yiben marko motorla ilgili hava filtresi sorunu
Reklamlar
-
15 Ağustos 2008, 11:49
Merhaba,
Motorum 5 günde 3 kere arızalandı. arızası çalışmıyor. karbiratör değişti servisten falan filan. bugünde yolda kaldım (yine) Allah'tan yakında geldikler baktı baktı baktı servis ordan bir hortumu çıkarttı baktım karbiratör ve hava filteri bağlantı kısmı. şimdi burayı o çıkarttı ya ve bana "2100 de olan motorumu 3000 bakımına gelince onu takacağım" dedi. bu ne kadar doğru forumdan araştırdığıma göre motorun ömrü azda olsa kısalacak. bulumduğum ortam bir sanayi sitesi tozların içindeyim 10 km lik her sabah 9 da işime gelip akşam dönüyorum. bana ne gibi zararı olacak yada motoru gidip servisin kapısının önüne atmalımıyım.
ilk mesajım kusura bakmayın çok moralim bozuk hemen cevap bulmak istedim. değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
15 Ağustos 2008, 12:52
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
15 Ağustos 2008, 14:17
evet.
alalı daha 1.5 ay oldu
-
16 Ağustos 2008, 09:27
delikanli53 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Motorum 5 günde 3 kere arızalandı. arızası çalışmıyor. karbiratör değişti servisten falan filan. bugünde yolda kaldım (yine) Allah'tan yakında geldikler baktı baktı baktı servis ordan bir hortumu çıkarttı baktım karbiratör ve hava filteri bağlantı kısmı. şimdi burayı o çıkarttı ya ve bana "2100 de olan motorumu 3000 bakımına gelince onu takacağım" dedi. bu ne kadar doğru forumdan araştırdığıma göre motorun ömrü azda olsa kısalacak. bulumduğum ortam bir sanayi sitesi tozların içindeyim 10 km lik her sabah 9 da işime gelip akşam dönüyorum. bana ne gibi zararı olacak yada motoru gidip servisin kapısının önüne atmalımıyım.
ilk mesajım kusura bakmayın çok moralim bozuk hemen cevap bulmak istedim. değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
daha dur ,bunlar daha başlangıç...
daha neler göreceksin neler ,,,
moralini bozma alırken düşünecektin.....
-
16 Ağustos 2008, 09:35
Benzin Aldığın Yerlere Dikkat Et Karbüratörü Temizlet Hava Filitresini Değiştir Benzin Tankını Bpşalt Temizle Bide Benzin Filitresi Taktır.
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
-
16 Ağustos 2008, 13:50
wala bana öle çok oluyodu; bi ara motor hiç çalışmadı herşeyi değiştirdim karbürütör hava filtresi benzin filtreleri buji+buji kablosu bobini falan hepsi ama sonuç aynıydı
en sonunda bi subap ayarı yaptırdım şimdi tıkır tıkır çalışıyo ne stop etme var nede çelişten düşme
-
16 Ağustos 2008, 17:00
nankör adlı üyeden alıntı
daha dur ,bunlar daha başlangıç...
daha neler göreceksin neler ,,,
moralini bozma alırken düşünecektin.....
çok güzel moral verdin hiç moralim bozulmadı :D
sanzalise adlı üyeden alıntı
Benzin Aldığın Yerlere Dikkat Et Karbüratörü Temizlet Hava Filitresini Değiştir Benzin Tankını Bpşalt Temizle Bide Benzin Filitresi Taktır.
benzin aldığım yer tuzlanın en iyisi ama benzin filtresi demişsin o nasıl bişi oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler