Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

mondıal 100 kh 85şi geçmiyooo

REKLAM ALANI
    mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Peki zn125 in 105 yapması normalmi ibrede bir sapma varmıdır
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    105'le giderken bir arabaya yanaş, camı tıklat, kaç yapıyoruz diye sor Arkadaşların arabayı takip ettim geçen hafta Edirne'den dönerken, tımanmada 90'ın altına düşmemişim, düzde 130 yapmışım (araba rüzgar kesiyordu). Benim ibrede de 130 yazıyordu, doğruymuş

walla arkadaşım benim aynı motordan war 100kh hatta daha yeni bğdan geliyorum arkadaşım la gesiden geliyoruz arkadaşım orhan 90 kilo ben 60 kiloyum 2 kişi düz yolda 90 ı çok rahat gördük ben tek kişi sürersem 115 e kadar falan çıkıyo

benim motorum bu arada 8400 kilometrede yani açılmış bi motor ayrıca benimkinin gaz ayarı kısık az yaksın diye o halle 85 i havada karada çıkar bence senin motor daha açılmamıştır bide açmak için motorun devrini alarak git 20 de ikiye 40 da 3 e 60 da 4 de at

yeni okudum bazı arkadaşlar 100 110 u bayır aşağı yapıyolardır demişler alakası yok daha 2 saat önce bağdan geliom düz yolda 90 ı motorda 150 kilo yük warken yaptı motor dahada 2 kişi 100 de yapardı ama arkadaşım korktuğu için düşün tek kişi olsam bide gaz ayarı açık olsa kesin görülür bence 110

Motosikleti
    Her ne kadar hiçbir cup motor hızlı bir yolda beni geçmemiş olsa da, ben CBF'i satıp 100kh alayım en iyisi.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    100 cc al sen abi sanki sallıyoruz biz. bende gördüm 110 100cc motorda ibredekini söylüyorum yani.

biz üç kişi 90 gördük.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    105'le giderken bir arabaya yanaş, camı tıklat, kaç yapıyoruz diye sor Arkadaşların arabayı takip ettim geçen hafta Edirne'den dönerken, tımanmada 90'ın altına düşmemişim, düzde 130 yapmışım (araba rüzgar kesiyordu). Benim ibrede de 130 yazıyordu, doğruymuş
    5 km fark var ford fiestayla denedik yani 100 km gidiyor
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    MONDİAL 150cc HS RACİNG MOTORS (kırmızı)
    ben kapıştım bende mondial 150 var ben 2 kişiyim diger motorda adam tek kişi e-5te geçtim adamı otoyolda 60 70 gidiyordum yanıma geldi biraz konuştu sonra kaçı gördün motorda dedi 2 kişi 120 dedim bende 110 gördüm dedi tmm ozman dedim yol burda görelim şu 110km'yi dedim tmm dedi basmaya başladık ve adama tamam 30 40 metre fark attım yani o 110 felan arabayı tanınıza alın orda görürsünüz bende ipre 120km idi ama arabada kaç olur onu bilmem 100 felandır büyük bir ihtimal arada 30 40 metre fark olursa o motorda da 80 90 felandır yanı herkesın dedigi dogru o motor 80 90 km yapar dahasıda ya yokus aşagı yada km yanlıştır

Her ne kadar hiçbir cup motor hızlı bir yolda beni geçmemiş olsa da, ben CBF'i satıp 100kh alayım en iyisi.
    abi bulursan fazladan bende aliyim bir tane cbf 150 ybr ile kapısırım
    [B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
    [B]31 L 6351[/B]

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Valla Arkadaşlar Onu Bunu Bırakın Size Bişey Diyecem :D
    En İdeal En Güzel MOTOR ( BENİM İÇİN ) Mondial 125 AGK En Son 120 Ye Bastım O Motora Aşığım Resmen :D Seviyorum O Motoru Başka Motora Değişmem Vallahi :D Alamadım aMa Alacam İNŞ :( Kendi Görüşlerimi Yazdım he

Bunu, konuyu açan arkadaş için yazmıyorum, zaten açılalı epey olmuş. Fakat konu yine dönmüş dolaşmış "sen kaç yaptın?" "Ben şunu yaptım, inanmazsanız göstereyim"'e gelmiş. Her zaman da böyle oluyor malesef, videolar fotoğraflar havada uçuşuyor. Video koyacam diye kendinizi sakatlayacaksınız, boş verin bu işleri. Kısacası son hız muhabbeti bitmez, herkes birşey der; ibreler her zaman doğruyu göstermez vs. Yani bu işin bu şekilde net bir çözümü yoktur. "Peki bu şekilde olmuyorsa nasıl bir şekil öneriyorsun" derseniz:

Yapılacak şey şudur; motosikletin uygunluk belgesi vardır, satın aldığınız da yanında verirler. O açılır orada maksimum hız yazar; okunur son hız neymiş görülür.

Cbr125r için son hız 110km/s'tir. Cbr 13,2 max. bg.'dedir, 10,1 nm. tork üretir, ağırlığı da 124 kg.'dır, gerisini de siz hesaplayın. Tabi bu veriler kesinlikle son hız hesaplaması için yeterli değildir, vites oranları, dişli oranı vs.'de önemli fakat az çok fikir oluşturur.

