Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mct yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda activa
    merhaba arkadaşlar mct'em aliağa dönüşü gaz kesmeye başladı ve 5. vites te dahi 40km hızı geçemiyordum fazla gaz verince motor boğulur ve istop eder gibi olduyor gaz kesmeye devam etti izmire kendimi zor attım sizce sebebi nedir bu olaydan 1 gün önce yağını değiştirmiştim 20-50 castrol koymuştum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük ihtimal karbüratör pisliğindendir. kendim halledebilirim diyorsan demizlemeyi dene yada servise götür
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    sorun yağ ile alakalı değil. bunun olası bir kaç sebebi var.birincisi musluğun bozulmuş olabilir direk bağlamayı dene. ikincisi benzinden dolayo karbüratörde pislik olabilir tahliye vidalarını açarak içerdeki benzini tahliye etmelisin bunu yaparken benzin musluğunu kapatmayı unutma. Bir de sitedeki MCT başlığnı ziyaret et sana tüm sorunların hakkında yardımcı olalım.

Sağlıcakla.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Önemli bir ayrıntı daha var!
    Karbüratörü manifold'a bağlayan civatalar gevşemiş olabilir! bu durumda motosiklet gaz yemez ve stop eder! basit işlem olacağı için bunu kontrol et arkadaşım MCT kolay kolay bozulmaz MCT kullanmış birinden...
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    honda activa
    arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sağolun mct o günden beri yatıyo bakamadım ama çarşamba günü onada biraz vakit ayırıp dediklerini uyguluycam umarım önemli bi sorunu yoktur hepinize kazasız belasız sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)