Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motor gerçekten çalışmıyor ustalar bi el atın

REKLAM ALANI
    mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    1-2 haftadır motorum durduk yere stop ediyo bazen gazı bırakınca gitmeye çalışyıo rölanti ayarı falan hepsini yaptım fakat nafile.
    gittim hava filtresi aldım,buji değiştim, benzin filtresi aldım,deponun altında bulunan benzin filtresindende aldım olmuyo en son çare karburötörü değiştirdim biraz çalışıyo sonra yine aynı stop ediyo sonra dahada çalışmıyo sadece marş sesi geliyo okadar en sonunda aküde bitti
    işte sorunum, servise kesinlikle gitmek istemiyorum kendim yapacağım kararlıyım

başka neden kaynaklanabilir aslında bi sebep daha var kendim kararlaştırdım bujiye giden bi kablo var buji kapağı galiba kabloya bağlı bide kutu gibi bişi var onda sorun olabilirmi en son çare bu kaldı
    buji kablosunu ve bobini değiştirdim , CDI yı da değiştirdim sorun devam ediyo

mondial 150re 7000 kmde yağ,buji,karburütör,havafiltresi,benzin filtresi 2tane işte bunkların hepsi yeni

ustalar üstatlar bi yardım edin şurada 20 gün daha buradayım askere gideceğim, gezmek istiyorum biraz gözüm arkada kalmasın

Karburatör

CDI

Üstten görünüş manifold karbürütör buji vs vs

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    kablolara göz at.. temazsızlık fln wardır belki..

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sanki hava ayarı arızası varmış gibi geldi.. iyi bir ustaya götersene.. Buji dediğin siyah bir kutu war orda Atesleme bobini war içinde Ondan olabilir mi bilmem walla..
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    hava ayarı vidasını bi türlü bulamadım belki ondanda olabilir
    buji kablosuna bağlı bobin şeklinde bi kutu var o bozuk olursa çalışmaz dimi motor

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Çalısır ama sürekli stop eder ısınınca ... Düzensiz çalısır yani
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Bujiyi çıkartıp ateşleme yapıp yapmadığını kontrol edebilirsin. Marş basıyor ama kablo sorunundan dolayı buji ateşlemiyor olabilir.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

motosiklet demek özgürlük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşım Yardımcı Olabilirim Istersen Motosiklet Servisiyim Konuya Yeniden Başlayalım Bir Açıklama Daha Yazarmısın

mustafa__ozgecen@hotmail.com elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    usta olaya el atmıs bize laf düşmez

patron_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero xl 1000
    meksefeyi degiştir

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    cdi de arızalı olabilir bi tek o kaldı

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı patron_58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meksefeyi degiştir
    Boş bir yorum daha...
    Platinli motosiklet mi kaldı artık arkadaşım meksefe olsun......
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    AGUSTA
    Alıntı patron_58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meksefeyi degiştir
    aaaaaa öle olurmu yaw avas kelebeğindendir canım sen yanlış biliyorsun
    offffff allahım offffff
    EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boş bir yorum daha...
    Platinli motosiklet mi kaldı artık arkadaşım meksefe olsun......
    kızdırmayın abimi
    Orgazma Dudak Büktürür

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    arkadaşım hava filtresi hortumu deliktir ona dikkatli bak hava alıyora istop eder ve dengesiz çalışır bunlarla alakalı bişi büyük bir ihtimal

Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    evet oradanda olabilir aslındaama nasıl delinirki o :( bi bakmam lazım

nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL
    dostum
    1:eline bir kontrol kaemi al buji kablosunu sök kontol kaleminin ucunu buji kablosunun içine sok ama kontrol kaleminin arkasına sakın dokun ma ateşleme düzenli gelio mu kotrol et
    2: benzin otomatiğinde iki hortum çıkar biri emiş valfi açaçr diğerindende benzin karbüratöre gider bunlar ters bağlı olduğunda motor çalışmaz bunlarıda kontrolet
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    abi sen karbiratörü değiştirmişsin sfırımı taktın karbiratörü eğer sıfır taktıysan ona hava ayarı çekmen lazım...karbiratörün sol altında olması lazım....hava ayarı yoksa belki ondanda yapabilir....
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

blackhawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125-CBR 600 RR/Yamaha R1 (2007)AB RH (+)
    arkadaşım karbüratöre giren hava hortumlarını iyi kontrol et anlattıklarına bakılırsa motor hava alıyor,aynı sorun bendede vardı 1 haftada zor bulduk sorunu meğerse monifolt lastiğinden hava alıyormuş..

eğer hava ayarını biliyor isen hava ayarını tam sık sonra motorun eğer yeni ise tam 4 tur aç eğer motorun km si eski ise 1,5 turdan başlar hava ayarın bilgin olsun..
    AB RH (+) 506 357 7316
    http://www.facebook.com/vatandogukan
    https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat

Motosikleti
    as t1
    Alıntı blackhawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım karbüratöre giren hava hortumlarını iyi kontrol et anlattıklarına bakılırsa motor hava alıyor,aynı sorun bendede vardı 1 haftada zor bulduk sorunu meğerse monifolt lastiğinden hava alıyormuş..

eğer hava ayarını biliyor isen hava ayarını tam sık sonra motorun eğer yeni ise tam 4 tur aç eğer motorun km si eski ise 1,5 turdan başlar hava ayarın bilgin olsun..

hava ayarını kontrol ettir bana hava ayarından geldi ateşleme yapar ancak gerekenden fazla veya eksik hava geleceğinden yine çalışmaz motorun zamansız ateşleme yapıyor olabilir marş basar ancak motor çalışmaz çalışsada ölü gibi çalışır ve stop eder motora benzin gittiğinden eminmisin benzin otomatiği çalışıyormu karbüratöre giren benzin hortumunu çıkar marşabas benzin geldiğinden emin ol o siyah kutu dediğin bobindir o bobin yansa buji hiç çakmaz çaksa bile gereken elektiri vermeyeceğinden çalışmaz
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

shadow slx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 R6
    Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2 haftadır motorum durduk yere stop ediyo bazen gazı bırakınca gitmeye çalışyıo rölanti ayarı falan hepsini yaptım fakat nafile.
    gittim hava filtresi aldım,buji değiştim, benzin filtresi aldım,deponun altında bulunan benzin filtresindende aldım olmuyo en son çare karburötörü değiştirdim biraz çalışıyo sonra yine aynı stop ediyo sonra dahada çalışmıyo sadece marş sesi geliyo okadar en sonunda aküde bitti
    işte sorunum, servise kesinlikle gitmek istemiyorum kendim yapacağım kararlıyım

başka neden kaynaklanabilir aslında bi sebep daha var kendim kararlaştırdım bujiye giden bi kablo var buji kapağı galiba kabloya bağlı bide kutu gibi bişi var onda sorun olabilirmi en son çare bu kaldı

mondial 150re 7000 kmde yağ,buji,karburütör,havafiltresi,benzin filtresi 2tane işte bunkların hepsi yeni

ustalar üstatlar bi yardım edin şurada 20 gün daha buradayım askere gideceğim, gezmek istiyorum biraz gözüm arkada kalmasın
    senin motorun problemi ateşleme sisteminde bence muhtemelen de beyin arızası çünkü aynı problemi bende yaşadım bujileri marş yaparken kontrol et ateşleme yapmıyosa büyük ihtimalle beyin arızalıdır...
    Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)