Elinde Honda Twister olan Bayii arıyorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Sonunda ikna oldum Twister alacağım ancak bu motorsiklet dünyası farklı imiş bir aleti almaya karar vermek alabileceğin anlamı taşımamaktaymış.
Zira İstanbul daki tüm bayileri aradım ancak ellerinde Twister olan bir bayi bulamadım.
Şimdi siz değerli arkadaşlarımdan torpil yapabilecek birini arıyorum. Elinde Twister olan (veya yakın zamanda gelebilecek) bir bayii önerebilirseniz çok sevinirim.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Halit
Reklamlar
-
Selam Halit.
Sana Antalyadan yazıyorum. Bende dün Twister i almak için Honda ya gittim...
Honda satış temsilcisi arkadaş motoru şu an satabileceğini ve elinde 3 adet Twister olduğunu söyledi...
Amaaaa teslimatı 07-06-2004 te yapacakmış ba ba ba ba ! ! ! !
Çünkü 05-06-2004 te yeni Showroom u açılıyormuş orada sergileyecekmiş motoru.
Kendi motorumu bu bayiye yok fiyata verecek olmam da cabası ! ! !
İstanbul u bilmem ama Antalyada 07-6-2004 te boşalacak 2 siyah 1 kırmızı Twister var ...
JustHappy
Artık kısa cümleler kuruyorum...
-
Sahibinden kullanılmış bulmak daha mantıklı değil mi? Hem kendi motorunu da öyle satarsan bedavaya gitmez.
oktay
-
Teşekkür ederim JustHappy,
Antalya da yılın bu mevsimi güzel olur. Eğer daha yakın bir bayii bulamazsam neden olmasın?
Vergiler dahil nekadar istiyor ?
-
oktay hocam, motordan anlamayan bi adamı ikinci ele yönlendirme bence, şahsen yeni motor almış ama motordan anlamayan ve motora yeni başlayan birisi olarak yeni aldıım, yeni başladıım motor arızalansaydı ve bununla -garanti olmadığı için- kendim uğraşmak zorunda kalsaydım emin ol motor aşkım başlamadan biterdi. bırak alsın adam sıfır, kafası rahat olsun
-
Sahibinden kullanılmış bulmak daha mantıklı değil mi? Hem kendi motorunu da öyle satarsan bedavaya gitmez.
-
3 senelik topik bravo
==============================
==============================
-
Gene diriltmişler ölüyü
-
bende diyorum yıl 2007 arkadaş sıfır twister arıyo ne alaka... beyler adam çoktan alıcağını alıp satıcağını satmıştır yapmayın allah için...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
11 Temmuz 2007, 14:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler