2007 cbr 125 ön grenaj eskisine uyarmı
-
evet arkadaşlar yurt dışından türkiyeye gelmeyen yeni cbr'ın ön grenajını getirtsek uyarmı veya komple grenajlarını getirtsek uyarmı ,
şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
volume81 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar yurt dışından türkiyeye gelmeyen yeni cbr'ın ön grenajını getirtsek uyarmı veya komple grenajlarını getirtsek uyarmı ,
şimdiden teşekkürler
ben uyacağını düşünüyorum, ama yine de sormak lazım, Honda'ya...
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
bence uymaz, çünkü adamlar yenilerken iskeleti de yenilemişlerdir
ama belki de uyar bilmiyorum...
-
ben şahsen iskeletle oynadıkalrını sanmıyorum, graenaja makyaj yapıp sürmüşlerdir piyasaya
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
marwel114 adlı üyeden alıntı
ben şahsen iskeletle oynadıkalrını sanmıyorum, graenaja makyaj yapıp sürmüşlerdir piyasaya
aynen böyle düşünüyorum........
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
ShowDown adlı üyeden alıntı
bence uymaz, çünkü adamlar yenilerken iskeleti de yenilemişlerdir
ama belki de uyar bilmiyorum...
şovdov bak aslanım mesaj yazmak ıcın yazma olurmu bellıkı toy bıseysın 2 kere oku 1 kere yaz tamam mı canım benım ha bıde lutfen goruntu resmını degıstır cok absurt duruyo bak bunu ıı nıyetımden soyluto m yanlı s anlama
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
-
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
-
yurt dışından parçayı alacağın yere sor bende eski tip cbr var yenisi ona takabilirmiyiz de ama türkiyede olduğunu söyleme
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler