merabalar ben mondıal 100 kh bir motorum var 1800 km de ama bir türlü 85 i geçmiyor?? nasıl bir şey yapacagımı bilimiyorum yardımcı olurmusunuz LÜTFENN..[/B]
merabalar ben mondıal 100 kh bir motorum var 1800 km de ama bir türlü 85 i geçmiyor?? nasıl bir şey yapacagımı bilimiyorum yardımcı olurmusunuz LÜTFENN..[/B]
6,2 hp ve 100 cc 85km/h elini öp anlına koy..daha ne yapsın..
Bide 160 ibre koyuyolar motora kardeş sende çok şey bekleme 100cc motorla o kadar olur....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
arkadaşların motoru 100 110 yapıyor diyorlar ben de diyom acaba motor açılmadımı diyom kendi kendime ?
sagol arkadaşlar bir ihtimaliyokmu?
İhtimal var o motoru satıp 125 cc bir motor alman..yoksa 100-110 yapamazsın..
çooookkkkk komiksinizzzz yaaaaaaa
arkadaşım o hız motorun gerçek hızı.110 yapamazmısın tabiki yaparsın.uzun ve eğimli bi yol.rüzgar arkada.sende yatcaksın.tabi buna ne gerek var.saygılar.....
Orgazma Dudak Büktürür
o motor 110 yapsın ben azı dişimi kırcam bende ybr var o anca 110 yapıyo ben 110 la giderken yanımda hiç 100 yada 110 cc cup göremedim henüz
Bence fazla bile yapiyor, daha fazlasi hayatin icin tehlike arz eder o motorla. Ayrica hiz yapmak icin yanlis motor secmissiniz, 100 cc, 125 cc motor alip hizdan, son suratten bahsetmek yanlis bence, caninizi hice saymayin, ailenizi de dusunun, keyfini cikarin hafif ruzgarin. 120 yapsa neden 140 yapmiyor diyeceksiniz, sonu yok yani... Madem buyuyup motosiklet kullanacak yasa geldiniz, 85-95 km gibi cocukca seylere takilmayin, selamlar.
herşeyin başı sağlık
85km hız.Hımmm...
Bence gayet iyi...Fazlasını beklemek pek akıllıca olmaz kanımca..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
arkadaş sorduğu soruya pişman oldu bence :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
zaten başlığı da takip etmemiş heralde 85i geçti
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
SİZ ÇOK KOMİKSİNİZYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SAnırım artık 85 ıde hiç gecmeyecek 2 den 1 e cektıgıne gore.....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
daha ne ne yapsın 100cc motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)