85 yapabılıyomu o motor...zuha..
kardeş şimdi motorun viites dişlisini degiştirdim şi motorum 95 şi görüyor ileride motorcu 100 GEÇER DEDİ HALLETTİK O KONUYU ARTIK
Sen o motoru sat Honda İnnova al..2.viteste 85 görüyor..
bnmki 125cc, son hız 80 km
iyi yine seninki...
bu motorları anlamadım 100 luk çelik 100 yapıo bunlarda yapması lazım
walla birak gecmesin bende kask mont ehliyet hic birsey yok en son 120km/h gordum hemde hicbir modifiye yapmadan ve daha 2000 kmdeydi ama en son 110la giderken arabaya girdim frenleri hizli gidince yok gibi bisey suan motoru calsir vaziyette sadece plastik yerleri kirikdi satiliktir!!!!! 500 ytl bereket versin iletisim msn:dj_advice92@hotmail.com
Benim zn 100ü rahat görüyor
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
mondial 150'im var 90'ı geçmiyo :D benimde kafama takılıyodu ama umursamıyorum.gerek yok 100'e falan :D
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşım motor dişlisini büyüt arka lastikteki dişliyi küçült sana patlayacağı en fazla 20 milyon 15 km artış görürsün.iyi bi sibop ayarı yaptır egzozunu açtır buarada motorun benzini içer benim mondi içmekten peder ama çokta iyi gidiyo 2de 80ni rahat gördü 3de 100 dedi 2kişiyle 4de atınca yığıldı onada bi çare düşünüyorum
ha birde arka tekerine ince lastik al
Benim babam senin babani döver ortamina donmus burasi.. Ruzgara karsi idrar yaristirma deyimi de cuk diye oturur hatta.. 100 cc motorla neden 120 Km hiz yapmak ister ki insanlar ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
niğde bor a gel bi mondi al niye uğraştığımızı anlarsın.borda her ewde bi motor var.türkiyede sanırım 2.sırada bor.burda 100lüklerin yarışları oluyo bazende polisten kaçarken işe yarıyo hız
bence şikayet etmeyin gayet o motor o hız normal şehir içi kullanım için çok güzel motor ama şehir ler arasında kullancam diyorsan kanser eder
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
ybr nin egzozu açtırın ölürsünüz sesine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)