Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bisan pasific 125 cc sinyal sesi

REKLAM ALANI
    sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    bende 3 yıldır bisan pasific 125 cc var ama tek sorunu (bana göre) şimdiye kadar hala devam eden şu sinyal verinceki cins sesi

şimdiye kadar pek dokunmadım kimseyede sormadım nasıl kesebiliirm o sinyal sesini sinyal düğmesinden felen kablomu var ?

hiç motor sökülmedi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    kardeş sinyal uyarı sesinden bahsediyorsan tıpkı kamyonların geri vites sesi gibi bunu iptal edebilmen için flaşörü değiştirmen lazım o özellik flaşörden gelir normal flaşör taktırcan
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Kanuni Merlin 150
    Evet bende bi ses vardı.Aşırı yüksek çıkıyor normale göre.Fazla geçmedi zaten flaşör finish.Yenisini takınca düzeldi dolayısı ile.Aynen yenisi ile değiştir.5-10 ytl arası zaten.Saygılar.

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    motorda sorun yok flaşörde felen normal ses herşeyi normal ama ben o sinyal sesini istemiyorum

fehmiilker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan 100cc
    flaşörün icindeki küçük bi haporlör var bendede aynı sorun vardı ben söktüm değiştirmene gerek yok
    kolay gelsin

fehmiilker'in dedigi gibi flaşörün içinde küçük bi hoperlör var.Onun FAZ yani (+) ucunu çıkararak bu sesi kesebilirsin.Flaşörü falan degiştirmene gerek yok...
    [COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ama önce flaşörü bulman lazım bu tür parçalar scooterlarda genelde selenin altında olur ya d ön göğüsün içindedir

Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    motorun yanında klavuz verdiler içinde elektrik aksamının devresinin şekli var oradan bakıp bulurum artık:D sağolun teşekkürler hepinize

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)