arkadaşlar suzuki tl 1000 krankını nereden, nasıl, kaça bulurum sıfırını? ya bana yardım etmeniz mümkün mü acaba?
şimdiden teşekkür ederim?
arkadaşlar suzuki tl 1000 krankını nereden, nasıl, kaça bulurum sıfırını? ya bana yardım etmeniz mümkün mü acaba?
şimdiden teşekkür ederim?
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
Dl-1000'le aynı motoru taşıyorlar, bence o açıdan bir araştırma yap
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
eger bulamadıysan 2. el temizlere bak çünkü senin motoruna parça bulmak gerçekten zor iş...
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
o 3 milyara satılık olan ve de bi milyar masrafı olan tl1000 i alcaksın herhalde. krankı aramaya başlamıysın daha motoru almadan e zaten krank aşağı yukarı bi milyardır şimdiden hayırlı olsun
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
evet, krankını bulabilirsem ki eğer almayı düşünüyorum, aldıktan sonra ararsam bide hüsran yaşamayayım diye vallaha internette bakınıyorum ama hala bulabilmiş değilim, 125cc lik motorların bile krankı 1200ytl felan, umarım bu motorunkini 1000 ytl altında bulabilirim, dl 1000 lerin krankı aynıymış bu modelinkiyle ama onun krankını da bulamadım, eğer bildiğin yer veya web adresi varsa bana yardımcı olman mümkün mü
e baydan rahatlıkla bulabilirsin. Eger dusunursen sna yardımcı olabilirim
İ AM NOT RİDİNG FAST!! JUST FLYİNG LOW
arkadaşlar bu aletten formda kullana hiç bi arkadaş yok mu?
kardeş.dün konuyu gördükten sonra tüm tamirci arkadaşlara sordum.senin için.araştırdımda ama yok.üzgünüm
Orgazma Dudak Büktürür
arkadaşım gel vazgeç sen o motordan. eğer yeterli gtamirci ve parçacı çevren yoksa tl1000 ya da muadili bi makineye toplayamazsın, toplanmışını alsan da yürütemezsin. şimdi belki sana masal gibi geliyo bunlar ama maalesef böyle. vazgeç gitsin derim ben...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
gerçekten sağol, bu gidişle de vazgeçeceğe benziyorum, dediğiniz gibi sanki biraz maliyetli gibi geldi, ama süpersport motor çok istiyorum ne yapsamki acaba..? hyusong gt250r istiyorum 5000ytl den aşağı yok, şöyle 3000ytl gibi bi fiyata bulsam hemen nakitle alıcam ama yook
sizin bildiğiniz şöyle güzel ve uygun süpersport var mı cıbır 125 haricinde?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)