Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ultrasonic Buji (Amerika'dan) Mutlaka bakın

REKLAM ALANI
    beyazpapagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba.

Uzun süredir hakkında araştırma yaptığım Ultrasonic bujilerden kullanma fırsatı buldum ve oldukça verim elde ettim. BMW motorsikletimde uzun zamandır kullanıyorum. Ekstra performans artışının yanı sıra %15-20 arası kesin yakıt tüketimi de sağladım.
    Bu bahaneyle yine aynı bujilerden uygun fiyata bularak yüklü miktarda getirttim. Aşağıda linklerde de yeterli bilgi bulabileceğiniz bujiyi piyasada satılanlardan 3/1 fiyatına sizlere de ulaştırmayı düşündüm. Aynı kalitede ve sadece 25 YTL ile sizede bu faydalı icada sahip olmanızı tavsiye ederim. Sınırlı sayıda…
    +90-536-502 42 73 numaralı telefondan bujinizin numara ve değerlerini vererek Uğur ustaya ulaşınız. (Motosiklet.net'ten bilgi aldığınızı söyleyin)

Ultrasonic Buji'de yanma

Normal Buji

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

E çok iyiymiş.Ben cbf 150 sahibiyim.Buji bilgilerimi nasıl öğreneceğim?
    Birde bunu taktırsam garantiye bişe olurmu?

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi bu nasıl bişi iridyum buji gibimi yoksa ondan daha iyi bişeymi...biraz açıklayabilirmsin....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Honda CBF150 '09
    bizim scooter ve cup a olurmu acaba bunlar

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    bu buji kardeşimizin çalışma mantığı nedir acep.. normal bujilerden farklı olarak ateşlemeyi nasıl yapıyor..biraz daha bilgi reca edebilirmiyik..
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

http://urun.gittigidiyor.com/Ultraso...QQidZZ11775697

Bu linkteki arkadaş özelliklerini detaylıca anlatmış dostlar bakabilirsiniz.

Ultrasonic Bujinin Diğer Bujilerden Farkları ve Üstünlükleri :
    1-) Ultrasonic buji roket prensibiyle çalışan yeni bir ateşleme tekniğini size sunuyor..!
    Bu teknikde alev iki yönde; hem çevresel hem de doğrusal ilerliyor..!
    Kullanmakta olduğunuz hiç bir buji bu patentli ateşleme tekniğine henüz sahip değil..!
    2-)Ultrasonic buji ultrasonic hızda, yani ses hızından daha hızlı bir ateşleme sağlar.!
    Ses hızı 349 metre/saniye'dir. Standard bujinin ateşleme hızı ancak 30 metre/saniye..!
    Ultrasonic bujinin ateşleme hızı ise 1523 metre/saniye..! 50 kat fazla hız..!
    Diğer bujiler bu yüzden Ultrasonic bujinin hızına asla erişemezler, kıyaslayın..!
    3-)Ultrasonic bujinin ultrasonic ses dalgaları yakıt damlacıklarını daha küçük zerreciklere parçalar.
    Bu sayede yanma yüzeyi alanı genişleyeceğinden yakıt daha verimli yanar.
    Diğer bujilerin bu tür bir özelliği bulunmuyor...
    4-)Yanma reaksiyonuna giren yakıt zerrecik miktarı 50 kat Ultrasonic bujiyle fazla olur..
    Bir başka ifadeyle yakıtınız Ultrasonic bujiyle 50 kat daha iyi yanar..!
    Daha teknik ve ayrıntılı bilgileri w/enginebrain.com veya w/supersonicspark.com dan inceleyebilirsiniz..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dostum Marka Model belirtmemissin. Ureticisi kimdir marka model tavsiyesi varmidir. Ornegin ben duymadim Ducatinin tavsiye ettigini ama arastirmak lazim. Bu bilgileri vermeden ben sahsen almakta terredut ederim.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Detaylı bilgi için Uğur ustayı arayabilirsiniz.
    Teşekkürler...

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    150 LİK scootera gore warmı?

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi daha bujinin dış görüşünüşü belli değil ya....onu bunu aramaktansa şuraya yazılsaya şu motorlara olur veya şu buji numaraları var diye...buji abi bu kavun değilki koklayıp alalım...
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    her motor calıstırıyomu bunu??????
    MT ANTALYA

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı beyazpapagan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba.

Uzun süredir hakkında araştırma yaptığım Ultrasonic bujilerden kullanma fırsatı buldum ve oldukça verim elde ettim. BMW motorsikletimde uzun zamandır kullanıyorum. Ekstra performans artışının yanı sıra %15-20 arası kesin yakıt tüketimi de sağladım.
    Merhabayn..

