Şuan 115 km de olan Honda cbf 150 imde rölanti de çalışırken çok ufak bir şıkırtı sesi geliyor.ben sübaplardan geldiğini düşünüyorum.rodajda olduğundan olabilir mi ve sizce neden olabilir?
Şuan 115 km de olan Honda cbf 150 imde rölanti de çalışırken çok ufak bir şıkırtı sesi geliyor.ben sübaplardan geldiğini düşünüyorum.rodajda olduğundan olabilir mi ve sizce neden olabilir?
HONDA CBF 150 2009 3.750KM GİTTİ-KYMCO XCİTİNG 500 2006 29.000 KM GİTTİ-TVS APACHE 150 RTR 2013
hor kullanmadan!!!!!!!!!!
[B][U][/U][/B]varmı ss gibisi :)
Çeşme açık kalmıştır damlatıyodur hafiften
Subaplar alışıncaya kadar gelir ses sonra kesmesi gerekiyo
Kesmezse 1000 kmde subap ayarı yapılır
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
korkma abi bişi olmaz honda bu yaa sanarsam daha yeni almışsınız nede olsa 2 yıl garantisi var
Benzinden de olabiliyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
çok sıkıştırdıysan da olabilir....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Gevsemis bir vida da seni yaniltabilir. Steteskop yontemini kullan derim. Bir uzunca tornavidayi motor blogunun ust tarafina daya ve elcik kismina kulagini daya ve dinle.(Bu yontem biraz sacma gelsede cok ise yarayan eski bir taktiktir) Eger sesi ordan da hisediyorsan subab ayaridir. Garanti kapsaminda duzeltirler. Yoksa gevsek bir vida aramaya basla.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ben denedim kalitesiz benzindende oluyor benzinliği değişitir birde öyle bak
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
valla ben 2008 model gıcır gıcır yeni bi kanuni racer S 200 aldım 3 aylık,bendede var o şıkırtı sesi.bikere garanti olayını geçelim arkadaşlar bu ülkenin hiçbiyerinde garanti beş para etmiyorr.garanti kendinsin dostlar malına bakarsan bağ olur.kimii usta deedi subap ayarı süper,kimi usta dedi subaplar bozuk,kimide boşverrrrr dedi durdu.napam hadiii soruyom?daha neler gelmediki başıma anlatmakla bitmez.hemde 3 aylık motorda..
eğer çubuklu ekzantrikse bu ses kaybolmuyor. forumdaki başka yazılardan aklımda kalmış.
sübap ayarı gerekiyor, servis beş dakikada çözer.
HAYATTA; YAPABİLEN YAPAR, YAPAMAYAN ELEŞTİRMEN OLUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)