemanlar değiştirilir, eksilen Hidrolik eklenir, çek-valf'ler kontrol edilir gerekirse değiştirilir ve tamiri yapılabilir. Ben kendim olsam tamir etmem ettirmem, değiştiririm. Amortisör şaka değil He bir de ek: arka amortisör önden daha az önemli değildir. Arka sistemde oluşabilecek her türlü aksaklık-arıza ön taraftan çok daha kötü neticelere sebep olabilir
Motorumuzu her zaman bakımlı, temiz ve dikkatli kullanalım
Poturdak
peki kaç paradır bu arka amörtisör todayin bilen varmı yada ortalama bi rakam?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)