Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

mondıal 100 kh 85şi geçmiyooo

REKLAM ALANI

Motosikleti
    m0nDiaL 1oo kH...o7gr746
    ön dişliyi değiştir arkadaşım 16 dişliyi dene kalkışda biraz ağırlaşır ama sonradan farkeder bende de aynı motordan war 10 km falan faydası oluyor sen milletin dalgasını takma kafana çin malı diye herkez laf ediyorlar işte herkez bi eğlence bulmuş kendine ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial 100 ukh
    bendede war düzde 105-110 arası gidiyor hiç oyun yok bu da ilk hızlandığımda çekmiştim ciddi söylüyorum 2 kişiydik ama hafif eğim wardı su tutmayla felan değil inanmıyorsanız gelin aynı yerde tekrar deneyelim burası değirmenbaşı...

bu da fotoğraf...

[IMG][/IMG]

Fabrika verisi sürat diye bişey vardır beyler. 0 eğim yolda, kaymak

asfaltta ,tek kişi yüksüz ,depo tam dolu ,lastik basınçları tavsiye

edilende ,minimum rüzgarda yapılır.

Ve bunu firmaların açıklamaları zorunludur.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    memo48 arkadaşıma katılıyorum. yapmaz diyenler okusun. 100cc kanuni tigrina var 110 rahat yaptım düz yolda. ibre hatalımı bilmem.

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı memo48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bendede war düzde 105-110 arası gidiyor hiç oyun yok bu da ilk hızlandığımda çekmiştim ciddi söylüyorum 2 kişiydik ama hafif eğim wardı su tutmayla felan değil inanmıyorsanız gelin aynı yerde tekrar deneyelim burası değirmenbaşı...

bu da fotoğraf...

[IMG][/IMG]
    arkadaşım o yaptığın hız normalde 80 90 arası bişey bende suzuki an 125 hk var ben 40 la giderken bi arkadaşımda bu motordan vardı ibresi 60 gösteriyodu inanamadı ibrelerde biraz kayma var km yide çok yazıyo ordanda anlayabilirsiniz

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı secretplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım o yaptığın hız normalde 80 90 arası bişey bende suzuki an 125 hk var ben 40 la giderken bi arkadaşımda bu motordan vardı ibresi 60 gösteriyodu inanamadı ibrelerde biraz kayma var km yide çok yazıyo ordanda anlayabilirsiniz
    o zaman hepsinde kayma var.

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim babam senin babani döver ortamina donmus burasi.. Ruzgara karsi idrar yaristirma deyimi de cuk diye oturur hatta.. 100 cc motorla neden 120 Km hiz yapmak ister ki insanlar ?
    Son noktayı koymusun helal abi

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    küçük cc ile hız isteyenler bence 2 zamanlı motorlardan almalı ama ne yazık ki 2 zamanlıyı artık birçok firma üretmiyor.ille de hız istersen küheylan gibi mzler
    3-5 kuruşa satılıyor.ve en kötüsü bile 120yi geçiyor.
    aynı seri kimi motorlar hızlı kimisi yavaş gider.bence çok da önemli değil.yakıt tüketimi arıza çıkarmaması rampa çıkışı gibi konularda motor başarılı ise bence güle güle bin. arkadaşların kadar zorlarsan motoru inan seninki de hızlı gidecek ama daha fazla bakım ve özen isteyecek yağı daha çabuk bitecek daha çok benzin yakacak bence bu modele özel bir merakın yoksa hıza çok takılıp kalma.

ama diğer kh ler ile arasında belirgin bir performans düşüklüğü varsa bir yerlerde sorun var demektir.

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında vergilerin yüksek olması bir yandan iyi gibi...Demek motorlar ucuz olsa herkesde hayabusa, kafasına göre modifiye hooooop hadi bakalım hızlı yaşa, genç öl...100 cc motorla 110 kmhız yapma çabası..Ne kadar gereksiz..

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Dikkatinizi çekerim motor 1800 km de yanı tam açılmamıs hem rodajını duzgun yapmayıp arkadaşlarınla yarıştıysanda olabılır.Birçok kişi bu hataya dusuyor motoru alıp hemen basıyor rodajını yapmıyorlar.
    HONDA

bilader vllaha ben de kanuni tigrina var egzoz falan her şey var motoru yardırdım 100 lük motor 135 yapıyo ama servisten çıkmıyo sürekli debriyaj ayarların la oynanıyo sıkma CANINI SEN MOTORU açamamışındırda ondan dolayı ben im çevrem de ibreye 140 ka dayanan ybr var

arkadaşlar demesin öyle ybr bile 110 yapıyo enfazla

Motosikleti
    Kuba cg100 sport
    bende de arora 100-7 var arkadaşım. 85-90 arası yapıyor. Orjinali bu. Bence hiç bozma, zaten bu hız bu motorlar için hiç güvenlideğil. hız yapacaksan marka motosiklet almalısın yoksa allah korusun çin malı ile hız yapmak çok tehlikeli.

slm arkadaşlar size bi sorum olacak ben bu motorun 2. elinden alcam ve bitane buldum ama devir masrafları ne kadar tutar bilmiyorum motor adanada bense istanbuldayım bide yeni plaka gerekiyormuş galiba toplam kaç paradır sizce?

Motosikleti
    2008 TVS Apache
    benim yuki marka motorum wardı 120 yapıyodu bi gün arkadaş ybrle ynmdan geliyo bnm motor 120 le gidiyo o 100 le ama yan yanayız :D

bnm arkadaşın 100khsi var rahat 120 kmyi görüyoo daha da gitmiyo ztn
    NOT:DÜZ YOLDA RAMPA AŞAĞI DĞİL

Motosikleti
    Kanuni Tigrina 2oo6
    benim tigrina bugün çift kişi 95 i gördü

muratx22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni 2v - WindyS 125
    160 ibre koymaları 100cc sahiplerini heves yaptırıyor. 160 yapar gibilerinden. sanırım.
    MuraD THSDLN

Motosikleti
    Kuba cg100 sport
    Alıntı manyakmetal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar size bi sorum olacak ben bu motorun 2. elinden alcam ve bitane buldum ama devir masrafları ne kadar tutar bilmiyorum motor adanada bense istanbuldayım bide yeni plaka gerekiyormuş galiba toplam kaç paradır sizce?
    merhaba devir motosikletin kasko bedeline göre değişir. mesela sıfırı 1700 ytl olan 100 cc cup lar için noterde 160 ytl trafikte ise 90 ytl civarı masraf gidiyor
    yani siz 250 TL sadece devir masrafı ödeyeceksiniz. plaka değişmesi masrafı arttırır. çok uğraşırsınız. ben de adana'dayım ama istanbulda motorlar daha ucuz neden adanadan alıyorsunuz. ben olsam istanbuldan almayı tercih ederdim.

tugay_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100ukh
    arkadaslar bendede 100 ukh var dik aşağı 130u gördüm ama ybrnin ibrasiyle aynı değil 20 km/h fark ediyo.videoyada cekicem inanmayanlar görsün.
    Motorum bu;

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar ben cbrı satıyorum!!!!
    mondi alacam
    Orgazma Dudak Büktürür

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)