Koyu olarak işaretlediğim bölümler (yazı) sizin sözleriniz mi acaba?...

Cevabınıza göre bazı sorularım olacak..
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    skygo ve bmw =)
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    bu bahsettiginiz avantajlar normale kıyasla iridyum buji de de var.

iridyum dan farkini bilen varsa yazsin lutfen
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    yüksek devirli araçlarda farklı işlevleri olan bujilerdendir..ve kullanım alanlarıda farklıdır.. motosiklet kullanıcıları arasında bu tür standart dışı buji kullanımlarında buji çevresindeki metallerde erime bozulma oldukları görülmüştür..

motorunuz ve cebiniz için zarardan başka bir şey ifade etmeyecek bu tür onaylanmamış ekipmanlara itibar etmeyiniz..motosikletlerinde platin buji kullananlar var..
    sonuç tamamen psikolojik..beklentiler o yönde olduğu için

MaxiBoost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250i
    Bende bu bujilerin tamamen balon olduğunu düşünüyorum bir elektronikçi olarak ,

ultrasonic = ultrasound

böyle bir herhangibir uygulama için ciddi bir elektronik kontrol ünitesi şarttır ,
    buji öncesinde bir ünite yok ,ultrasonic uygulaması nasıl oluşabilir ?
    ultrasonik ile bujinin ateşlemesinin ne alakası olabilir ?

ultrasonic, yüksek frekansta titreşim demektir ki ,tekrar etmek gerekirse buji kendi kendine nasıl titrer ?

Alıntı beyazpapagan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://urun.gittigidiyor.com/Ultraso...QQidZZ11775697

Bu linkteki arkadaş özelliklerini detaylıca anlatmış dostlar bakabilirsiniz.

Ultrasonic Bujinin Diğer Bujilerden Farkları ve Üstünlükleri :
    1-) Ultrasonic buji roket prensibiyle çalışan yeni bir ateşleme tekniğini size sunuyor..!
    Bu teknikde alev iki yönde; hem çevresel hem de doğrusal ilerliyor..!
    Kullanmakta olduğunuz hiç bir buji bu patentli ateşleme tekniğine henüz sahip değil..!
    2-)Ultrasonic buji ultrasonic hızda, yani ses hızından daha hızlı bir ateşleme sağlar.!
    Ses hızı 349 metre/saniye'dir. Standard bujinin ateşleme hızı ancak 30 metre/saniye..!
    Ultrasonic bujinin ateşleme hızı ise 1523 metre/saniye..! 50 kat fazla hız..!
    Diğer bujiler bu yüzden Ultrasonic bujinin hızına asla erişemezler, kıyaslayın..!
    3-)Ultrasonic bujinin ultrasonic ses dalgaları yakıt damlacıklarını daha küçük zerreciklere parçalar.
    Bu sayede yanma yüzeyi alanı genişleyeceğinden yakıt daha verimli yanar.
    Diğer bujilerin bu tür bir özelliği bulunmuyor...
    4-)Yanma reaksiyonuna giren yakıt zerrecik miktarı 50 kat Ultrasonic bujiyle fazla olur..
    Bir başka ifadeyle yakıtınız Ultrasonic bujiyle 50 kat daha iyi yanar..!
    Daha teknik ve ayrıntılı bilgileri w/enginebrain.com veya w/supersonicspark.com dan inceleyebilirsiniz..
    öncelikle bujinin hızlı ateşlemesinin hiç bir anlamı yok çünkü pistonun inip kalkmasının da bir hızı var dolayısıyla hızlı ateşliyo olsa bile ancak kendi kendine kıvılcım atar

Alıntı Burhansefa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle bujinin hızlı ateşlemesinin hiç bir anlamı yok çünkü pistonun inip kalkmasının da bir hızı var dolayısıyla hızlı ateşliyo olsa bile ancak kendi kendine kıvılcım atar

Sn.arkadaşım,ne kadar teknik bilginiz var bilmiyorum ama ,senin bahsettiğin ateşleme zamanıdır,ateşleme zamanı da bobinler ve distiribütör ya da ateşleme sistemiyle alakalı..bizim bahsettiğimiz aynı bobinler aynı kablolar ve voltajla ateşleme şiddetidir...ürün denenmiştir..lütfen yorumlar için aşağıdaki linke bakınız arkadaşlar..h.günler dilerim

http://www.gittigidiyor.com/php/kiml...?nick=mustmari

arkadaşlar ürünü temin edebileceğiniz link aşağıda..

http://www.sahibinden.com/ultrasonic...ord=ultrasonic

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)