Bi kontrol ederim teşekürler..
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
aynı dert benım x max tada var arkada hafıf yuk olunca sallıyo arka teker saglam bosluk yok on masadada yok bosluk neden olabılır acaba
Bu ciddi bir sorun yaratır mı acil tamir edilmesimi gerekiyor mu?
Bu konu çok önemli bir konu bence.. ARkadaşlar nasıl anlayabilir o alt üst vidaları resim çekip koyabilir misiniz?sanırım benim scooterımda da buna benzer birşey iki kez oldu direksiyon demirim eğik zaten biraz..ön amortisörleri geçen usta açtı içindeki yağı döktü 10w40 şeklinde ikisinde yağ koydu içindeki yayların uzunluklarınıda eşit seviyeye getirdi ama ben o burç takımı mıdır furş takımımıdır önden komple uyuzum..
bende öyle sandım ama 10w40 koydu bildiğin..! sorun olur mu
Sanırım benim sorunum ön bilyaların dağılmış olması ve orjinallerinin teki 10 tl kalitelisinin ki sanirim 30 tl ymiş ve değişimine de 30 tl işcilik istiyorlar GNK motor dan şimdi arkadaşım fiyat olmış. Kendisi aynı zamanda forum üyemiz.
ön tekerin balans ayarı bozuktur.Lastik eski ise balans tutmaz veya jant yamulmuş olabilir.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
hangi bilyalar bunlar?
Ya bugün havada rüzgarlıydı biraz kaymak gibi yol olmasına rağmen motorum hep geziyor hissi verdi bana sanki motor yola tutunmuyor arkadaş..lastiklerim daha yeni takıldı..ama şu ön amortisör dediğim işlemleri geçti acaba ondan mıdır ?acayip keyifsizleşti motordan soğudum resmen virajlara zaten giremiyorum korkudan..
BU 16 inch scooterlara nasıl balans yaptırabiliyoruz bodrumda ??
Aşırı rüzgarda Topcase varsa oda salınım yapmaya sebep veriyor. Rulmanlarda ön lastikteki bilyalar.
Bende yeni bir konu açmadan bir şikayetimden bahsedeyim.
Öncelikle motosikletimi servise bırakmadan önce bu durum yoktu, utanmasam steteskop ile dinlerim her noktasını daa, halka açık alanlarda utanıyorum
Çözümünü kestiremediğim, 5 ile 10 km/h süratlerde gidonun, vites boşta, viteste veya çalışmazken bile sağa sola çok hafif kafa sallaması
Kullanıma hiçbir etkisi yok, ellerede yansımıyor, 5kmh gibi en çok hissedildiği zaman, 8-10... deyince kayboluyor sonrasında gidonu bıraksamda sallama yok... 5kmh de de gidonu bırakamıyorum, deneyemedim
Böyle birşey gözlemleyen oldumu aranızda ???
( not: zincir gergileri her iki yönde eşit, lastik havası tam, gidonda hiç boşluk yok, gidon bilyalarında sorun olsa her süratte sorunu hissetmezmiydim ,
lastik 4000km civarı anca var, balon falan ihtimali yok gibi bişey , jantta hiçbirşey yok (servis test surusunde birşey olduysa onu bilemem ),
tekerlek milleri gevşek falan değil (arka yeni değişti diyebiliriz onu net hatırlıyorum ama önden emin değilim) mil yaratabilirmi böyle bir sorun ... ... aklıma gelenler bunlar şimdilik )[/QUOTE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)