Ben 130km/s gördüm ibremde (ibrem bozuk olabilir, yol eğimli olabilir, arka rüzgar alıyorumdur vs.) ama uygunluk belgesi 110 km/s diyorsa bu makinanın son hızı 110km/s'dir ötesi berisi beni ilgilendirmez, öyle kabul ederim, öyle yazarım...

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sagopa Kajmer yazmış demişki gördüklerime inanmam gerek ama nasıl olucak biri bana anlatsın külahıma anlatsın sizinkide o hesap saygılar... benim bu siteye üye olduğumdan beri gördüğüm belki böle alakasız şehir efsanesi gibi topiclerden biri daha...

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    cupla şaka olmaz dostum istanbulda innova az pek denk gelmemişsiniz heralde sonra cbf i satsanda innova bulamazsın
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cupla şaka olmaz dostum istanbulda innova az pek denk gelmemişsiniz heralde sonra cbf i satsanda innova bulamazsın
    Innova'ya saygım büyük

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Demek 85 i geçmiyor, ne garip, aslında o modeller 180 felan yapması lazım...
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek 85 i geçmiyor, ne garip, aslında o modeller 180 felan yapması lazım...
    Hayabusa'nın en dişli rakibi onlar abi
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

İZMİRLİ_24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey 125cc QM 125T-10D
    selam arkadaslar valla benım motor 95i gecmıyo cok zorladım 100 dedırtemedım ama bu motorlarla 80 ustu hızda karsıyım cunku 12 kazam var hepsıde 80 i gectıgım ıcın oldu cogunlukla tekerlek ebatları yuzunden manevraları sıfır 12 kaza sonrası motor ufak tefek masrafları dısında basıma bı masraf acmadı en buyuk masrafım on gıdon oldu degıstırmekten anam agladı her kazada yamuluyo

Motosikleti
    hyosung 250 naked
    yanı anca 80-85 abarmaya gerek yok sınırları asamayız standartlarla bende de 100 cc zip100 war anca o motor için fazla bile

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    80 yere düşünce . % 90 kaskta yok şöyle üst düzey , o süratla yere düşsen ne olur biliyormusun . tahmin edebiliyormusun . ne zamandır helva yemiyorum varya sen bu yolda git de bir helvanı yiyelim . anne ve babana ailene üzülürüm . yemesin içmesın sana güzellik yapsın insanlar oğlu hız peşinde koşsun . motora zevk için binilir bunu unutma
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

İZMİRLİ_24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey 125cc QM 125T-10D
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    80 yere düşünce . % 90 kaskta yok şöyle üst düzey , o süratla yere düşsen ne olur biliyormusun . tahmin edebiliyormusun . ne zamandır helva yemiyorum varya sen bu yolda git de bir helvanı yiyelim . anne ve babana ailene üzülürüm . yemesin içmesın sana güzellik yapsın insanlar oğlu hız peşinde koşsun . motora zevk için binilir bunu unutma
    SAYGI DEGER ARKADASIM 80 UZERI HIZLA YERE DUSERSEN OZELLIKLEDE KAFANDA KASK OLMASSA NELER OLACAGINI COK IYI BILIYORUMDA BEN 90 LA BIYERE GIRDIM HALA YASIYOM DEMEDIMKI KAZALARIMIN YUZDE 90 80 NIN UZERINE CIKTIGIM ICIN OLDU DEDIM 90 LA GIDERKEN KENDINI YERE ATMADIKCA 90LA KAZA YAPMAK ZOR YANI TEHLIKEYI HISSEDIP FRENE ASILIYOSUN MOTORUN MANEVRA KABILIYETI OLMADIGI ICIN KONTUROLU KAYBEDIP TOSLUYOSUN YADA DUSUYOSUN AMA CARPISMA YADA YERLE TEMASIN SIRASINDAKI HIZIN DOKSAN OLMUYOR TAS CATLASIN 55 60 OLUR YANI SENIN FRENLEMEYE BASLAYIP KONTUROLU SAGLAMAYA CALISTIGIN HER SANIYE MOTOR SURAT KAYBEDIYOR 55--60 KM HIZ BU BILE SAKATLANMAK ICIN YETERLI BI HIZ AMA BU GUNE KADAR SANSLIYDIM CIDDI BIR YARALANMAM OLMADI COK SUKUR AMA HASTALIK ISTE MOTORUN USTUNE BINIPTE O GAZ KOLUNA DEGDIMMI TUTAMIYOM KENDIMI BU YUZDENDE ZATEN ALTIMDA SUCOOTER VAR BUYUTMEYE KALKSAM MOTORU KESIN OLURUM SAYGILAR

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Arkadaşım 100 e Göre O Hız iYi Bile Bi 100 Motordan Daha Fazlasını Bekliyemezsin Ki Ne Yapsanda Boş O Hızı geçemezsin..
    [B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P

Yalnış yapıyor bu motor sana bende vardı aynısından hayabusa ile kapışıyordum yahabusa 320 de tıkanıyor benimki 326 yaptıgı için geçiyordum o motoru töbe töbe ya

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)