Arkadaslar servise gittim ama bana 220 ytl ye takariz dedi yuh yaw bu normalmi? komple gt250r fren balatasi 220 ytl?
Arkadaslar servise gittim ama bana 220 ytl ye takariz dedi yuh yaw bu normalmi? komple gt250r fren balatasi 220 ytl?
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
lutfen bilen varsa yardimci olsun bana acil hyosung fren balatasi on ve arka kopmple lazim...tatile cikicam iyi ve uygun fiyata satan neresi var? s&t kanunide uyanik aradim fiyat vermiyolar bana siparis edicez motoru getir diyo ee fiyat vermeden ne is bu?
globalın kendi sitesinde
GT 250R Fren Balatası (59301HP9500) 20,00 $ diye
kuralkanın kendi sitesinde
FREN BALATA GT250-GT250RRT125D 1 1 1 16,76 $
olarak görünüyor ama bunlar hiç bi zaman normal fiyatları değil bu fiyatlardan satılması gerekirken...
önde iki arkada bir balata var balata başı 20 ytl işçili alan yer biliyorum..
yani
20x3:60$ : 120ytl
3x20 ytl işçilk :60 ytl
sonuç 180ytl
sizin servis biraz insafsızmış bunlar böyle işin düştümü fena..
Hasan..
bence mutlaka vardır oto sanayi sitesi varsa oraya bak.oto balatacıları vardır mutlaka
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ilgin ve yardimlarin icin cok tesekkurler diger arkadaslarada tesekkur ediyorum bugun balatalari soktuk sapasaglam cikti servisine gittigimde bana 3 haftalik omru var demislerdi yagi biraz az ama gider dedi nihat abim yani para cebimde verdiginiz bilgiler hafizamnda kaldi su an icin
su an icin dedim cunku kafayi biyere carpmassak Allah muhafaza daha once bisiklette vukuatliyimde 3 gun hafizami yitirmisdim kafayi asfalta carpip :(
Disk Balatalarına Ekonomik Yenileme
http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=644
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)